Index Vakbarát Hírportál

új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Négy versenyen kívüli mérkőzésnek is a szemtanúi lehetnek a Sztárbox vasárnapi adásának nézői. Visszatér a ringbe egy gálameccs erejéig Földes Eszter, aki Kustánczi Lia ellen húz kesztyűt. A DJ a legnagyobb titokban, de hónapok óta készült már a megmérettetésre, mint mondta, már gyerekként is vehemens és harcias volt.

    Szerencsére ez a vérvonal ugyanúgy megmaradt. Komfortosan érzem magam a boksz-közegben, a legnehezebb az volt, hogy megtanulni az ütéseket kapni, mert ütést adni egy gyorsabb folyamat

    – mesélte az egykori fotómodell, aki sosem tagadta, hogy több plasztikai beavatkozáson is átesett már. Ennek ellenére nem fél a mérkőzéstől.

    „Ha valaki ringbe akar szállni és bokszolni, akkor nem tud úgy, hogy semmi nem történik vele” – jelentette ki a kisgyermekes édesanya.

  • Összezavarta a rajongóit is.

    Egészen új arcát mutatja meg következő filmjében Sydney Sweeney, aki a profi bokszoló Christy Martinként tér vissza a nagyvászonra. A '90-es, 2000-es évek egyik legsikeresebb amerikai ökölvívójának életrajzi drámájához a színésznő nem csak hatalmas izmokat növesztett, de szőke tincseit is barnára cserélte – nem csoda hát, ha sok rajongója elsőre fel sem ismerte legutóbbi Instagram fotóin.

    Itt egy kis kulisszák mögötti felvétel abból a filmből, amin épp dolgozom. Az elmúlt hónapokban elmerültem az edzésben, hogy életre keltsem egy hihetetlen nő történetét – egy valódi bajonokét, aki a ringen belül és kívül is megvívta a csatákat. Az ő útja a kitartásról, az erőről és a reményről tanúskodik, és megtiszteltetés számomra, hogy az ő cipőjébe bújhatok,, hogy megosszam veletek erőteljes történetét. Hamarosan érkezik több is!

    – fogalmazott posztjában Sweeney, átalakulásához pedig sorban gratuláltak követői is.

  • Kifejezetten közel járt a megfejtéshez.

    Ki vagyok én? játékot játszottak a Nyerő Páros új évadának szereplői a műsor kedd esti adásában, ahol a párosok egyik tagjának mutogatva kellett rávezetniük társukat arra, kinek a portréját ragasztották a homlokukra. Karikó Katalin arcképe többeket nehéz helyzettbe hozott: DJ Jauri barátnője, Dorina rögtön leszögezte, nem tudja, ki az, de a feladatot megkapó Miskovits Marci és Nicuta Nicoleta is alaposan megszenvedtek vele.

    Berki Mazsi közben felismerte a Nobel-díjas magyar tudóst, és meg is súgta kedvesének, ez bizony Karikó Katalin. Ez azonban nem mondott sokat Kajári Zoltánnak.

    Az ki a f.szom? Egyszer odajött hozzád, nem? Nagyon híres öregasszony. Divattervező, vagy valami, nem?

    – kérdezett vissza a férfi, felvetését kedvese csak egy tömör nemmel cáfolta. Végül az oltást kétségbeesetten elmutogatni próbáló Miskovitsék sem jutottak sikerre.

    (via 24.hu)

  • Családjával ápolt kapcsolatáról mesélt a Best magazinnak Lakatos Márk. A stylist bevallotta, részben polgári, részben paraszti családból származik, ám fiatalkorában még nem volt illendő arról beszélni, ha valakinek a gyermeke a saját neméhez vonzódik.

    „A szüleim aztán elváltak, én az apámmal maradtam, ő pedig folyton azzal nyaggatott, van-e barátnőm, próbált kiugrasztani a bokorból. Nem válaszoltam, de ilyenkor mindig ideges, frusztrált lettem, mert egyébként is tele voltam szorongással. Arról nem beszélve, hogy nem értettem, miért épp az apámmal kellene efféle dolgokról beszélnem” – árulta el a műsorvezető, hozzátéve: azért döntött az édesapjával való maradás mellett, mert úgy gondolta, így békét tud majd teremteni közöttük.

    Hülyeség volt részemről, sok értelme nem volt, de valahogy így gondoltam jónak, a békéltető szerepét szánva magamnak. Az apám nehezen kezelhető figura volt. Soha nem tudtam megfelelni neki. Soha nem sportoltam elég jól, soha nem tanultam elég jól, miközben nagyon jó tanuló voltam.

