Index Vakbarát Hírportál

Összefoglaló

Amit az elmúlt tíz évben megtanultam itt: az igazságnál nem kell több

Az Index szerkesztősége, független működése veszélyben van. Ebben a helyzetben egyebek mellett fontosnak tartjuk elmondani, mit szeretünk mi az Indexben.
Egyben kérjük önöket, kedves olvasók, írják meg: önök mit szeretnek vagy éppen mit gyűlölnek legjobban az Indexben, miért hiányozna leginkább az Index.
Leveleiket a tema+azenindexem@mail.index.hu címre várjuk, és ezen a felületen közzétesszük.
új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Néha szükség van arra, hogy nagyon, de nagyon leegyszerűsítsük a világ dolgait, az Index.hu-val kapcsolatban az az ilyen, nagyon-nagyon leegyszerűsített véleményem, hogy azért nagyon fontos, hogy maradjon, mert a baloldalt is meri kritizálni (természetesen nagyon helyesen).

    Ezért nem lenne jó, ha megszűnne, de pont ugyanezért nem is fog megszűnni. Ez, ami folyik, ez a basztatás-leszorítás, erre szüksége van a NER-nek ahhoz, hogy fel tudjon mutatni sajtóharcos eredményeket.

    Két kritikai észrevétel, az első engem is érint.

    1. A zenei rész lehetne sokkal gazdagabb és változatosabb. Gyakorlatilag arról írtok, ami kezetek ügyébe kerül, de ha a politikai, vagy akár a filmes tartalom ilyen alapos, akkor a zeneinek is olyannak kéne hogy lehetőség szerint mindenről próbáltok írni, ami Magyarországon történik, és arról is, ami a világban, még akkor is ha ez lehetetlennek tűnik (és az is). De próbálkozni azért kellene, vagy ha ez nem tud lenni, akkor inkább ne legyen zenei rész, én ezt gondolom.

    2. Légyszi csináljátok meg, hogy legyenek olvasószerkesztve a Mindeközben cikkek, olyan bosszantó amikor egy ilyen tök értelmetlen cikkbe fut az ember (civil kötelességem ilyenkor beírni, és az viszont igaz, hogy ilyenkor gyorsan javítjátok, itt jön egy kacsacsőr és hármas.

    Az egész Indexnek egy kacsacsőrt és egy hármast küldök!

    Tövisházi Ambrus, zenész és producer

  • Nekem azért nem hiteles az index, mert 14 éve várom, hogy elhatárolódjon Gyurcsány Ferenctől és kimondja, hogy ő politikai színtéren mindenképpen vállalhatatlan. Ez a viszonyítási pont. (Origo) Ha ezt megtette volna vagy megtenné, akkor a normális, jobbra érdemes bal odalnak egy rohadt nagy szívességet tenne (képzeljük el Karácsony erejét, hitelét a letűnt kor Gyurcsányista káderei nélkül), míg számomra (és sokunk számára) egy új origót hozna el. Tessék kimondani azt, amit ki kell mondani a megtisztulás érdekében. Azt hiszem, ennyi indulásnak.

  • Nagyon szeretem az indexet! Leginkább az Origo kezdőlapjának url-jében, így: origo.hu/index.html Egyébként meg, liberálfasiszták vagytok, akik függetlennek hazudják magukat. Itt az ideje, hogy a gépszabadság sorsára jussatok!

  • Évek óta szinte az egyetlen netes hírforrás, amit olvasok. A hosszabb elemző cikkek jól körbejárnak témákat, az ismeretterjesztő írások hangulata és információ-értéke felbecsülhetetlen, még a sporthírek között is akad olyan, amit elolvasok, dacára hogy járatlanabb vagyok e területen.

    A hitelesség és megbízhatóság csak a politikai, közéleti vonalon billen meg számomra már elégtelen mértékben, főleg a videó-riportok terén van egy pár vállalhatatlan, de még ezzel is együtt lehet élni, tudni kell okosan válogatni, a lap összképén és egészének megítélésén bennem még így sem ront annyit, hogy ne kezdjem és folytassam a napot az Index-szel. Köszönöm az eddigi munkátokat. Folytassátok!

