Index Vakbarát Hírportál

BKK: köztisztasági akció folytatódik a Nyugati pályaudvaron és környékén

2022. április 28., csütörtök 11:58

A Nyugati pályaudvaron és környékén folytatódott a köztisztasági akció.

A terézvárosi önkormányzat munkatársainak segítségével szerda éjjel és csütörtök reggel megtisztították a villamosmegállót, a buszmegállókat – beleértve az M3-as metrópótló buszok megállóit –, a vasútállomás peronjait, továbbá kitakarították a metróaluljárót.

Legközelebb a Kálvin tér és a Népliget kerülhet sorra.

A Tiszta és biztonságos Budapestért elnevezésű kampányban a BKK korábban a Széll Kálmán tér, az Örs vezér tere, a Boráros tér, a Déli pályaudvar, a Margit híd budai hídfő, a Rákóczi tér, az Etele tér, a Batthyány tér, a Határ út metróállomás, legutóbbi pedig a KÖKI közös köztisztasági akcióját szervezte meg.

A munkában a Budapesti Közművek Nonprofit Zrt.-ben önállóan működő FKF köztisztasági és Főkert kertészeti divíziók, valamint a BKV és a MÁV dolgozói vettek részt.

A köztisztasági és közbiztonsági akcióban részt vett a Budapesti Rendőr-főkapitányság, a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság, a Terézvárosi Foglalkoztatást Elősegítő Nonprofit Kft., a XIII. kerületi Közterület-felügyelet és a Menhely Alapítvány is – írja az MTI.

Rovatok