    Lakatos az elmúlt egy évben viszont boldogabb, mint valaha: kubai kedvese, Alain személyében igazi társra lelt.

    „Az első perctől kezdve tök jól megtaláltuk azt az energiát, hogy miközben megmarad a saját életterünk, jól tudunk egymással, egymás társaságában is létezni. Alain már hazament Havannába, s hogy hogyan tovább, azt egyelőre nem látjuk” – idézte szavait a Blikk.

  • Nyári Alíz a nyáron Vietnámba tartózkodott, ahol az énekesnőnek több fellépése is volt. Az X-Faktor felfedezettje a jelek szerint remekül érezte magát a délkelet-ázsiai országban, de akkor is jelen volt, amikor a térségre lecsapott Hanoira az elmúlt évtized legerősebb tájfunja, a Yagi.

    „Én a hotelben töltöttem azt a pár napot, így biztonságban éreztem magam, pedig óriási vihar volt. Örültem, hogy túléltem az évtized tájfunját. Láttam a tévében és a hotel ablakából, hogy milyen pusztítást végez, majd a saját szememmel is, amikor már el lehetett hagyni a szállodát. De azt is láttam, hogy milyen gyorsan összefogtak az emberek, hogy segítsenek egymásnak takarítani, rendbe tenni a várost” – mesélte a Bestnek Nyári Aliz, aki azóta már hazatért.

    (via nlc)

  • Hosszú-hosszú évek után kedd este visszatért a Victoria's Secret ikonikus divatbemutatója, ahol Bella és Gigi Hadid mellett vonult a márka egyik angyala, Palvin Barbara is. A magyar szépséget ahogy legutóbb, úgy idén is férje bíztatta a lelátókról, méghozzá nem akármilyen módon: felállt és két hatalmas táblát tartott fel neki, amíg a kifutón vonult.

    Nemes gesztusa rögtön az internetezők kedvence lett, bár elsőre sokan nem is tudták, pontosan mit is ábrázoltak a transzparensek. Most maga Palvin rántotta le erről a leplet.

    Táblákat készített a showra. Rájöttem, pedig meglepetésnek kellett volna lennie, de kivágott egy képet a kutyánkról és a macskánkról, mert sokat emlegettem, mennyire hiányoznak. És mondta, hogy elhozza magával, ha teheti

    – magyarázta szupermodell.

  • Az övé volt az utolsó szó.

    Gáspár Bea a TV2 Titkok Ramónával című műsor vendégeként beszélgetett Lékai-Kiss Ramónával a napokban. Szóba jött az is, hogy a feleséget nem-e zavarta, hogy folyton a férje, Gáspár Győző volt előtérben a nyilvánosságban. Gáspár Bea elárulta, hogy ő sosem vágyott a hírnévre, mégis egy véletlennek köszönhetően belevágtak a valóságshow-zásba.

    Én nem akartam soha előtérben lenni. Annak idején amikor elindult ez a show, az úgy kezdődött, hogy Győző megkérdezte tőlem: »Figyelj, lenne egy ilyen megkeresés, szerinted mit kezdjünk ezzel?« És akkor visszakérdeztem, hogy ez miből állna. Mondta, hogy jönne egy stáb, meg ilyesmik lennének. Mire azt kérdeztem, hogy nekem is ott kéne lennem majd? Erre ő: »Hát azt mondták, hogy nem annyira...«

    emlékezett vissza a beszélgetésre Gáspár Bea, aki az elhangzottak fényében azt mondta párjának, hogy „felőle elvállalhatják” a felkérést.

    „Konkrétan én azért mentem bele, mert akkor jártam a 30-as éveim elején, és úgymond egy unalmas háziasszony életet éltem két gyerekkel. Volt egy tízéves Evelinem, meg egy kétéves Virágom, és akkor úgy voltam, talán történik velem is végre valami. És igen, történt. Esküszöm, ezért nem bántam meg. Most, hogy így visszanézem azokat hölgyeket, akik velem egyidősek a Győző családjában, ugyanott ragadtak. Felnevelték az x-gyereküket, ugyanúgy megvannak a családi problémáik, élik a hétköznapi életüket, és a Győzike Show már leforgott húsz éve, és velük azóta szinte nem történt semmi.” – vélekedett a showman felesége.

  • Újabb nagy dobásra készül.

