Index Vakbarát Hírportál

új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Monoklival került családja mikulásos fotójára.

    Kisfiaival és várandós szerelmével, Géczi Beával, valamint egy nagy monoklival a szeme alatt pózol legújabb Instagram-fotóján Szegedi Fecsó. Az üzletember családjához a jelek szerint pár nappal korábban érkezett a Mikulás, a felvételen ugyanis a piros köpenyes, ősz szakállas apó és egy manó is szerepel.

    A fotón a követőknek mégsem ez a leghangsúlyosabb részlet, hanem a médiaszemélyiség szeme alatt éktelenkedő sötét folt. Szegedi feltehetően még mindig annak a nyomát viseli az arcán, hogy Brasch Bence egy héttel ezelőtt kiütötte az RTL Sztárbox című műsorában. A bokszmeccset itt lehet visszanézni.

    Szegedi orra is eltört a mérkőzés során, melyet követően látászavarra és szédülésre panaszkodott, ezért kórházba szállították. Mint ismert, a 43 éves férfi orrát egyszer már megplasztikázták.

  • Pápai Joci videója a bizonyíték erre.

    Elkapta a nosztalgiahangulat Pápai Jocit, legalábbis erre utal az a bejegyzés, amivel az énekes meglepte követőit az Instagram-oldalán. A Sztárban sztár leszek! mestere egy olyan felvételt halászott elő, ami a 2004-es Megasztár forgatásán készült, közel húsz évvel ezelőtt. Érdekesség, hogy a videón Till Attila épp úgy faggatja az énekest, mint ahogy azt vasárnap esténként szokta a TV2 showműsorának versenyzőivel.

    Jövőre lesz 20 éve, hogy elindultam a zenei pályán. Rengeteg szép emléket őrzök a múltból, például ezt! Egyszerre megható és vicces visszanézni ezt a felvételt

    – írta a videóhoz Pápai, akinek kommentben többen is utaltak arra, hogy míg ő nagyon is sokat változott, addig Tilla ugyanolyan, mint régen.

    „Legdurvább, hogy Till Attila ugyanúgy, ugyanott áll.”

    „Attila időutazó, tuti... semmit sem változott.

    „Tilla már akkor 50-es pali volt” – jegyezték meg páran.

  • Mint mondja, ütött pár olyan egyenest, amitől más már leült volna.

    Bár nem számított rá, Árpa Attila mind a négy menetet lejátszotta vasárnap este az RTL Sztárbox című műsorában Pintér Tiborral. A színész-rendező, aki egyhangú pontozással került ki győztesként, a mérkőzés után nem győzte méltatni a Nemzeti Lovas Színház igazgatóját, s egyúttal a műsor többi versenyzőjére is rápirított, pontosabban azoknak szólt be, akik a meccs után panaszkodni kezdtek a ringben.

    Árpa a mérkőzés másnapján sem tudott rosszat mondani ellenfeléről.

    „Tenya sokkal jobban állta a sarat, mint előzetesen gondoltam. Egyrészt nem hittem volna, hogy négy menetet bírni fogunk. Másrészt

    ütöttem pár olyan egyenest, amitől más már rég leült volna. Edzéseken többször előfordult már, hogy hasonló testfelépítésű edzőpartnereim egy-egy ilyen ütés után elszédültek. Elképesztően kemény a feje, mindemellett iszonyatosan sportszerű volt.

    Így kell ebben a műsorban viselkedni az utolsó gongszó után, ahogy ezt mi tettük. Felemeljük egymás kezét és megünnepeljük egymást, mert ez a nagy dolog ebben a műsorban” – nyilatkozta a story.hu-nak Árpa.

  • Magyarországtól 8 ezer kilométerre is fürdőzik a népszerűségben.

    Jákob Zoltán a Bachelor – A Nagy Ő című párkereső műsornak köszönhetően minden eddiginél nagyobb népszerűségnek örvend, amit a jelek szerint cseppet sem bán. Bár műsorbeli választottjával, Hajnal Bettinával nem teljesedett be a hőn áhított szerelem, Magyarország 39. leggazdagabb emberének nincsen ideje szomorkodásra: egyik utazása a másikat követi, és megjelent egy könyve is, melyben betekintést ad az életébe.

    Hasonló a helyzet a közösségi oldalán is, a körmöskirálynak becézett milliárdos üzletember ugyanis rendre dokumentálja mindennapjait. Jákob a napokban Mauritiusra utazott a bátyjával, ahol nem csupán a medencében és az óceánban fürdőzik, hanem a népszerűségben is. Történt ugyanis, hogy Jákobot Magyarországtól mintegy 8 ezer kilométerre felismerte az egyik rajongója.

