Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Mikes Anna nem bánja, hogy belevágtak a kalandba, de ma már kétszer meggondolná, hogy igent mondjon-e a felkérésre.

    Az Ázsia Expresszben megélt kalandokról mesélt a hot! magazinnak az új évad egyik szereplője, Mikes Anna. A táncosnő nem is tagadja, a forgatás sokkal nehezebbnek ígérkezett, mint amire párjával számítottak.

    „Úgy indultunk el, hogy ez egyfajta nászút lesz, egy tök jó nyaralás. De már az első napon kiderült, hogy komoly verseny, ami azonnal beszippant” – kezdte a Dancing with the Stars győztese, aki szerint hiába volt új terep számukra az idegen országban való boldogulás, tapasztalatlanságuk ellenére jól működtek együtt duóként Krausz Gáborral.

    „Itt is, mint a mindennapokban, szépen kiegészítettük egymást, nagyon jó volt együtt lenni. Én úgy fogalmaznék, hogy ez bizonyította, mennyire erős a kapcsolatunk. Nem a kalandokkal kerültünk közelebb egymáshoz, hanem a szoros kötelék miatt tudtunk jól együttműködni.”

    Mikes szerint örök élmény volt számukra a forgatás, de nem biztos, hogy újra igent mondanának a nagy kalandra.

    Nagyon nagy élmény volt, kár lett volna kihagyni! Ma már kétszer meggondolnám, hogy újra belevágjunk-e, mert nagyon kemény feladat. Az emberek azt gondolhatják, hogy ez játék, pedig valójában nagyon komoly verseny. De visszatekintve is nagyon örülök, hogy elvállaltuk, mert nem biztos, hogy adódik még egy ilyen az életünkben

    – idézte a Bors a szavait.

  • Egészen megható módon fejezte be a zsűriző pályafutását.

    A hétvégén véget ért az American Idol 22. évada, ezzel együtt Katy Perry pályafutása is mint a tehetségkutató női zsűritagja.

    Az énekesnő már korábban, Jimmy Kimmel talkshow-jának vendégeként elárulta, a jövőben inkább saját karrierjére fókuszálna, ezért most ült be utoljára az ítészek közé, és valóban, a vasárnapi fináléban ő is elbúcsúzott a műsortól, méghozzá elég látványos módon.

    Perry az este folyamán az American Idolban eltöltött 7 évadának állított emléket egyedi öltözeteivel, első, a produkciók alatt viselt felsőjét 7 darab arany rózsa díszítette, míg fellépőruhájának többméternyi szoknyáján a verseny hét évében megfordult énekespalánták arcképe tűnt fel.

    A megható pillanatról saját Instagram-oldalán is osztott meg felvételeket, a lapozós bejegyzés harmadik oldalán pedig azt is megcsodálhatjuk, hogy cipelte be 6-7 személy a méretes anyagot a stúdióba.

  • Mint mondta, lelkileg nagyon megviselték a történtek.

    Őszintén mesélt korábbi párkapcsolatában tapasztalt problémáiról Trokán Nóra. A színésznő ugyan ma már egy harmonikus házasságban él, korábban előfordult, hogy alárendelte magát társának, ami, mint pszichológusa segítségével kiderítette, gyerekkori traumáihoz, szülei válásához vezethető vissza.

    Volt egy pontja az életemnek, volt egy párkapcsolatom – és ez nem csak erre volt jellemző, de nem akarom most általánosságban az összes addigit említeni –, ahol azt éreztem a végén, nyilván visszanézve, hogy nem működtem jól. Nem tudtam egyenrangú lenni, alárendelődtem, nem foglalkoztam azzal, hogy én ebben hol vagyok, hanem úgy csavartam mindent, hogy az a másiknak jó legyen. És ennek egy nagyon nem szép szakítás lett a vége, és nagyon a padlóra kerültem tőle. Ez harmincéves korom körül volt, és úgy voltam vele, hogy nekem segítség kell, ezt most nem tudom egyedül megoldani 

    – idézi a színésznőt a Best magazin, amit a Blikk szemlézett. Trokán aztán felidézte, az egész akkor csúcsosodott ki, amikor már azért sem mert szólni, mert egy kávét szeretett volna inni, sőt azt is elnézte, hogy kedvese félrelépett.

    „Többszöri megcsalást is teljesen toleráltam.

    Nyilván belepusztultam lelkileg, de úgy voltam vele, nem baj, biztos valami nem volt jó… A mestere voltam ennek.

    Azért nagyon veszélyes ez, mert nem veszed észre. Azért tud akár hosszú távon egészségügyi problémát is okozni, mert nem az van, hogy otthon a párnámat rágom, hogy miért nem tudok megszólalni, hanem totál azt hittem, ez így működik. Úgy gondoltam, hogy szeretem ezt az embert, és meg kell értenem, úgy éreztem, hogy meg kell bocsátanom. Na jó, de ez meg megint oda visz, hogy saját magamat nem értékeltem annyira, hogy »velem ezt nem!«. Ehhez is el kellett jutnom, kőkemény melóval…” – árulta el a The Voice egyik coacha.

  • Úgy tűnik, az egyik szereplő nem a szíve csücske.

    Gőzerővel zajlik a ValóVilág 12 villájában a munkahét, ahol a luxusbörtön lakói karkötőket, mágneseket, kanalakat gyártanak szorgosan. A nap dolgozóját sem felejtik el kihirdetni a szerkesztők, a műsor Instagram-oldalán mindig friss információt találni arról, ki serénykedett a legügyesebben aznap – ez legutóbb VV Valen volt, akinek fotója alatt egy ismerős név, Aurelio hozzászólása is felbukkant.

    De várom, hogy párbajozz újra. Akkor hazaküldelek

    – kommentelte a VV egykori győztese, aki a jelek szerint nemcsak figyelemmel követi az új évad eseményeit és szereplőit, de nem is kifejezetten szimpatizál a széria hősszerelmesével. 

Rovatok