Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Két nappal ezelőtt VV Csaszi, azaz Szabó Tibor személyében új játékos költözött be a ValóVilág12 villájába, aki érkezésekor azt a feladatot kapta, hogy kössön egyik villatársa kezére egy rózsaszín-fekete kockás kendőt. A 23 éves VV Csaszi úgy döntött, hogy a titokzatos kendőt VV Valennek adja. Később a villa amazonjának választott VV Gina is kapott egy ilyen kendőt, ám hogy ez mit jelentett, csak később derült ki: közülük dőlt el, kinek kell hagynia a villát.

    A játékosok sorsáról a nézők dönthettek. A legtöbb szavazatot Gina kapta, így a villát péntek este neki kellett elhagynia. Mint mondta, ennél szebben ő nem is tudna hazamenni, ezt így akarta. Helyette azonban később beköltözhet valaki más.

    Valen és Gina kortesbeszédet is mondtak a minap, majd játékostársaiknak is meg kellett indokolniuk, hogy szerintük kinek kellene folytatnia a játékot. Gina beszéde sokakat meglepett, hiszen olyan sorokkal üzent a nézőknek, amilyenre korábban nem volt példa: elmondta, hogy arra vágyik, hogy játékostársainak legyen esélye, át akarta nekik adni a lehetőséget. Erre többen sírva fakadtak, köztük Valen is, aki hangos zokogásban tört ki.

    Gina később a riportszobában azt mondta:

    Valen hadd bontakozzon ki, Dorka hadd fárassza ki!

  • Megint az igazi arcát mutatja meg.

    Trokán Nóra azon hírességek táborát erősíti, akik bár magánéletüket féltve őrzik, de attól nem riadnak vissza, hogy a közösségi oldalakra olyan felvételeket tegyenek ki, amelyek a valóságot tükrözik. AThe Voicekorábbi coach-a a szerkesztett felvételek mellett az őszinte és kevésbé előnyös fotói közül is szívesen megoszt párat; így történt, hogy a rajongók már láthatták, hogyan nézne ki, ha szétplasztikáztatná az arcát, de arról is posztolt már, mekkora a különbség az Insta és a valóság között.

    Csütörtökön egyik munkájába, a hangoskönyv-készítésbe engedett betekintést a TikTokon, de ez a felvétel sem a tökéletességről szól: Trokán a bakijait szedte egy csokorba. Vicces videójában több nyelvbotlás, káromkodás hallható, ahogy az is, ahogy a színésznő saját magát kritizálja, amiért nem megy minden elsőre.

    A hangoskönyv blattolás nem csak játék és mese

    – fűzte a videóhoz a színésznő, aki többek arcára mosolyt csalt bakijaival.

  • Egy új sztár született az amerikai labdarúgó ligában (MLS) a New York City FC, valamint a – a magyar válogatott labdarúgóját, Gazdag Dánielt is foglalkoztató –Philadelphia Union szerdai mérkőzésén: Raquinho, a mosómedve.

    A brazilos névre keresztelt állat váratlanul lépett pályára, és jó ideig üldözték, mire sikerült elkapni. Az MLS hivatalos X-oldalán megosztottak egy hosszú felvélt az esetről, azzal a szöveggel, hogy valaki  most rögtön „igazolja le” az új sztárt.

    A videón látható, hogy Raquinho a meccs 20. percében lépett a pályára, közben még a nézőknek is beköszönt, és majdnem 3 percet töltött a gyepen, mire az őt kukákkal üldöző embereknek sikerült elkapniuk, és folytatni lehetett a meccset. 

    Raquinho a mutatvány alatt népszerű lőtt a nézők körében is, sokan szurkoltak neki. A New York City FC szóvivője csütörtökön elmondta, hogy a mosómedvét a klub partnerei, a Hoffman's Exterminating munkatársai elszállították, és biztonságban visszaengedték a természetbe. A szóvivő azt is megjegyezte: bár a stadionjuk a Delaware folyó partján található, „ez minden bizonnyal az első alkalom, hogy bármilyen szőrös jószág bejutott a pályára”.

    Azóta már a Topps nevű, gyűjthető focis kártyákat kiállító cég is emléket állított Raquinhónak, és kiadtak egy új kártyát, amely 8,99 dollárért kapható a cég honlapján. Az MLS sajtószolgálati oldalán pedig azzal viccelődtek utóbb, hogy Raquinho 161 másodpercet töltött a pályán, és ezzel mosómedveként ő tartózkodott a leghosszabb ideig a gyepen. 

    A szerdai mérkőzést végül 2-1-re nyert meg a New York Times FC – írta a Los Angeles Times

  • Olyan szintű változást ért el a nőnél, hogy alig akart hinni a szemének.

    Jákob Zoltán időről időre bebizonyítja, mennyire szeret segíteni az embereknek. Nem csupán a rászorulóknak nyújt segítő kezet, hanem egy műsor keretein belül olyan nőknek is, akik valamilyen okból esetleg nem érzik magukat szépnek, vagy nincs önbizalmuk. Utóbbit a legújabb műsorában, a Szépség Guruban teszi.

    A YouTube-on futó műsor legújabb részében Margarétát ismerhetjük meg, aki 19 éves korában egy autóbalesetet követően nagyon zárkózott lett. Ez mostanra, háromgyermekes édesanya létére sem változott. A 46 éves nő azt mondja: kinézetével egyáltalán nincs megelégedve, s ezt is okolja azért, amiért nem jár sikerrel az állásinterjúkon.

    Amikor Jákob Zoltán megkérdezte tőle, mit szeret magán, a nő csak annyit felelt: „Semmit.” Szemei azonban teljesen elkápráztatták a Crystal Nails tulajdonosát, aki csapatával mindent igyekezett megtenni annak érdekében, hogy növeljék Margaréta önbizalmát. 

    Nemrégiben egyébként Jákob Zoltán is sorsfordító dologra vállalkozott: egy svájci klinika „fiatalító” kezelésén járt, hogy az alapos diagnosztikát követően a lehető legtudatosabban élhessen ő is.

Rovatok