    A felismerés pillanatáról videó készült, ami alább látható, de lőtték pár szelfit is készített a magyar nővel.

    Hogy a világ végén bukósisakban és napszemüvegben is felismerjenek, ennek mi a valószínűsége?

    – vetette fel a kérdést a milliárdos.

  • Az énekesnő büszkén mutatta meg gyűrűjét.

    Le sem tagadhatja boldogságát Kocsis Paulina, a 25 éves énekesnőt ugyanis eljegyezték. Bár magánéletéről nem sokat lehet tudni, az X-Faktor tizedik évadának második helyezettje azt fontosnak tartotta, hogy elújságolja: szerelmével, Martinnal új szintre emelték a kapcsolatukat. Tavaly nyár óta alkotnak egy párt, azt pedig, hogy együtt képzelik el jövőjüket, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az énekesnő örömmel mondott igent a fiatalembernek.

    A Jajdogálni fogsz című dal előadója néhány fotót is mutatott az eljegyzésről, jóllehet bejegyzéséhez csak annyit fűzött:  „Örökre”.

  • Till Attila mexikói istennőnek hitte.

    A hétvége mondhatni Tóth Gabi körül forgott: kislánya, Hannaróza Mária négyéves lett, ám a kórház falai között ünnepelte a születésnapját, majd attól volt hangos az internet, hogy az énekesnő gratulált volt párjának, Krausz Gábornak, aki Mikes Annával megnyerte a Dancing with the Starst, és volt egy kellemetlen pillanata Tóth Andival is. Utóbbi a Sztárban sztár leszek! vasárnapi adásában történt.

    Az énekesnő nem bízta a véletlenre, mit vesz fel az adásra: ezúttal sem egy túl hétköznapi szettben zsűrizett, és bár a show-műsor házigazdája, Till Attila elsőre mexikói istennőnek hitte az énekesnőt, az azonnal korrigálta őt.

    Ne haragudj, de autentikus cigány, mindenféle gyönyörű motívumokkal vagyok feldíszítve.

    Íme a teljes szett:

  • Nem túl büszke rá, de van, ami nagyon aggasztja.

    Jane Fonda meglepő vallomást tett nemrég egy podcastműsorban: bevallotta, hiába múlt már 85 éves, csak jóval fiatalabb férfiakkal ismerkedne.

    „Szégyen ezt bevallanom, de ha szeretőm lenne, akkor annak húsz évesnek kell lennie” – jelentette ki a színésznő, majd kisvártatva ki is fejtette ennek okát.

    Nem szeretem az öreg bőrt.

    Bár a műsor házigazdája jót nevetett Fonda vallomásán, az ő reakciójából ítélve ezt egyáltalán nem viccnek szánta, újból megismételte ugyanis előbbi magyarázatát. 

     (via 24.hu)

  • Először posztolt a finálé óta.

    Instagram-oldalán öntötte sorokba gondolatait a Dancing with the Stars fináléjával kapcsolatban T. Danny. Az énekes a show-műsor döntőjében látványos koreográfiákat mutatott be Lissák Laurával, ám produkciójuk „csak” a harmadik helyig volt elég, amelynek hírét könnyes szemmel fogadta a férfi.

    „Hát ennyi. Vége. Nehéz most okosat mondani, de megpróbálok” – kezdte bejegyzését T. Danny, aki először megköszönte a rengeteg támogatást a nézőknek, majd táncpartneréhez intézett kedves szavakat. 

    „Te voltál, aki az elejétől fogva bízott bennem és a közös célunkban. […] Hálás vagyok neked mindenért, és örülök, hogy a barátomnak mondhatlak! Ez már a miénk, büszke vagyok magunkra. Ez a Dirty Dancing-es emelés pedig tánc »karrierem« csúcspontja volt. Köszönöm!

    Habár nagyon nem így szerettem volna befejezni, mégis hálás vagyok, hiszen olyan dolgokat viszek haza innen magammal, amik bármilyen kupánál többet érnek.