  • Sziasztok, képtelenség h megszűnjön az Index, ezzel Magyarország helyzete változik meg. Ez volt az az újság amit olvastunk, ahol gyorsan és hatékonyan lehetett értesülni mindenről, és itt amit írtatok azt el is tudtam hinni, mert utána jártatok a dolgoknak, mélyebbre ástatok. És persze a jól ismert fikázós hangnem... ami néha idegesítő volt, de inkább vicces és inkább személyessé tette az oldalt, mintsem bosszantó volt, adott egy karaktert. az a hitem, hogy van még szakmája iránt elkötelezett, lelkiismeretes újságírás, az Index tartotta bennem, ugyhogy HARCOLJATOK, veletek vagyunk! A legelejétől, 20 éve olvaslak benneteket,

  • Számomra az Index olyan, mint a gyógyszer - reggel, délben, este. Muszáj bevenni. Amikor legutóbb jelentkezett egy nagyobb vészfelhő a portál felett, azt mondtam, ha az index megszűnik, elmegyek az országból. Most "szimplán csak" remélem, hogy legalább a gazdasági észszerűség miatt megmarad. Megmarad olyannak, amilyen. Kritikus, pikírt, informatív, felelősségteljes, megbízható. Good luck. Ui: az index tulajdonosi és sales house struktúrája életveszélyes.

  • Vigasztalanul esik, órák óta, már rég besötétedett. Az orfűi kemping közelében parkolok, az út mentén. A gyerekek bő egy órája ültek be a kocsiba, hogy ne ázzanak el velem együtt, míg összepakolok és elintézem dolgaimat a kempingben. A Fishingen voltunk, életemben először, egy beszélgetés erejéig, szerepeltem is. Naná, hogy az indexes pólómban. A bő egy óra alatt a gyerekek zenét hallgatnak a kocsiban. Bő egy óra zenehallgatás elég is, hogy az autó aksiját, ami már megérett a cserére, lemerítsék. Ez akkor derül ki, amikor indulnánk.

    Vigasztalanul esik. A tó melletti országúton nagy a forgalom, sokan indulnak haza autóval, mások a szállásaik felé gyalogolnak. Azt számolom, hogy ha enyhül a forgalom, már csak pár óra talán, akkor csak úgy kétszáz métert kell tolnom, és akkor azon a lejtőn, hátha beugrik majd a kocsi. Állok az autó mellett, méregetem, hogy egyáltalán ki tudom-e majd mozdítani a méretes sártengerből, közben azon morfondírozok, hogy jövőre isten bizony időben jövök, hogy a parkolóban tudjak megállni.

    "Te vagy az az indexes csávó a sátorból!" – kiált oda valaki, négy-ötfős társaság jön szembe. A vidéki Magyarországon ilyen indításnak bármi vége lehet, de a hang most barátságosnak tűnik, ami mondjuk egy ilyen helyen logikus is. Felismert, gondolom, felismerte az indexes pólómat, derül ki. Hamarosan már együtt veselkednénk neki az autónak, de addigra, a csoportosulást meglátva, megáll mellettünk egy autó, bikakábel is van. "Index? Persze, hogy olvasom" – mondja a sofőr a pólómnak, majd amikor az áram átáramlott az én autómba, azzal búcsúzik, hogy vegyünk egy helyesírási szótárt, vagy kérjünk kölcsön legalább.

    Tanulság? Ha más nem, annyi, hogy ha az aksi le is merült, az index akkor is segít.

  • Szeretem olvasni az Index.hu-t. Ennek több oka is van, amellett hogy érdekelnek az otthoni hírek.