    Ahogy arról az Indexen is írtunk, július közepén mutatkozott be Sebestyén Balázs lemezlovasként, aki DJ Oti művésznéven adott telt házas születésnapi bulit a siófoki Plázson. A rádiós műsorvezető erről szóló terveit eredetileg viccnek gondolták a rajongók, Sebestyén akkor el is mondta, évekkel ezelőtt bizony annak is indult. Méghozzá harmadik nevéből, az Ottóból fakadóan, ami miatt annak idején egykori munkatársa, Vadon János ráragasztotta a DJ Oti nevet.

    Sebestyén most a közösségi oldalán bejelentette, hogy a ’90-es, 2000-es évek slágereit pörgető lemezlovas alteregójának újabb nagyszabású bulija várható. Ezúttal jövő augusztus 19-én a Budapest Parkban lép majd fel, melyről a következőket írja:

    2025. augusztus 19-én Európa szívét újra megdobogtatja az NDK büszkesége, DJ OTI! Siófokon olyan bulit csinált, hogy az idei tanévkezdésre kénytelenek voltak kibővíteni a 12. osztályos történelemkönyveket 2024. július 20-ig a kiadók. A szaúdi herceg szülinapi partiját és Elon Musk céges összejövetelét is visszautasító lemezlovas fenomén csak egy közönségnek mondhatott igent. Debütálása óta úgy hivatkozik a Honfoglalók tüzes lendületével felvértezett magyar bulizókra, mint Meine Familie

    olvasható Sebestyén Balázs bejegyzésében.

  • Már csak a megfelelő partnerre vár.

    A TV2 újra képernyőre tűzte a Kőgazdag fiatalok című realityt, amelyben tehetős fiatalok hétköznapjaiba kapunk betekintést. A műsor egyik visszatérője, Tuvic Aleksandra a Hot! magazinnak adott interjút, amelyben arról mesélt, hogy miként éli meg a szinglilétet. Tuvic a lapnak elmondta, hogy tizennyolc éves kora óta folyamatosan párkapcsolatban élt, de mostanság nem ismerkedik, és ezen egy darabig nem is tervez változtatni. 

    Most szükségem is volt arra, hogy kicsit egyedül legyek a barátnőimmel, és ismét megtaláljam önmagam. Amúgy is a »megszoksz vagy megszöksz« politikát folytatom egy párkapcsolatban. Az építő kritikákból képes vagyok tanulni, de senki kedvéért nem változom meg, főleg huszonnyolc évesen

    – mondta a Kőgazdag fiatalok szőkesége, akinek egyébként a gyerekvállalás is a tervei között szerepel.

    „Pont a napokban gondolkodtam azon, hogy már szívesen szülnék. Úgy érzem, készen állok, és a testem is kifejlődött hozzá, így már csak a megfelelő férfira várok. Mindig is szerettem volna családot, csak nem mindegy, kivel. Valószínűleg vagány anyuka lennék, és elkényeztetném a gyerekemet, aki persze hatalmas csibész lenne” – jelentette ki.

    (via Blikk)

  • Sírva vallott Lékai-Kiss Ramónának.

    Fekete Pákó a TV2 Titkok Ramónával című podcast szerdai adásában számára fájó dolgokról is mesél a műsorvezetőnőnek, Lékai-Kiss Ramónának. Így többek között arról, mennyire érzékenyen érinti az, ahogyan megítélik Magyarországon, pedig próbálja figyelmen kívül hagyni, mit mondanak róla az emberek. Mint korábban elmondta: azért tűnt el az utóbbi időben, mert úgy vélte, a magyar média teljesen hátat fordított neki.

    Mindig az van a fejemben, hogy valaki elmegy Nigériába, és megpróbálja ezt megcsinálni, amit én csináltam itt, Magyarországon. […] Afrikába egy fehér ember elmegy, megpróbálja az afrikai kultúrát megtanulni, afrikai népdalokat elénekelni, és elmegy fellépni, aztán jön az a… nem hinném, hogy Afrikában van ilyen ítélés, az a megítélés, amit én itt tapasztaltam

    – magyarázta könnyeivel küszködve az egykori celeb az előzetes tanúsága szerint, majd elcsukló hangon hozzátette:

    Próbáltam erős lenni, kitartani és nem figyelni arra, amit mondanak néha…

  • Kapa harsány stílusa nem is állhatna tőle messzebb.