    Egy olyan felejthetetlen utazás volt ez, amit bármikor újrakezdenék. Szerettem reggeltől estig bent lenni és szó szerint véresre edzeni magam. Szerettem hétről hétre kihozni magamból a maximumot, és látni magamon a fejlődést. Szerettem az elmúlt 4 hónapot, szerettem táncolni. Mi az hogy… imádtam!” – fogalmazott az énekes, majd a műsor profi és háttértáncosait méltatta, és természetesen Krausz Gáboréknak is gratulált. Bejegyzése zárásaként elárulta, eljött az ideje, hogy visszatérjen a zenéhez, készülő új albumához, így sem ideje, sem oka nincs a szomorkodásra.

    „Ha a szíved csordultig telt, akkor már nem beszélsz – hanem énekelsz. És ha a szíved túlcsordul, akkor már nem énekelsz – hanem táncolsz. Köszönök mindent!*

  • Az énekesnő megmutatta rajongóinak, hogy telik egy napja kedvesével.

    Ismét egymásra talált L.L. Junior és Dárdai Blanka, derül ki az énekesnő friss TikTok-bejegyzéséből. Dárdai egy napját vette fel követőinek, a videó első perceiben pedig már el is árulja, párjának hogy indult a reggele, majd megmutatta a még kissé álmos énekest.

    „Laci is már gondolatban rakta össze a napját” – narrálta az X-Faktor egykori versenyzője. Követői sok boldogságot kívántak a régi-új párnak.

    A két híresség szerelméről először tavaly nyáron kezdtek el pletykálni, hivatalosan pedig múlt novemberben, egy (azóta már eltávolított) Instagram-bejegyzésben vállalták fel kapcsolatukat. Románcuk májusig tartott, akkor L.L. Junior arról beszélt, tényleg szakítottak, egy időre legalábbis.

    „Jelenleg nem vagyunk együtt Blankával, van egy kis mosolyszünet közöttünk. Meglátjuk, mi lesz a vége. Az is lehet, hogy végleg véget ért közöttünk minden, de az is lehet, hogy nem” – mondta az énekes, a jelek szerint pedig igaza volt, útjaik újra keresztezték egymást.

  • Közösségi oldalán válaszolt a műsorát ért kritikákra.

    Ahogy arról az Index is írt, szombat este élő adásban szúrt oda az RTL-nek Szente Vajk, a Dancing with the Stars egyik zsűritagja.

    „Van egy csatorna, ami föl meri vállalni, hogy kultúrát mutat szombat este. Én a színházból jövök – az nem jobb vagy rosszabb –, más világ. De én azt látom, hogy ebben a nézőkért folytatott versenyben sokszor egymás alá licitálnak a csatornák, egyre mélyebbre mennek, és lehet – bocsánat a szóért – kanapéhuszárkodni vagy legóból építeni valamit, de mi itt táncot csinálunk szombat este” – mondta a színész-rendező, így utalva a konkurens adón péntek és szombat esténként futó Kanapéhuszárokra és Lego Masters műsorokra.

    Utóbbi házigazdája, Puskás Peti közösségi oldalain reagált másnap a megjegyzésre.

    „Szia, Vajk! Mint régi barátod és kollégád, csak szeretném kívánni, hogy éljétek majd át, bízom benne, a családotokkal a legókockákból való építés örömét, mert nincs is nagyobb értékteremtés annál, mint ami összehozza a családot játékban, tanulásban, álmodozásban!* Boldog vagyok, hogy sokan nézitek a műsort, és legfőképpen, hogy rengetegen küldtök videókat-képeket, ahogy elkezdtetek építeni a gyereketekkel, párotokkal, barátaitokkal! Ilyenek a jó műsorok!” – kezdte a műsorvezető, majd Krausz Gábornak és a Dancing with the Stars egész csapatának gratulált a kimagasló évadhoz.

    „Ez a kőkemény verseny meg külön öröm, hiszen új formátumokat és olyan marha jó műsorokat szül, mint a tegnap szintén a végéhez ért Az Árulókat, ami szerintem az év meglepetése volt, imádtam minden percét! Mi pedig jövő héten ismét találkozunk a Lego-paradicsomban!” – zárta gondolatait Puskás.

  • 23 évig alakította az üzletasszonyt.

    Ábrahám Edit nevét a Barátok közt című sorozatnak hála egyszerre ismerte meg egy egész ország. A színésznő persze nem elégszik meg ennyivel, szívesen bizonyítana más szerepben is, nincs azonban könnyű dolga, ugyanis nem nagyon keresik őt.