    Az Index újságírói egyéniségek, és mernek újságíróként is egyéniségek maradni. Vállalják magukat a hibáikkal együtt. És ezt a szerkesztőség hagyja is, amennyire olvasóként látszik, nincs mikro-menedzselés, így a tartalom sokszínűbb lesz, viszont könnyebben becsúsznak hibák. Igen vannak helyesírási hibák, meg néha a tartalomban is vannak kisebb nagyon elnézések, de ebből is pont az látszik, hogy emberek csinálják szívvel lélekkel.

    Aztán az Index nagyjából lefedi a világon történő fontosabb események összességét a magyar események mellett.

    Van humorérzéketek, sőt önirónia is ami sok médiumból, nem csak Magyarországon de az egész világon hiányzik. A kedvenc videóim azok voltak amikor a politikusokat akartátok kérdezni aktuális ügyekről. Abból is örök klasszikus a Kósa liftbeugrása. Aztán a választásokkor az interjúk is nagyok voltak, látszott hogy nem profi tévések vagytok de megtaláljátok a módját hogy élvezhető riportokat készítsetek. Tetszenek a Mi vidékünk és a Ma is tanultam valamit rovatok is. Remélem megmaradtok!

  • Az Index a mindennapokban: hír, értesülés, vélemény, elemzés, rálátás. Támpont, amihez más dolgokat viszonyítok. Azonfelül: érdekesség, ismeret, olykor szórakoztatás. Igencsak bánnám, ha veszendőbe menne, vagy ha néma megadással, mint annyi mást már, veszni hagynánk.

  • Látom az erősebb tények és a fájóbb igazságok nem mennek át az őszinteségi kirohanás élőben közvetített szűrőjén. Nem vágyom megjelenésre, de örvendek annak, hogy kifejezhetem gondolataimat az Indexről, amire sajnos választ vagy bármilyen reakciót nem kell hogy várjak. Ahogy eddig sem. Kommentelni sem lehet a cikkeket, max Facebook-on, annyira hülye meg még nem vagyok hogy legyen Facebook fiókom.

    Úgy gondolom, hogy ez az olvasói véleménybekérés jól indult, de már a mai nap folyamán átment Index-magasztalásba. A szerkesztőknek úgy látszik tényleg "nincs másik" ..elfoglaltságuk az életben. Számomra az Index nem a "nincs másik" hanem a "nincs jobb" kategória, ami a hazai média szegénységi bizonyítványa is egyben. Nem pártolom azt, amit az Index és benne az újságírói (döntő többségben) képviselnek.

    Kettészakadó világunkban a többé nem jobboldali jobboldal és a többé nem baloldali baloldal közül az Index a "balt" választotta. Mint a CNN a Foxnews-al szemben, napjaink kettős valóságának hazai reprezentációjaként. Vagy neoliberális vagy posztmodern, ha úgy tetszik. Ez sugárzik a politikai tartalommal átszőtt cikkeikben, amik sokszor pusztán Guardian cikkek fordításai (vagy BBC, CNN). Nemritkán azonban alapos előzetes saját kutatásaik eredményei. Nem esik szó a migrációs válságról, ha mégis, akkor pusztán érzelmes melléálló cikkekben, nem esik szó az EU és bizonyos pénzemberek illegitim kapcsolatáról.

    Nem vagyok "Fideszes", de a "minden, ami Fideszes az rossz" elveik mellé szintén nem tudok beállni. Nem tetszik a káromkodás az írott sajtóban, a korábbi Isten káromlások és kiégett 50-es exalkesz rockerek wannabe vagánykodása, pusztán káromkodással fűszerezett cikkeik által. Az Index nem független sajtó. Mindig is a "neo-baloldalról" nézte és nézi a világ és kicsiny hazánk eseményeit.

    Mégis, mivel jómagam a szabadság és a vita sokszínűsége mellett állok ki, nem szeretném ha eltűnne az Index, a maga sokszínű rovataival, kultúrális cikkeivel és jópár korábbi hasznos oknyomozói tevékenységével együtt. Igen, a fentiek ellenére olvasom, sok másmédiamellett. Nem kell feltétlenül szeretnünk valakit, hogy meghallgassuk és megfontoljuk, akár elfogadjuk a véleményét. Szükség van rá, ahhoz hogy a vita érvényes legyen, hogy meghallgattassék ez az oldal is. ...fenntartva a fentieket. Szerintem.

