Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Eredetileg más néven anyakönyvezték.

    Gregor Bernadett a Duna Névjegy című műsorban mesélt arról, hogy szülei eredetileg a Gregor Györgyi Zita nevet adták neki, majd négy éves korában ezt hivatalosan is megváltoztatták.

    „Ennek az volt az oka, hogy édesapám viccesen Bernátnak szólította anyukámat valamiért, engem pedig kis Bernátnak hívtak, arra nem is hallgattam, hogy Györgyi. Édesapám egyik operaénekes kollégájának felesége javasolta, hogy egyszerűbb lenne, ha Bernadettre változtatnák a nevem” – emlékezett vissza névadásának történetére a Jászai Mari-díjas színművész, aki úgy érzi, neve jelentéséhez hűen maga is erős nő.

    „18 éves koromban eljöttem otthonról, és elég korán megtanultam a saját lábamon állni. Az életem is valahogy úgy alakult, hogy szükségem volt mindig erre az erőre. Szeretem, hogy nem függök senkitől és semmitől, és az élet viharában egyedül is helytállok bármilyen helyzetben” – tette hozzá.

  • Új mozifilmjén dolgozik a színész.

    Keanu Reeves a tavalyi John Wick negyedik felvonásával mondhatni keretbe foglalta a címszereplő bérgyilkos történetét, de a kanadai színész ezt követően sem szűkölködik szerepek terén. Bár azt még nem lehet tudni, hogy az erősen fejlesztés státuszban lévő ötödik Mátrix-film ben visszatér-e Neoként, de az már biztos, hogy ő fogja kölcsönözni Sonic című videójáték-adaptáció folytatásában Shadow karakterének hangját.

    Az 59 éves akciósztár nemrég egyébként szabályosan sokkolta rajongóit, ugyanis megszabadult a már-már védjegyének számító hosszú tincseitől. Most az is kiderült, mi vette rá, hogy a jól bevált fazont a Mátrix-korszakát idéző rövid stílusra cserélje. Reeves jelenleg gőzerővel dolgozik a Jonah Hill rendezésében készülő Outcome című filmen, amelynek Los Angeles-i forgatásán sikerült lencsevégre kapni.

Rovatok