    Mucsi Zoltán védjegyévé vált, hogy morcos képpel káromkodik, amihez sajátos stílusát párosítva elképesztő vicces pillanatokat tud szerezni a nagyérdeműnek. Talán kevesen gondolnák róla, hogy a való életben egyáltalán nem ilyen vehemens. Sokkal megfontoltabban és nyugodtabban éli a mindennapjait, inkább halk szavú és elmélkedő típus. Saját elmondása szerint nem mindig móka és kacagás az élete. Egyáltalán nem hasonlít ahhoz a karakterhez, sőt kifejezetten távol áll tőle, amit a videókban megformál.

    Én a magánéletemben nem szoktam káromkodni, ordibálni, bár bevallom, előfordult már, de azért elég ritkán. Nyugodt ember vagyok, így látom magamat. Velem lehet beszélgetni, lehet létezni. Időnként savazom a barátomat vagy a kollégámat, de szeretek humorizálni. Ettől függetlenül az csak egy karakter

    mesélte a Blikknek a színművész, akinek népszerűsége napjainkban töretlen, pedig volt idő, hogy maga sem gondolta volna, hogy ez lesz belőle.

    A Jászai Mari-díjas, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja végzettségét tekintve géplakatos, és dolgozott is akként egy hajógyárban. Akkoriban még eszébe sem jutott, hogy valaha színészként keresi majd a kenyerét.

    Ez már a Kőtövis nevű irodalmi színpadon ért el, ott már bekebelezett ez a világ. Aztán felvételt hirdettek a szolnoki Szigligeti Színházba, és fel is vettek segédszínésznek. Apró lépésekkel mentem feljebb és feljebb a szamárlétrán, a pici feladatoktól a nagyobbakig. Közben háromszor is jelentkeztem a Színház- és Filmművészeti Egyetemre, de a második rostán mindig kiestem

    – mondta a korai éveiről Mucsi, akinek a tehetsége végül utat tört magának: Szomjas György és Jancsó Miklós filmjein keresztül vezetett az útja az ismertségig.

  • A minap került fel a YouTube-ra Tóth Andi főzős sorozatának legújabb epizódja, melyben az énekesnő a gluténmentes linzer elkészítése közben többek között halloweeni szokásairól és kedvenc horrorfilmjeiről is említést tett. Mialatt a linzertészta a hűtőben pihent, egy könyvajánlóra is volt idő: így derült ki, hogy az X-Faktor női mentora jelenleg Serena Valentino Ki a legszebb? című regényét olvassa, amely arról szól, hogy miért is lett gonosz Hófehérke mostohája, a Királynő, akit leggyakrabban egy romlott lelkű nőszemélynek írnak le, aki egész életében nem szeretett egyetlen teremtett lelket sem.

    Az énekesnő ennek kapcsán elmondta: meglátása szerint senki sem születik gonosznak; az csak később alakul ki, külső hatások következményeként. A Királynő például – Tóth a könyv lényegét gyakorlatilag elspoilerezte – az apja miatt is lett olyan, amilyen. Majd kitért arra, szerinte mi a férfiak, az édesapák legfontosabb feladata.

    Senki nem gonosznak születik, ez abszolút igaz minden emberre egyébként.  Mindig úgy vagyok vele, ha nem szimpi valaki, vagy valami furcsa benne, megnézem a múltját, mi történt vele, és az megmagyaráz mindent! (...) Na és a Királynőnek is ki csinált gonosz dolgokat? Daddy issues! (az apával való rendellenes kapcsolat – a szerk.) Mindig daddy issues van... Most nem azért, mert hogy férfi... (...) Fontos apának lenni, nem nagy cucc, mármint nem eget rengető dolgot kell végrehajtani. Szerintem egyetlen feladata a férjnek, a férfinak a házban, hogy ne kergesse őrületbe az asszonyt! Ennyi! Ja és ne legyen alkoholista és ne verjen senkit, ne legyen agresszív...

    – sorolta az adásban Tóth Andi.

    Az énekesnő nem titkolja, hogy körülbelül tíz éve pszichológushoz jár, melynek okát korábban megosztotta. Mint mesélte, 14 éves volt, amikor két bőröndbe összecsomagolta holmijait, s elmenekült otthonról.

