Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Végre az összes karakter bemutatkozik.

    Tim Burton 80-as évekbeli klasszikusa, a Beetlejuice – Kísértethistória harminchat évvel ezelőtt ment a mozikban, de a rendező ennyi évvel a premiert követően, úgy döntött, folytatással lepi meg rajongóit. A mozikban szeptember 5-től látható horror-vígjátéknak már az első előzetesét is megtekinthetjük, amiben sok párbeszéd ugyan még nem hangzik el, mégis remekül megidézi elődje jellegzetes atmoszféráját.

    A Beetlejuice 2-ben visszatér Michael Keaton, Catherine O'Hara és Winona Ryder, de új nevekkel is bővül a stáblista, például Willem Dafoe, Justin Theroux, Monica Bellucci és Jenna Ortega személyében. Most pedig megkaphattuk a mozi hivatalos plakátjait is. Íme:

  • Új kihívásokra vágyott.

    Szabó Zsófi tavaly év végén, egy évtized után döntött úgy, hogy távozik az RTL kötelékétől, és visszatér régi munkaadójához, a TV2-höz. A színésznő, műsorvezető idén márciusban pedig már a Mokka műsorvezetőjeként szerepelt a képernyőn. Most az Blikknek azt is elárulta, hogyan érzi magát a reggeli műsor háziasszonyaként.

    „Nem akarom cifrázni, jól érzem magam a csatornánál, a helyemen vagyok. Az ember folyamatosan változik, soha nem tudja azt mondani, hogy elég jól nézek ki, elég okos, kedves vagyok. Mindig célunk a fejlődés. Vannak viszont megtorpanások, amikor új kihívásokra vágyunk. Azt hiszem, az elmúlt 15 évemről ez elmondható. Folyamatosan szeretném magam építeni, fejleszteni, és a TV2-nél ehhez minden lehetőség adott” – nyilatkozta a tévés.

  • Nagyot nőtt a rapper idősebbik fia.

    Majoros Péter Majka szereti családját távol tartani az őt körülvevő reflektorfénytől, de ezúttal kivételt tett, és közösségi oldalán nagyobbik fiáról, a 12 éves Mariánról posztolt egy képet. Az ózdi rapper az Újpest kötelékében játszó fia focimérkőzésére látogatott ki, és maga is rácsodálkozott mekkorát nőtt az utóbbi időben a gyermeke.

    El sem hiszem :)) Kész férfi

    – írja Instagram-posztjában Majka, aki rövidesen a visszatérő X-Faktor egyik új zsűritagja lesz. 

  • Sokan pedig már személyesen gratuláltak neki.

    Tóth Gabi és kedvese, Papp Máté Bence a Blikknek adott interjút, melyben nyíltan beszéltek a kapcsolatukról, a kezdeti időszak nehézségeiről, és a közös terveikről. Hivatásuknak köszönhetően szerencsés helyzetben vannak, hiszen a lehető legtöbb időt tölthetik együtt a fellépéseken. Az énekesnő elmondás szerint megérti, hogy eleinte szkeptikus volt a nyilvánosság a kapcsolatukat illetően, de ez csak még jobban összekovácsolta őket.

    Sokáig nem kommunikáltunk, de mindez azért történt, mert sokáig mi magunk sem tudtuk, mit hoz a jövő, ismerkedő fázisban voltunk. De utólag a rengeteg támadásért is hálás vagyok, mert nagyon összekovácsolt minket. Úgy érezzük, hogy ha egy ilyen durva időszakot kibírt a kapcsolatunk, akkor már minden jövőbeni nehézséget átvészelünk.

    – mondta az énekesnő, akinek párja hozzátette: mostanra kezd megnyugodni körülöttük minden olyannyira, hogy végre „úgy működhessenek, ahogyan szeretnének”.

    Tóth Gabi reagált a lapnak arra szóbeszédre is, miszerint babát várna. Hiába gondolták sokan, hogy a szerelmesek rövidesen szülői örömök elé néznének, ezeket  a pletykákat most az énekesnő eloszlatta.

    Nem várunk babát, még nincs ilyesmiről szó. Onnan tudtam meg, hogy ez a hír terjed rólam, hogy már a boltban is megszólítottak, hogy gratuláljanak, ám nincs mihez. Az tény, hogy Máté családjában gyermekáldás lesz, talán így keveredhettek össze az információk.

     – fogalmazott.

Rovatok