Megtudtuk, mit iszik a magyar, ha igazán szomjas
Ilyen volt 2024, és ilyen lesz 2025 pohárral a kézben.
Ilyen volt 2024, és ilyen lesz 2025 pohárral a kézben.
A sörgyártás történelmének egyik fellegvárából érkezik a felmentő sereg Kőbányára.
Több évezredes hagyomány, aminek a megtartása európai értéktárunk fontos része.
Mielőtt térdig gázoltunk a csigában, szembesültünk néhány meglepő ténnyel.
A csúcson kell abbahagyni? Azután távozik, hogy kijárták a 100 milliárd forintos beruházást.
Első körben 15 üzemet vontak be, köztük a magyarországi termelést.
Régiós gyártóközpont lett Bőcs, de nincs megállás, folytatódnak a beruházások.
Tízéves mesterterv mentén újul meg a gyár, amely teljesen lecseréli az elavult technológiát.
Veszélyben lehet az egyik fontos hozzávaló.
Fontos lenne, hogy a szakmai szövetségeknek nagyobb ráhatásuk legyen a részletekre.
Lehetsz demokrata, lehetsz republikánus, egy sörrel a kezünkben egyenlők vagyunk.
Ma már szinte mindenki dobozos sört iszik, erre reagáltak ezzel a beruházással is.
Belenéztünk a kockás füzetekbe, hogy lássuk, mennyire fékezett a habzás.
Nagy szerencse, hogy nem a száraz november idejére szervezték a söripar csúcseseményét.
Változik a szabályozás, de sok még a kérdőjel.
Folyamatosan emelkedő költségekkel küzdenek a gyárak, miközben az adóterhek is magasabbak.
A tömegrendezvények elmaradása csapolta meg a bevételt.
A járvány idején a kiskereskedelem tartotta magát, a hordós sör eladása megszűnt.
Továbbra is nagy az igény a minőségi sörökre, az innováció pedig még fontosabb lett.
Másfélszeresére nő a bőcsi üzem kapacitása, de a márka imázsának reformja is jót tett a cég teljesítményének.
A borosokra irigyek. Lassan azt kell már számolni, hogy ki nem lobbizik magának állami támogatásért.