Prémiummarhahússal ízesítették, és a sztratoszférában érlelték ezeket az új luxusitalokat
Erősen fogott is a ceruza az árképzésnél.
Erősen fogott is a ceruza az árképzésnél.
Amerre jártunk, felfaltuk Németországot.
Spoon a Duna partján.
Pierre elment egy helyre, ahol sokféle sört csapolnak, de pechjére húsra vágyott.
Az Asztalfőn a világklasszis úszó, aki azt mondja: soha nem szabad feladni, mert mindenből van kiút!
Mottó: „A mai világban csak az lehet sikeres, aki mentálisan erős!”
Tyúkhúsleves nélkül nincsen vasárnapi ebéd, utána pedig a feleségem által készített rántott hús kerül az asztalra, combok, szárnya, amit a lányom nagyon szeret. Persze saját bort kortyolgatunk hozzá.
A vörös húst agresszív betegségek okozójának állítják be, de tudományos bizonyíték erre nincs.
Az alapvetés szerint, ami egészséges az nőies étel, és minden ami egészségtelen, az igazi férfias fogás.
Gyönyörű argentin rostélyosok, gyémántformák és túlmelegedett rácsok, pánikban kezüket tördelő szakácsok. Magyarország először rendezett hivatalosan elismert steaksütő-bajnokságot. Megnéztük.
Alig eszik marhahúst a magyar fogyasztó, a piacot silány import húsok uralják. Néhány magyar étteremben már megjelent az igény a minőségre, de amit itthon tenyésztenek, még nagyrészt külföldön köt ki.
Ő az internet egyik legnépszerűbb szakácsa, aki egy Instagram-videóval lett világsztár. Most már Amerikában is próbálkozik, de a New York-i étteremkritikusokat nem lehet letaglózni egy hülye sózással.
Donald Trump dupla szentségtöréssel borzolta a kedélyeket. És ananász a pizzára mehet?
Nincs mentség A Mesterszakács gasztrobűneire. Mostantól rendszeresen segítünk ezeket elfelejteni.
További sokkoló információk a friss és nem annyira friss húsok színéről. Jó étvágyat!