Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Nem alakul túl fényesen a modell napja.

    Az Adom a napom! mai adásában Görög Zitát követhetik nyomon a nézők. A modellnek nem indult túl könnyen a csütörtökje Instagram-bejelentkezése szerint. 

    „Reggel volt egy kis forgatás, ahová egy kis fehér lepedő kellett volna, ami lyukas volt. Aztán elszökött a kutyánk, mert még nincs megcsinálva rendesen a kerítésünk. Majd találtunk egy kis sárgarigót, aki már nem olyan állapotban volt, hogy meg lehetett volna menteni. Most pedig bejöttünk forgatni a belvárosba, és csodák csodája, kerékbilincs, persze!” – sorolta már kínjában nevetve Görög, és meg is mutatta a kocsiján díszelgő piros tárcsát. Mint elárulta, ő volt a ludas a dologban.

    Zituka béna volt, és nem vette észre, hogy ez lakossági parkolóhely. Elnézést kérek a lakosságtól, hogy most feltartom itt a parkolóhelyet! Úgyhogy ilyen élményekben van ma részem, de ígérem, hogy este nyolcig kipihenem magam!

    – folytatta a műsorvezető, hozzátéve: szerinte elég nagy hülyeség a kerékbilincs, mert így meg kell várni, hogy az illetékesek visszajöjjenek és leszereljék azt, azaz jóval hosszabb ideig foglalja a parkolóhelyet.

  • „Ne bánkódjak, úgyis lesz miből megfinanszírozni jövőre az érettségimet" – idézte a srác tanárát. 

    Hétfőn megkezdődött több tízezer diák számára az érettségi-szezon, a Kőgazdag Fiatalok szereplője azonban nem tartozott közéjük – Bárány Aurél hiába tett meg minden tőle telhetőt, szerinte pénze és a tévében való szereplése miatt tanárai nem engedték, hogy részt vegyen a vizsgán.

    „Mindig is normálisan kezeltek engem, ameddig nem voltam benne a műsorban. Pontosan jól tudták, hogy egy normális, jószívű, inkább visszahúzódó srác vagyok a hétköznapokban és soha nem úgy álltam az iskolai élethez, hogy azt mutattam volna, hogy mennyi pénzem van, vagy éppen milyen autóval jövök suliba. Úgy érzem, hogy ezek a külsőségek zavartak egy-két embert, akik éppenséggel arról döntöttek, hogy elengednek-e érettségizni, vagy sem” – kezdte a Ripostnak a srác, felidézve, bár valóban rosszul állt egy tárgyból, az utolsó pillanatig úgy tűnt, tud javítani eredményein.

    „Majd az érettségi előtt pár nappal megkeresett ez az adott tanár, hogy értesítsen, nem enged el, hogy befejezhessem a tanulmányaimat. Azt is a fejemhez vágta, hogy ne bánkódjak, úgyis lesz miből megfinanszírozni jövőre az érettségimet.”

    Bárány elárulta, a dolog azért is különösen fájó, mert osztálytársa ugyanazzal az átlaggal leérettségizhetett.

    „Úgy hiszem, teljes igazságtalanságban és megkülönböztetésben volt részem. (...) Azt gondolom, olyan dolog miatt különböztetnek meg, amiről én nem tehetek igazán. Én ebbe a vagyonba és környezetbe csak beleszülettem, én nem tehetek erről. Egyedül annyit tudok tenni, hogy hálás vagyok és nem teszek keresztbe másoknak.”

  • Vadon Jani távozása is szóba jött.

    Rákóczi Feri az Adom a napom című műsor vendége volt, melyben azt is elárulta, milyen véletlen helyzetnek köszönhette, hogy annak idején bekerült a rádiózás világába. De beszélt arról is, hogyan változott meg a rádiós triójuk dinamikája, miután Vadon Jani helyét idén februárban átvette Ráskó Eszter. Amikor pedig Geszti Péter arról kérdezte, mit jelent számára rádiózás, és meddig szeretné azt folytatni, így válaszolt:

    A reggeli műsor az annyit ad, és akkor is, ha rossz a napod, vagy ha másnak rossz a napja. Mi abból is mindig valami jót tudtunk csinálni. Még így 15 év után is, amikor az összes témát lerágtuk már – az ismerkedést, a válást, a szexet, a gyereket, a bürokratizmus útvesztőit –, mindig van benne valami, ami miatt ez egy nagyon izgalmas műfaj. Szóval amíg én úgy tudok bemenni, hogy nem nyomom le az órámat, hogy »rohadjon meg, hogy fel kell kelni«, addig szerintem van benne.

    – mondta Rákóczi, aki bár jó barátságot kötött a az elmúlt évek alatt Vadon Janival, mégis úgy látja, teljesen új színt kapott a humoristával a rádióműsoruk.

    „Ez most nem Jani ellen szól, de az ő felállása, hogy úgy döntött, elhagy bennünket, és éli a saját életét, az abból a szempontból nekünk egy tök izgalmas dolog lett, hogy egy új ember bekerült – illetve kettő, és ráadásul csajok. Figyelj, ebben a műsorban mindig három pasi beszélt a szoptatásról... Ebből a szempontból is egy igazán izgalmas változás történt” – fogalmazott.

  • Pedig elmondása szerint komoly ajánlatot kaptak.

    Ahogy azt az Indexen is megírtuk, visszatér a képernyőkre a Győzike Show, ezúttal Gáspárék címmel, a TV2-n. A tizennégy év után újfent a tévéképernyőkre kerülő realityben ezúttal is Gáspár Győző és családja életének mindennapjait követhetjük majd nyomon, ám az egyelőre nem derült ki, hogy lányaik, Evelin és Virág szerepelnek-e majd benne. A showman öccse, aki korábban gyakran feltűnt az akkor még RTL-es relityben, most a Story magazinnak adott interjút. Mint mondta, nagyon örül, hogy újból terítékre került a Győzike Show, mert úgy véli, a testvére úttörője volt a műfajnak.

    Rengetegen támadták és pocskondiázták a műsor miatt, aztán mégis mindenki bekameráztatta az életét. Az én családomon kívül! Több alkalommal is próbálták ugyanis behálózni a feleségemet, az ikergyerekeimet és a nagyobbik lányomat, de nem jártak sikerrel. Büszke vagyok arra, hogy a mai napig nem adták be a derekukat, és mi nem adtuk el a családunkat, pedig igen komoly ajánlatot kaptunk. De bennünk nem ilyen vér folyik. Ők nem születtek a rivaldafénybe. Azt sem szeretik, ha én szerepelek, de majd meglátjuk, mit hoz a jövő...

    idézi a 24.hu a Farm VIP című műsor gazdáját, aki hozzátette: érhetetlen számára, hogy annak idején testvére showműsora nagy felháborodást keltette, pedig szerinte semmi rosszat nem csináltak.

    Nem loptak, nem csaltak, nem hazudtak. Semmi rosszat nem tettek az emberiséggel. Evelin is több nyelven beszél, komoly iskolákba járt, ahogy Virág is, mégis sokan kicsinálták őket. De ne haragudjon már meg a világ, hát színészek! Ez egy film

    Gáspár Győző testvére már most le merné fogadni, hogy a Gáspárék ugyanolyan sikeres lesz, mint annak idején: „Ki fogja verni a biztosítékot. Tuti, hogy szórakoztató lesz, Győzikének viszont fel kell készülnie, hogy ismét brutálisan megkapja a magáét” – fogalmazott.

Rovatok