Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kereknek érzi az életét vele.

  Sokak nagy meglepetésére a legnagyobb biztonságot, megnyugvást és stabilitást nem egy férfi, hanem egy kutya nyújtja Stana Alexandra számára. A táncosnő mindennapjait már négy éve aranyozza be Noir névre hallgató mopsza, akire igazi családtagként tekint.

  Stana nemrég őszintén beszélt arról, hogy 2024-ben inkább a szinglik táborát erősíti,  s csak saját magára koncentrál. Már a Meggyes Dáviddal való kapcsolatát is lezárta, melyről tavaly decemberben derült ki, hogy zátonyra futott. Gondjaikat az okozhatta, hogy az üzletemberrel nem ugyanazok voltak az elképzeléseik arról, mit szeretnének a kapcsolatuktól. Meggyes azóta már mással boldog, s bár Stanát is hírbe hozták Marics Petivel, akivel Dancing with the Stars második helyéig menetelt, ám a VALMAR énekesével csak nagyon közeli barátságot ápolnak.

  Noir az én szőrös kisbabám. Jelenleg ő a férfi az életemben a maga kis négy évével. Az egyik legfontosabb lény számomra. Igyekszem a lehető legtöbb időt vele tölteni, sokat sétálunk, kirándulunk. Szoktam rá morogni, ha rosszat csinál. Ugatni is szoktam, de azt nem veszi komolyan. És beszélgetek is vele. Szóval sokat bolondozunk

  – árulta el a Storynak Stana, aki csak azt sajnálja, hogy kedvence nem tarthat vele a munkába.

  „Sajnos, a táncterembe nem tudom behozni, mert bár egy igazán nyugodt, békés kis mopsz, ha játék van, teljesen bepörög. Amikor táncolok, azt gondolja, hogy vele játszom, és harapdálja a bokám. Úgyhogy ha dolgozom, akkor anyukám és az egyik kedves barátnőm a kutyaszittere” – mondta a táncművész, aki a TV2 Zsákbamacska című műsorában  Marics Peti és Pető Brúnó oldalán segíti majd a játékot.

 • Mint azt az indexen is megírtuk, december elején derült ki, hogy Vadon Jani befejezi a rádiózást, ezért új műsorvezető veszi át helyét a Rádió 1 reggeli műsorában. A Balázsék című rádióműsor a hallgatókra bízta a döntést, akik szavazhattak arról, ki legyen Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri új műsorvezetőtársa.

  A műsorvezető-jelöltek között az egykori ValóVilág-győztes Alekosz is helyett kapott, amolyan poén-faktorként, akinek győzelmére persze elenyésző esélyt látott Sebestyén és Rákóczi. Utóbbi viszont az Ágai YouTube-csatornán futó Mutasd magad! című műsorban elárulta, hogy elméletileg a görög botrányhős is nyerhetett volna, de akkor nélküle folytatódott volna tovább a műsor.

  Magát a döntést nem kellett meghamisítanunk, de nem is akartuk. Volt nekünk a nyolc, – jó Alekosszal együtt kilenc – emberről egy véleményünk. Mindenkit nagyon szerettünk, vagyis én Alekoszt nem annyira. Egyébként, amikor leültünk valakivel dolgozni, akkor éreztük, hogy miként rezegtünk együtt és Ráskó Eszterrel stimmeltünk a legjobban. A szavazatok elsöprő többségét is ő kapta.

  idézi a Bors Rákóczit, aki szerint egy szerencsés csillagállás volt, hogy nem kellett azon gondolkodniuk, hogy belenyúljanak az eredménybe, ugyanis végül Ráskó Eszterrel egészültek ki.

  „Alekosz egyébként nem csinált klasszikusan ugyanolyan adást, mint a másik nyolc ember. Ahogy szoktuk mondani, ő kis mennyiségben egy gyógyszer, tehát tíz-tizenöt percre jó, bár akkor is nagyon sokan megőrülnek tőle.

  Szerintem egy tudatosan polgárpukkasztó hapsi, aki néha zseniálisan, néha kevésbé zseniálisan tolja ezt a szerepet. Részünkről volt ebben egy kis trollkodás. Persze, ha a hallgatók őt választották volna, akkor őt is kapják. Én jeleztem, hogyha ez így lesz, akkor én nem jönnék.

  Szerencsére nem kellett szembenéznünk ezzel az üggyel. Valójában fel sem merült bennünk, hogy mi van ha... Bíztunk a hallgatóinkban” – vallotta be a rádiós.

 • A műsorvezető ledobta a nosztalgia bombát.

  Lilu és Steiner Kristóf is annak idején a Z+ (később VIVA) elnevezésű csatornán kezdték a televíziós karrierjüket, amely az ezredforduló környéken indult újára. Az akkor még pályakezdő fiatalok később országos ismertségre tettek szert a zenetévének köszönhetően, ráadásul barátságuk a mai napig szoros. Lilu most a közösségi oldalán egy nosztalgikus fotót osztott meg kettőjükről, melyhez az alábbit írta: 

  Ezt a képet Anyukám küldte pár napja. Legalább 20 éves kép, sőt.... @kristofsteiner olyan jó ránézni, ugye? Már akkor is szerettük egymást, és ez úgy néz ki, végigkísér minket az egész életünkön... Van, akivel nem kell naponta beszélni ahhoz, hogy ez az érzés megmaradjon... ugye?

  Steiner hozzászólásban válaszolt egykori kollégája Instagram-bejegyzésére: „Nézem a képet és olyan hálát érzek, hogy kifolyik a könnyem. Az élet baromi törékeny, de vannak biztos pontok. Szeretlek @lilugram.” – olvasható.

  (via 24.hu)

 • A fél internet azt találgatja, szándékos volt-e.

  Cole Sprouse és annak túlméretezett zakójánál is nagyobb port kavart a párizsi divathéten Kim Kardashian. A négygyermekes realitysztár, aki a divateseményen a Balenciaga nagyköveteként volt jelen, a többi megjelenthez hasonlóan tisztában van azzal, hogy ezen a rendezvényen nincs helye szokványos öltözéknek.

  Kardashian az uszályos és csipkés fekete Balenciaga ruhában a People magazin szerint úgy nézett ki, mint az Addams Family Morticiája, de az internetezők nem is emiatt szedik ízekre a hírességet. A 43 éves üzletasszony ugyanis úgy pózolt a történelmi jelentőségű divatház ruhájában, hogy azon még rajta volt a címke.

  Sky News szerint meglehet, hogy nem egy divatbakiról van szó, hanem szánt szándékkal hagyták fent a bilétát, hogy ezzel is kihangsúlyozzák, hogy Kardashian számára mennyire fontos a Balenciaga márka, jóllehet azzal néhány éve botrányos körülmények között szakított.

  Kardashianről videó is készült:

Rovatok