    „A színházi szerepeim a Covid miatt kifutottak, és azóta nincsenek újak. Nem tagadom, hiányzik a színpad, de én sem akarok már akármire igent mondani. Már nem vágyom nagy főszerepekre, inkább kisebbeket alakítanék” – kezdte a jelenleg főleg szinkronmunkákkal foglalkozó színésznő, aki szerint a dologban nagyban közrejátszik a Mátyás király téren eltöltött közel két és fél évtized.

    „Úgy érzem, nagyon rám égett és megbélyegzett Berényi Claudia szerepe, akit 23 évig alakítottam.

    Áldás és átok egyszerre, főleg most, hogy az RTL Goldon újra elkezdték vetíteni az epizódokat.

     Nem is hittem volna, hogy negyed század elteltével is fellángolhat még ez a rajongás, úgy érzem, a sorozat a reneszánszát éli. Nagyon jólesik, hogy az emberek még mindig felismernek az utcán és bárhol szeretettel fogadnak” – mondta a Blikknek Ábrahám, hozzátéve: jelenleg egy kétszemélyes darabbal járják az országot Iváncsics Ilonával, emellett sok időt tölt unokáival, Lénával és Lilivel.

  • Második helyezést értek el Marics Petivel.

    Szombat este véget ért a Dancing with the Stars negyedik évada, amelynek képzeletbeli dobogójára Krausz Gábor és Mikes Anna duója után Stana Alexandra és Marics Peti állhatott fel. Bár nagyon közel voltak a végső győzelemhez, a táncosnő a jelek szerint nem szomorkodik, hogy "csak" második helyezést értek el. Hosszú Instagram bejegyzésben számolt be gondolatairól, érzéseiről, amelyhez egyik utolsó produkciójukat is mellékelte.

    Az elmúlt pár napban sokat beszélgettünk Petivel arról, miért olyan különleges számunkra ez a műsor. Arra jutottunk, hogy ebben a három hónapban, az a több száz csodálatos ember, aki a produkción dolgozik, teremt egy olyan aprócska világot, amiben mind egy közös célért küzdünk.

    – kezdte a táncosnő, aki arról írt, ebben a világban nincs bántás, rosszindulat, csak tisztelet és szeretet a másik irányában.

    „Itt mi nem haragszunk a másikra, tudunk köszönetet mondani és tudunk egy emberként sírni vagy nevetni. A versenyben mindig van győztes, de ebben a versenyben vesztes nincsen! Ebből a világból merítünk erőt ahhoz, hogy később megküzdjünk az igazi problémákkal, hogy a tánc művészetében feldolgozzuk minden örömünket és fájdalmunkat. Reméljük, hogy példát mutathatunk Nektek és átadhatjuk azt az erőt, amire Nektek is szükségetek van! Tanuljatok belőle, szeressétek egymást, értékeljétek ezt az életet, mert egy van belőle!” – zárta sorait Stana, megköszönve a nézők támogatását.

  • Májusban jelentette be válását a színész.

    A jelek szerint nem búslakodott sokat válása miatt Jeremy Allen White, akit a nézők a Szégyentelenek és A mackó című sorozatokból, vagy a hamarosan debütáló Vaskarom című filmből is ismerhetnek. A színész májusban jelentette be, hogy véget ért a házassága gyermekei édesanyjával, Addison Timlin színésznővel, ám a minap már Rosalía oldalán kapták őt lencsevégre a lesifotósok.

    A spanyol popsztár és a Golden Globe díjas színész most kéz a kézben sétálgattak Los Angelesben, de már korábban is látták őket félreérthető szituációban. Egyelőre egyik fél sem erősítette meg kapcsolatuk hírét, amelyet az amerikai sajtó már nyílt titokként kezel.

  • Hozta a szokásos formáját.

    Ha ugratásról van szó, Ryan Reynoldsnak és Blake Livelynak nem kell a szomszédba mennie. A sztárpár rendre nyilvánosan csinál viccet a másikból, ezúttal azonban Taylor Swift is belefolyt a buliba, a színész ugyanis most az ő és felesége közös képét parodizálta ki.

    Az énekesnő és Lively (akik hosszú évek óta legjobb barátnők) Beyoncé turnéfilmjének premierjén készített egy merész közös fotót, ami természetesen rögtön az internet kedvencévé vált. Ezt szerkesztette át a Deadpool sztárja, és a hölgyek arcát a sajátjára, valamint Swift párjára, Travis Kelce élsportoló portréjára cserélte ki.

    Az eredménnyel Reynolds Instagram-sztorijában büszkélkedett el, mondanunk sem kell, a kép magáért beszél:

Rovatok