Index Vakbarát Hírportál

Keresés

58 találat az Indexről, és 3 a környékéről.

2017. március 24., 12:17

Tökei lettek a csodakancának

Lelkes lószakértők kiszúrták, hogy a Kincsemben a címszereplőnek bizony olyan dolgok lógnak a lábai között, aminek nem kéne.

2017. március 15., 21:36

A Kincsem szerencsére nem a csodalóról szól

A valaha készült legdrágább magyar film megmutatja, hogyan érdemes a magyaroknak közönségfilmet csinálniuk. És sokkal többről szól egy csodalónál, amire egy egész nemzet alapozza a büszkeségét.

2016. december 15., 13:41

Mindenkinek Kincsem, a magyar csodaló kell

Herendi Gábor kétmilliárd forintból készülő filmjének megérkezett az első előzetese, amit a mozis vetítések után először az Indexen lehet megnézni.

2016. november 11., 13:04

Tényleg készül a Valami Amerika 3

Több akció lesz a harmadik részben, ami most támogatást kapott gyártás-előkészítésre. Egy magyar sci-fit is forgatni kezdenek.

2014. október 14., 16:19

Andy Vajna már Cannes-ról álmodik

Az árokásásnak vége, és nem is volt soha – állítják a filmesek az első Magyar Filmhét nyitóján. A Toldi-film jövője még mindig bizonytalan, de az is lehet, hogy lesz Valami Amerika 3.

2013. június 29., 22:56

Pokorny Lia orra nem lesz kisebb

Forog az HBO Társas játékának második évada. Új szereplők, új szerelmek jönnek, de a hatalmas műorr nem változik. A forgatáson jártunk.

2008. január 30., 13:40

Kínos védelem a nézetlen filmeseknek

Drámai beszédet próbált tartani Grunwalsky Ferenc a 39. Filmszemle nyitóünnepségén, amit az újítás jegyében üvöltő gitárszólamok kísértek. Brüsszelben közben a magyar filmtámogatási rendszert vizsgálják, az MMK-elnök szerint a magyar filmipar tanácstalan.

2007. december 6., 20:47

Tarr Béla kikosarazta Herendit

Egy ideje mindenki azt figyeli, hogy a szemletanács új elnöke, Herendi Gábor épp hogy dönt a januárban kezdődő filmszemle lényegi kérdéseiben, illetve hogy gondolja meg magát.

2007. november 10., 12:07

Herendi nem akarja filmmel terhelni a szemlenyitót

"Az eseményen sok nem szakmabeli meghívott is részt vesz majd, nem akarják őket filmvetítéssel is terhelni - felelte Herendi Gábor, a filmszemle tanácsának elnöke a Filmszemle megnyitójáról az MTI-nek arra a kérdésére, miért utasították vissza Tarr Béla Cannes-i fesztiválon is futott filmjének a vetítését: A londoni férfit."

"Helyette apróbb műsorszámokkal szeretnék pergőbbé tenni az esemény kezdetén tartandó ünnepséget" - írja még az MTI.

A tanács frissen kinevezett elnökétől várják, hogy megújítsa a szemlét, és főleg a nyitó és záróünnepséget, amit a legtöbb kritika ért.

Rovatok