  • Nagyon sokat lógok az Indexen. Mikor arról van szó, nincs másik, egy fontos tény landol az asztalon. Objektíven tájékoztatni, helyszínekre kiszállni, videózni, fotózni és oknyomozni rengeteg idő, pénz, és persze ember. Ezt csak bizonyos méret felett lehet csinálni, mint ahogy azt is, hogy megfelelő technikai háttér legyen az oldal mögött, hogy minőségi lehessen a megjelenés, ha már ennyit dolgozott a csapat a tartalmon.

    Az Indexnek vannak hibái, mint ahogy minden sajtóterméknek. Vannak pontatlanságok, egy kis összeollózás itt-ott, de mégis, összességében profibb az egész, mint akár csak pár éve is. Érződik a szakmai elhivatottság, mint ahogy az is, hogy az objektivitás tényleges célkitűzés.

    Magyarországon nincs másik, mert nem tart el két ekkora méretű oldalt az ország. Ha mégis, a hatalom közbelép, és leradírozza, amit tud. Most is megpróbálja, mint ahogy évek óta, hiszen a propaganda, a hamis tájékoztatás, és a tiszta, aljas hazudozás legnagyobb ellenféke továbbra is az Index. Ha pedig ezt a szerkesztőséget is szétverik, tényleg nem marad semmi, csak a végtelenített nemzeti együttműködés, tele repedt térkővel, kiöntve a betonba ágyazott korrupcióval. Nem hagyhatjuk, mert az elmúlt tíz évben túl sok veszett már így is.

  • Az Index az, ami mindennap biztos. Az Index az első, amit minden nap megnézek, és csak utána jön a többi. És persze többször is :) Addig érzem a biztonságot, amíg ezt látom és olvasom, és amíg még pár másik ilyen is van (Rtl, Hvg, 444 kb.)

    Úgy érzem, ha ez nem lenne, kiégne az agyam, valami légüres térbe kerülnék, vagy nem is tudom, fullasztó, ami ezen kívül máshonnan jön. Az a legfontosabb nekem, hogy veletek szabad levegőt tudok venni, ami már alig maradt, és ez félelmetes.

    Amúgy szeretem a stílust, sok kedvenc újságíróm van, olyanok is akik sajnos már elmentek máshova. De az egészet egységesnek érzem, és nagyon nem szeretném elveszíteni! Köszönöm, hogy megírhattam!

  • 12 éves korom óta rendszeres olvasótok vagyok. Igazán nagy jelentőséget akkor nyert számomra az Index, amikor négy évvel ezelőtt, frissen végzett egyetemistaként elköltöztem Németországba. Nem volt könnyű. A napi rutinom viszont nem változott: reggel a ti oldalatokat nyitom meg először, és napi többszöri update után este is a ti híreiteket nyitom meg utoljára.

    "Külhoni magyarként" számomra ti vagytok "A" hazai hírforrás. Mint egy kisgyerek reménykedem most abban, hogy majd "a nagyok" megoldják, hogy ne essen bajotok. Jelenleg azonban attól tartok, hogy ezek a bizonyos "nagyok" azon dolgoznak gőzerővel, hogy ti, mint utolsó bástya is eltűnjetek a sakktábláról. Mit érzek? Szomorúságot, csalódottságot, félelmet. Egy kérdés dolgozik bennem folyamatosan: "Meddig mennek még el?" Ha lesz tüntetés, hazautazom. Kitartás!

  • Kedves Index! Már a megszólításban is jelzem nekem nagyon fontos! Csak ezt olvasom és nagyon örülök a színvonalas cikkeknek nagyon élvezem a széleskörű tájékoztatást. Minden egyes újságírót, szerkesztőt, és a munkatársakat nagyra értékelek, mert sehol másutt nem kapom meg ezt a fajta tájékoztatást!