    „Édesapám eléggé megnehezítette, hogy nekünk otthon egy családi környezet legyen. Én bontottam meg ezt a közeget, tudtam, hogy nekem ebből ki kell szállnom! Aztán pár évre rá a bátyám is követte a példámat és elment Németországba a feleségével, aztán rövidesen már váltak is a szüleim... Mi tettük meg azt a lépést, amit nekik kellett volna már évekkel korábban... A szüleim viszonyából mi mindent érzékeltünk, minden előttünk zajlott, igazából 0-24-ben ment a csetepaté. Nem volt ez titok, igazából mindenki látta, hogy egy toxikus kapcsolat... Édesapámnak is rossz gyermekkora volt, később felnőttként mindig a pénz és a siker volt fontos. Mi is szegények voltunk és ő a lehetőséget látta bennünk, mint egy bank. Aztán jöttem én, hogy én nagyon szeretek énekelni, rögtön dollárjelek voltak a szemében... Tudtam, hogy ahhoz, hogy később onnan elmeneküljek, ezt tűrnöm kell...” – mesélte korábban az 1Kanapén című műsorban az énekesnő, akinek szavait a Metropol idézte.

  • Olyan történt vele, amire maga sem számított.

    Dobó Ági néhány héttel ezelőtt újságolta el, hogy családjával egy időre Costa Ricára költöztek. Az egykori szépségkirálynő egyelőre a két gyermekével, Benedikttel és Nataniellel kezdte meg új életét a közép-amerikai országban, de hamarosan építési vállalkozóként dolgozó férje, Kis Csaba is csatlakozik hozzájuk, akit már nagyon várnak.

    Dobó addig is mindenről igyekszik beszámolni követőinek az Instagram-oldalán: így történt, hogy elmesélte, hogyan alkalmazkodnak az ottani időjáráshoz, de az ingatlanukba is betekintést engedett. A modell gyermekei már megkezdték kint az iskolát: a két kisfiú egy angol–spanyol nyelvű intézménybe jár, amelyet trópusi erdő vesz körbe. Éppen az iskolához köthető Dobó legutóbbi Instagram-bejegyzése is, amelyben azt meséli el, egy félreértés miatt nagy nevetéssel indult a reggelük.

    ...jó kis napunk volt, bár úgy indítottam, hogy elvittem a gyerekeket iskolába, ami ZÁRVA volt. Egy jóóó nagy lakattal a dzsungelsuli kapuja le volt lakatolva! ...úgy értelmeztem, hogy október 7-14-ig tart a szünet, vagyis hétfőn kezdődik, de nem, csak kedden. Ellenben más Anyuka is így járt, 2 gyermekkel a hátsó ülésén nézte a kaput ahogyan én, percekig, utána pedig hatalmasat röhögtünk, hogy legalább nem vagyunk ebben a szituban sem egyedül, és akkor holnap tali! Gondolhatjátok az ő kettő és az én két gyerekem hogy örült!?

    – mesélte A Konyhafőnök VIP korábbi győztese, majd azzal folytatta, hogy két fiát milyen sportfoglalkozásokra íratta be.

    „Legalább volt időnk felkészülni az első edzésekre... Benit egy fociklubba igazoltattuk, Natant pedig egy jiu jitsu alapú komplex edzésformával barátkoztatjuk, ami egyszerre fizikai és mentális fejlesztés is, kifejezetten gyerekeknek, nagyon játékosan, de szuper értékeket jó mélyre ásva bennük... Ha lesz több tapasztalatom, majd mesélek mindenképpen róla!”

    Dobó Ági kommentben az egyik követője kérdésére válaszolva elárulta, fiainak nincs honvágya.

    „Egyelőre nincsen, sőt, Beni azt mondta, hogy ő bármeddig maradna, Natan meg napról napra jobban érzi magát, tegnap azt mondta, hogy kér 3 repjegyet a szülinapjára haza. De csak »felveszi« Minnát és Hollit, tesóm gyerekeit, és jönnek együtt vissza.”

  • Egy 32 éves kutyakozmetikus, Gabriel Feitosa két héttel ezelőtt úgy döntött, szeretett ebének idén halloweenra nem valami jópofa jelmezt vásárol, hanem kihasználva kreativitását inkább megnyírja és be is festi az Edea névre hallgató kedvence hófehér bundáját. Feitosa úgy döntött, „csontvázzá alakítja” kétéves kutyusát: szépen kidolgozta rajta a bordákat, a gerincoszlopot és minden más csontot, amit csak tudott.

    A férfi nem sajnálta munkájára az időt: csak a nyírásra szánt több mint két órát, festéssel együtt azonban már két napig tartott az átalakulás. Edea emiatt most úgy néz ki, mintha egy Tim Burton-filmből lépett volna elő, s bár Feitosa azt mondja, kutyája imádja, ahogy most kinéz, az internet lelkes állatvédőinek már más erről a véleménye.

Rovatok