Index Vakbarát Hírportál

Legfrissebb

Keresés

54 találat az Indexről, és 17 a környékéről.

2020. augusztus 1., 13:49

Zombik, zombik, mindenütt

Három spoileres videó, három zombis sorozatból. The Walking Dead, Fear The Walking Dead és World Beyond.

2017. április 2., 20:54

Vicces zombivadászok halomban

A The Walking Dead stábja nagyon vicces tud lenni még akkor is, amikor belezésről van szó, vagy éppen arról, hogyan verte szét az egyik karakter a másik fejét baseballütővel. Interjú.

2016. augusztus 6., 13:34

A nézőt csak egy ideig lehet hülyének nézni

Az Outcast című horrorsorozatban Robert Kirkman, a The Walking Dead alkotója a zpmbik helyett az ördögűzéssel foglalkozik. Ami legaléább olyan félelmetes, mint az élőhalottak elleni küzdelem. Interjú.

2015. december 1., 20:00

A zombik léteznek, a zombiölés a digitális trükk

Több mint hétszáz filmen dolgozott, manapság pedig egyre többet rendez, például az új Walking Dead-évad nyitóepizódját. Londonban beszélgettünk Greg Nicoteróval filmtrükkökről, fröccsenő vérről.

2015. március 31., 21:41

Herschel feje valahol Los Angelesben van

A The Walking Dead kellékmestere szerint simán ehető minden, amit a sorozatban találnak a szereplők. Kértek már tőle emlékbe egy levágott kart is, de ettől még imádja a munkáját.

2015. február 3., 21:03

A zombik csak a hátteret adják a drámához

A The Walkig Dead producere szerint a nézőket a családi értékek és a túlélőösztön érdekli a sorozatban, nem a zombik. Gale Anne Hurd azért szereti őket is a forgatáson, főleg, ha egyszerre nyolcvanan vannak. Interjú.

2014. december 1., 21:50

Daryl nem egy tipikus déli suttyó

Norman Reedus elérte, hogy a The Walking Dead egyik legkedveltebb karaktere ne egy drogos, rasszista bunkó legyen. Mi van az angyalszárnyas bőrmellényen túl? Exkluzív interjú.

2014. október 13., 23:07

A The Walking Dead majdnem kannibál seriffje

Az Igazából szerelem hősszerelmese már ötödik éve aprítja az előhalottakat a tévében. A Rick Grimes seriffet alakító Andrew Lincolnnal a sorozat forgatásán beszélgettünk arról, miért nem nézi magát a tévében, és milyen nyers húsba harapni.

2014. október 1., 17:31

Ahol a zombik is sárgadinnyét esznek

A Walking Dead forgatásán a zombikkal nem szabad beszélgetni, és szigorúan tilos a fotózás is. Megnéztük, hogyan készül a hetente 13 millió amerikai nézőt érdeklő zombiapokalipszis.

2014. március 20., 16:54

Tökös csaj, katanával

Danai Guriria egy kedves színésznő, akit a nők helyzete foglalkoztat leginkább. Michonne egy csendes amazon, aki zombikat hentel hétről hétre. A The Walking Dead egyik közönségkedvencével interjúztunk.

2010. november 9., 21:59

Világsiker lett a zombikból

Az amerikai AMC kábeladó The Walking Dead című sorozatát az egész világon zabálják a nézők.

Rovatok