    Naponta többször is ránézek reggel ez az első végig olvasom, és nekem nagyon fontos, hogy nem akarnak befolyásolni, nem mondják meg miben higgyek, mit gondoljak, mit tegyek, mi legyen a véleményem!??? Kérem tartsák meg a függetlenségüket!!! A mai világban különösen fontos tevékenységet végeznek! Sok millió embernek akik reményeim szerint olvassa az indexet nagyon fontos, hogy megmaradjon így ahogy van. Köszönöm eddigi munkájukat és szeretném tovább is így élvezni!

  • Tudom, megtanultam, rossz a természetem, mindenről, mindenkiről pillanatok alatt képes vagyok lemondani. Szerencsére van egy üdítő kivétel is, ez az INDEX! Nem vagyok hajlandó lemondani a legjobb újságról, ha kell, harcolok velük együtt, nekem fontos az INDEX!

  • Aggodalommal figyelem az Index körül zajló fejleményeket. Azért az Index a kedvenc újságom, mert függetlennek, objektívnek tartom. Ha tájékozódni szeretnék, mindig az Indexet olvasom. Remélem kitartanak ezen értékek mellett, sok sikert kívánok.

  • Sok-sok éve ti vagytok az első -a reggeli kávéval együtt- ami indítja a napomat. Titeket olvasva (+444) tájékozottnak érzem magam erről a nagyon rossz irányba menő országról és világról. Elfogultságot én sosem éreztem az írásaitokban egyik politikai oldal felé sem. A tényfeltáró írásokat olvasva mindig bennem a kérdőjel, hogy honnan ez az elképesztő energia és kitartás, ami kellhet kibogozni ezeket a szándékosan kusza szálakat.

    Sokaknak fájhat a munkátok, de ez nem baj.

    Szeretem a portál sokszínűségét, külföld lehetne egy kicsit több, valamint elég sok betű hiba van a cikkekben, többször a címben is van elírás. Jó lenne, ha jelezhetnénk valami egyszerű módon , bár nem tudom nehéz-e utólag javítani. Jó, hogy vagytok, nagyon jók vagytok és ez elég nagy felelősség is, így a megszűnés nem opció nem választás kérdése, kérem ezt figyelembe venni! Sok erőt, tisztán látást még több olvasót kívánok!

  • Magyarországon jelenleg a foci így zajlik:

    Van két csapat. Az első csapatnak kisebb a kapuja, és a zsebükben van a bíró a partjelzők, néhány ember az ellenfél csapatából, emellett 15-en vannak pályán. A második csapat egyik fele a saját csapattársai ellen játszik és néhányan nem is akarnak nyerni, csak a játék öröméért vannak ott. Amennyiben valami nem úgy megy ahogyan kéne, akkor az első csapat játék közben kicsit csavar a játékszabályokon nehogy gólt lőhessen a második csapat, vagy egyszerűen érvényteleníti a góljukat.

    Ezt a mai magyar lakosság jelentős része sportszerű játéknak meri hívni, és úgy gondolják hogy ez teljesen rendben van.

    Most pedig jó irány van arra hogy nélkületek csak az első csapatról kapjunk híreket. Én már nem élek ebben az utópisztikus társadalomban, de ha ez így folytatódik lassan magyar médiát se fogok olvasni. Ti vagytok az utolsók. Hajrá Magyarország!

  • Aggodalommal kísérem figyelemmel az Index helyzetének alakulását... Amit tesznek, azok az értékek, amelyekért küzdenek, a tömegtájékoztatás szabadsága és sokszínűsége mind-mind elengedhetetlenül fontos a demokrácia és Európa számára – olvasható Věra Jourová közleményében.

