Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Hatalmas az öröm.

  Michl Juli tavaly októberben a közösségi oldalán számolt be arról, hogy eljegyezték. Az Oltári csajok, az Apatigris és A tanár színésznője egy évet sem várt az esküvőjükkel, ugyanis június 22-én összeházasodtak szerelmével – szúrta ki a Femina.

  Hála! A férjemnek, aki megmutatta nekem, hogy van a világon tiszta, önzetlen és határtalan szeretet, szerelem. A családomnak, akik támogatnak minket. A barátainknak és rokonainknak, akik segítenek bennünket. És legfőképpen hála Istennek az életemért. 2024.06.22. Sütött a nap, fújt a szél, esett az eső. Megkaptunk mindent :)

  – írja Instagram-bejegyzésében Michl Juli.

  A színésznő tavaly a  oynak adott interjújában elárulta, hogy nagyon szeretne anya lenni. Michl akkor úgy fogalmazott: „Imádom a munkámat, de a boldogságnál nincs fontosabb. Büszke vagyok az elért sikereimre és szeretnék is fejlődni az évekkel, ám az biztos, hogy az, ami most boldogságot ad, lehet, hogy holnap már messze nem lesz olyan lényeges számomra, mint ma.”

 • Csipak Péterrel már sosem lesznek egy pár.

  Galambos Boglárka csaknem két héttel ezelőtt erősítette meg a hírt, miszerint szakított 29 évvel idősebb párjával, Csipak Péterrel. Galambos Lajos divattervező lánya fél évig alkotott egy párt a milliárdos üzletemberrel, s bár úgy tűnt, nagyon boldogok együtt, kapcsolatuk hosszú távon mégsem tudott működni. 

  A híresztelések szerint hűtlenség miatt szakítottak, a 25 éves divattervező azonban cáfolta a pletykákat.

  A pletykákkal ellentétben, senki nem csalt meg senkit. Egyszerűen úgy érzem, ebben a kapcsolatban ennyi volt. De a szakításunk ellenére én ma is a legnagyobb tisztelettel tekintek Péterre, ami kölcsönös. Jóban maradtunk, nincs harag közöttünk, csak másfelé vitt minket az élet

  – szögezte le a Best magazinnak Galambos, aki úgy véli, Csipakkal már sosem fog egy párt alkotni, mert ha valami nem megy, azt nem szabad erőltetni.

  „Péternek sok volt az én pörgésem. Nekem viszont a munkám a szenvedélyem, és most kell megragadnom a lehetőségeket, amik megtalálnak. Ahol csak lehet, szeretném bemutatni a divatmárkámat, ez viszont állandó készenlétet, pakolást, egyeztetést, lényegében kész őrületet jelent. Ezt én imádom, de egy olyan férfi való mellém, aki ugyancsak bírja és szereti az állandó hajtást.

  Én sosem leszek az a nő, akinek a párja szponzorálja az életét. Nekem erre nincs szükségem. Én mindent meg tudok teremteni magamnak. Nekem egy társtól nem egzisztenciális támogatás kell, sokkal inkább lelki. És persze, szívesen fogadom, ha a tapasztalataival is segít és épít engem

  – tisztázta a helyzetet a fiatal divattervező, akinek szavait a Blikk idézte. Galambos Bogi aztán arról is említést tett, hogy számára a kölcsönös bizalom, az őszinteség és a tisztelet legfontosabb, ezek nélkül szerinte nem beszélhetünk szeretetteljes és működőképes kapcsolatról.

  A fiatal divattervezőnek nemrég a Csipak Péterhez köthető Fashion Streeten nyílt üzlete, ami egy hónap múlva titokzatosan eltűnt. Galambos ezzel kapcsolatban azt mondta:

  Kezdjük az elején... Én nem a Pétertől, hanem a Ritz Carltontól vettem ki az üzlethelyiséget egy hónapos időintervallumra, ami lejárt. Péter természetesen ott állt mögöttem, és támogatott a tudásával, de nem a pénzével.

 • Nem túlzás azt állítani, hogy Blake Lively és Gigi Hadid sikeresen ellopta a show-t a Deadpool & Rozsomák című film hétfői premierjén. A 37 éves színésznő és a 29 éves szupermodell, akik legjobb barátnők hírében állnak, a New York-i bemutatón az öltözékükkel hívták fel magukra a figyelmet, szettjeiket ugyanis a szuperhősfilm két címszereplője ihlette.

  Míg Lively egyértelműen a férje, Ryan Reynolds által alakított karakterre, Deadpoolra hajazott mélyvörös, selymes hatású és hímzett kezeslábasában, addig Hadid sárga outfitjét Hugh Jackman Rozsomákjának X-Men ruhája inspirálta. Az esemény azonban nem csupán e két szett miatt marad emlékezetes, hanem azért is, mert másfél évnyi titkolózás után itt derült fény arra, hogy Blake Lively és Ryan Reynolds milyen nevet választottak a negyedik közös gyermeküknek.

  (via PageSix)

 • A színművész a hangulatváltozásairól is vallott.

  A Meglepetés magazinnak adott interjút Kern András, amely beszélgetés során mesélt a karrierjéről, valamint közel öt évtizede tartó boldog házasságáról. Többek közt azt is elárulta, mivel lehet manapság a kedvére tenni.

  Brassói aprópecsenyével, ha jól van elkészítve. A feleségem, Judit például jól csinálja. Szeretnék még egy Unicumot és egy sört is meginni, mert 12 éve nem ittam. A gyomorvérzésem után az orvosok felettem álltak a sürgősségin, néztek egymásra, és azt kérdezték: ez az ember most meg fog halni? Arra figyelmeztettek, ha még egyszer iszom egy pohár alkoholt, akkor végem lesz. És akkor abbahagytam. De a dohányzásról és a feketéről nem tudtam lemondani. Igaz, csökkentettem az adagot, most kevesebb kávéval beérem, és áttértem az elektromos cigire, mert ezekre az apró örömökre szükségem van. Örülnék annak is, ha újra 16 éves lennék, és a Lánchídon együtt sétálnék azzal a lánnyal, aki nagyon tetszett nekem. Ő volt az első szerelmem, vagy valami olyasmi

  – fogalmazott a Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész, akiről egy ideje tudni lehet, hogy hangulatingadozással küzd.

  Mint mondta, bizonyos szempontból kemény diónak tartja magát, hisz általában inkább rossz a hangulata, mint jó. Időnként észreveszi magán a depresszió jeleit, de nem tartja vészesnek.

  „Olyan azért előfordul, hogy elveszítem az érdeklődésemet a dolgok iránt. Régóta van ez az állapot. Emlékszem, huszonvalahány éves koromban nem akartam felkelni az ágyból. Akkor még otthon laktam a szüleimmel, apám pedig azt kérdezte, te miért nem mész el orvoshoz?

  Felkerestem Popper Péter pszichológust, aki kétféle megoldást javasolt. Lefekszem a kanapéjára, és kianalizáljuk, hogy a depresszióm mitől van, vagy elmegyek pszichiáterhez, aki felír nekem gyógyszert.

  Az utóbbit választottam, mert a másfél évig tartó pszichoanalízishez nem volt kedvem. 23 éves korom óta a depresszió hullámokban tör rám. Nem lehet megmondani, hogy mikor és miért jön elő, mindentől független” – árulta el a lapnak.

Rovatok