  • Amit szeretek: 

    • A magyarországi hírek kevés hiteles forrásának egyike
    • A Mindenközben-cikkeket
    • Tech&tudomány és sport rovatok

    Amit gyűlölök:

    • Nehéz visszanézni a régi Mindeközben-cikkeket
    • A keresőt

    Amiért hiányozna:

    Külföldön élő magyarként nagyjából az egyetlen magyarországi weboldal, amit napi szinten látogatok, a napi rutinom részévé vált. Az index eltűnése egy újabb mérföldkő lehet a NER világában, ami teljesen afelé halad, hogy lassan már egyáltalán nem akarok Magyarországra visszamenni, visszaköltözni

  • Másfél napja van bennem egy általános félelem-érzet, amióta olvastam a hírt, hogy veszélyben érzitek magatokat, a szerkesztőség függetlenségét. Mert, ahogyan ezt már előttem is leírták, ha nincs szabad Index, nincs szabad média, ha pedig nincs szabad média, nincs demokrácia sem. Fiatal egyetemistaként fontosnak tartom, hogy gyakorolhassuk a véleménynyilvánítás szabadságát, hogy hiteles, független forrásokból tájékozódhassunk, hogy egy bizonyos hírnek ne csak az egyik (vagy éppen nem létező) oldalát ismerjük meg. Ti ebben vagytok a legjobbak! Ha valami történik (akár itthon, akár a nagyvilágban), az az első gondolatom, hogy "na megnézem, mit írnak erről az Indexen!" Nekem ti jelentitek a biztos, hiteles információforrást, ami a mai világban valljuk be, nagyon nagy érték. De emellett nagyon szeretem a tudományos és kultúr cikkeket is, szeretem, hogy minden nap tanulhatok valami újat. Őszintén nem tudom, mi lesz a tájékozódni vágyó, kíváncsi, nem agymosott emberekkel, ha ti nem lesztek - ezért szívből remélem, hogy minden rendben lesz!

  • Egy értelmiségi ember több lábon áll. A napi sajtó (közélet, politika, ismeretterjesztés) világában az én három lábam: a Mandiner, a 444 és az Index. Ragaszkodom a lábaimhoz. Ha azonban fegyvert fognak rám, és csak egyet választhatok, az Index lenne az.

  • Tartsatok ki! Számomra az Index az egyetlen olvasható lap!!!

  • Miért hiányozna az index? Mert nincs más. A kormányzati befolyás alatti média nyíltan hazudik, a többi ellenzéki portál súlyosan elfogult. Ehhez képest az index kvázi független - bár egyre jobban érezhető egy fajta frusztráció és a tények helyett sokszor a vágyak kivetítése jelenik meg. Mondom ezt liberálisként. Régebben nem volt ennyire feltűnő az oldalválasztás, de még így is sokkal jobb, mint bármelyik alternatíva.

  • A mai magyarorszagon ahol sarba tiporjak az emberi jogokat, korrupt kormany lopja az adofizetok penzet, mibol nemcsak a szabad mediat rombolja szet, hanem elveszi az emberektol a lehetosegeket arra rendes eletet eljenek. Itt ti vagytok a feny, akik probaljak kinyitni az emberek szemet. Lattam, mi tortent az Origoval, egy hazug szennylap lett. Olvastam, mint titeket is, amig tonkre nem tettek az agymosok. Magas szintu, objektiv irasokat olvasok toletek, barmelyik rovatba is ugrok bele. Reszei vagytok a napi rutinomnak. Nagyon hianyozna az Index, ha az Origo sorsara jutna... Origot azota se olvasok... 2012 ota elek Angliaban, demokraciaban. Ti vagytok azon kevesek egyike aki Magyarorszagon harcol, kiall es szot emel a szabadsag es demokracia vedelmeben. Kitartast es ne adjatok fel!

  • Szerintem a jó sajtó mindig kritikus. Figyel, tájékoztat, ellenőriz. Mindezt amennyire lehet objektíven. Az Index ilyen. Számomra az elsődleges hírforrás a fentebb felsoroltak miatt. Én szurkolok nektek.

  • A telefonom a megmondhatója, hányszor frissítem naponta az Index címlapot. Tudom, hogy ha valami fontos történik a világban, azt ott gyorsan, frissen megtalálom.

    Sok minden nem tetszik. Az igénytelen bulvár, a kattintásvadász címek, az időnként agresszív reklámok, és mostanában a tulajdonosi háttér körüli kavarás. Ezek tartottak az utolsó pillanatban attól vissza, hogy ne csak kattintásokkal, hanem konkrét forintokkal is támogassam a munkátokat. De nagyon hiányoznátok.

    Az érvek, a logika, a tények, az egyrészt-másrészt egyik utolsó képviselőit látom Bennetek az egyre nyomasztóbb sötétségben. Drukkolok Nektek. Ne hagyjátok magatokat! Ne engedjetek a szalámitaktikának, az apró lépéseknek, az alig észrevehetően növekvő nyomásnak! Ragaszkodjatok az elveitekhez! Ameddig lehet, az Indexnél. Amikor már nem, valahol máshol. Én olvasni foglak Benneteket.

  • Régen utáltam az oldalt, hatásvadász bulvárlapnak tartottam, origot olvastam, előtte meg nem is emlékszem már, mit, valószínűleg inkább könyveket otthon. Aztán egyik napról a másikra áttértem, ki lehet találni, miért.

    Nem bántam meg, azóta tudom, hogy milyen, ha minőségi cikkeket is ír valaki.

    Elemzéseitek, riportjaitok, egyéb írásaitok az igényesség egy új mércéjét jelentik már. És láttam a fejlődést is, szakmai szinten is sokat haladt a lap az évek során.

    Persze van a "középső rész" a videóriportok és a totalcar között az oldalon, ami mindig görgetés áldozata lesz, de nem lehet mindenkinek megfelelni. Tény, nem mindig értünk egyet, néha egyenesen baromságnak gondolom, amit látok, de bennetek van annyi tisztelet az olvasók felé, hogy ez belefér. Ahogy az is, ha hibáztok, arról is megjlenik cikk, és elismeritek. Ez manapság hiánycikk, nem csak az újságírásban, hanem az országban mindenhol.

    Számomra a legfontosabb értékek a következetesség és a hitelesség, ezért Indexet olvasok. Szerteágazó és megalapozott információkra vagyok kíváncsi, ezért Indexet olvasok. Szeretnék továbbra is olyan Indexet olvasni, ahol ezt megtalálom.

  • Számomra az jelenti a hitelességet, hogy az írás mellett ott van az újságíró neve, meg lehet találni az email címét, lehet neki írni, adott esetben számon lehet kérni rajt. Ez az egyik legfontosabb szempont, hogy milyen lapokat olvasok. Vannak más lapok, ahol jobb esetben csak valamilyen név van, vagy az sem, talán mert nem meri vállalni a még saját írását sem.

  • Nekem KELL az index!

    Felszólítva érzem magam általatok, hát írok :) Reggeli közben: index, 444, hvg. Napközben ugyanez. Este jó, oké, játszom is a telón, de amúgy ugyanez egy kis rtl híradóval megspékelve, ha a gyerekek is hagynak :) És ezen nem akarok változtatni, nem akarom, hogy kevesebb legyen az olvasásra érdemes médium, mert azzal én is kevesebb lennék. Szeretek KORREKTÜL tájékoztatva lenni.

    Épp ezért teljesen bojkottálom évek óta a másik oldalt, mert a miénk a napos oldal, a vidám oldal. Tehetetlen dühvel olvasom a híreket rólatok, iszonyúan mérges vagyok, hogy engem, akinek életének fő mottója az élni és élni hagyni, pont engem nem hagynak nyugodtan élni olyanok, akiknek semmi sem szent. Nem mindig értünk egyet, van, amikor hümmögök, de az esetek 90%-ban tesók vagyunk gondolatban.

    A profilképem már veletek virít. Most ez a menő :D Tartsatok ki, ne adjátok fel, sokan vagyunk, biztos vagyok benne, akik mellettetek állnak! Van baj, de akkor lesz a legnagyobb, ha abbahagyjátok! Én a magam részéről nem adom az indexem!!! Tájékozott akarok maradni továbbra is az igazságról! Köszi mindent fiúk-lányok :)

Rovatok