Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Pontosabban a manikűrje buktathatta le Justin Bieber feleségét.

    Justin Bieber és felesége, Hailey Bieber közel három hete egy meghitt fotósorozat kiposztolásával kürtölték világgá, hogy hamarosan szülői örömök elé néznek. Az énekes és modell kedvese az Instagramon tudatták az örömhírt, valamint azt, hogy a baba érkezése előtt gyorsan még megújították házassági fogadalmukat. Minderre éppen azt követően került sor, hogy szárnyra kelt a hír, miszerint a házasságuk egy ideje romokban hever, fotóik azonban ennek ellenkezőjéről árulkodnak.

    Hailey Bieber hasa már szépen kerekedik, és ezt meg sem próbálja eltakarni: rendre olyan szettekbe bújik, amelyek szépen kiemelik a pocakját, és ezeket ki is posztolja. Rajongói szerint így történhetett, hogy a 27 éves modell idő előtt kikotyogta születendő gyermeke nemét. A fanok legalábbis úgy vélik, Bieber legutóbbi Instagram-bejegyzéséből a baba nemére és nevére is következtetni lehet.

    Kis cseresznyevirágok a körmömön, kis cseresznyevirág a hasamban

    – írta ki az állapotos modell a rózsaszín virágos körmére utalva. Rajongói szent meggyőződése szerint lányt hord a szíve alatt, aki akár a Cherry vagy a Blossom nevet is kaphatja.

    (via PageSix)

  • Az ügyvédjelölt besokallt. A Reddit-en zajló mocskolódásnak is igyekszik véget vetni.

    Zimány Linda kedd reggel a TV2 Mokka című műsorában vendégeskedett, ahol az internetes zaklatásról beszélt a műsorvezetőkkel, Iszak Eszterrel és Pachmann Péterrel. A Reddit nevű közösségi oldalon ugyanis név és arc nélküli profilokról, durvábbnál durvább kommentekkel tipornak földbe ismert embereket, amely ellen az ügyvédjelölt is felvette a harcot.

    Mindenkinek rányomja az életére a bélyeget, ha olvassa, ha nem. Ha akarja, ha nem, találkozik vele, mert ha ő nem olvassa, akkor elküldi más. Jogászként elég sokat gondoltam ezen a kollégákkal, mert minden jóérzésű embernek bántja a tudatát, vagy akár a szemét is, ahogy olvassa csak szimplán. Sokszor feljön a téma, hogy hogyan lehetne ezt megakadályozni, mert ennek határt kellene szabni, mert nem korrekt, nem jó dolog, hogy bárkit bármivel bánthatnak és elővehetnek valótlan állításokkal nap mint nap

    – fejtette ki Zimány, hozzátéve, ügyvéd barátai mindig jeleznek neki, ha bántó tartalmat látnak róla, majd felszólító levelet írnak az illetőknek, hogy távolítsák el a tartalmat. Az ügyvédjelölt szerint jó lenne végre egy precedensértékű per, amellyel rá lehetne világítani a Reddithez hasonló fórumok jogellenes működésére.

    Zimány Linda az adásban arról is beszélt, hogy egyik zaklatója ellen nemzetközi elfogatóparancs van érvényben. Kiemelte: ahhoz tényleg bűncselekményt kell elkövetni, hogy ne az oldalt, hanem a kommentelőt magát lehessen elővenni.

    „Ehhez mondjuk egy rágalmazásnak, becsületsértésnek ott kell lennie azonnal. Lehet találni ilyen kommenteket minden szekcióban. Most gyűjtöttem ki párat magamról, illetve megkértem a jogász kollégákat, hogy ne nekem kelljen végigolvasni... most ennek nekimegyünk, mert én az Instagrammal kapcsolatban már csináltam ilyet.

    Jelenleg nemzetközi elfogatóparancs van egy ember ellen, aki engem zaklatott az üzenetekben. Azok elég kemények voltak, fenyegetőzőek, többször megtörténtek. Le is tudták nyomozni IP-cím alapján. (...) Jó fél év, egy év között volt, mire megtalálták az illetőt, de megtalálták. Külföldön tartózkodott.

  • A színművész képtelen volt megtenni, amit a rajongója kért tőle.

    Kevesen tudják, de Gálvölgyi János nem szeret nagy társaságban lenni, és a viccmesélésért sincs oda, jóllehet akkor, amikor még vidám műsorokban szerepelt a televízióban, ennek az ellenkezője jött le róla. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, aki elmondása szerint szorong az olyan helyzetektől, ahol négynél többen vannak, úgy véli, az életben mindenki szerepet játszik, ahogy ő maga is, de állandóan nem tudja alakítani a 'Gálvölgyi-figurát'.

    „Na, itt van az, amikor az emberben csalódnak. Amikor azt várják, hogy bemész valahova, hogy te vagy a... Mit látnak a tévében? Hogy ez a pali olyan jó – pláne régebben, amikor még szerepeltem a televízióban, vidám műsorokban –, ömlik belőle a vicc. Erre bemész, épp a depi van rajtad, vagy nem tudom én, hogy mi” – fogalmazott Kadarkai Endrének a Szavakon túl című műsorban a színművész, aki elmesélt egy ezzel kapcsolatos incidenst is, amikor egy férfi fényes nappal üvöltözött vele az utcán, amiért nem állt meg vele beszélgetni.

    A Lukács utcában jártam – szeretnék még oda járni egy darabig –, jöttem ki egyszer, és egy pali ült a padon, egy ilyen kedves, jól öltözött ember. Azt mondja nekem, 'Drága művész úr, maga nekem az isten, magát várom reggel óta! Művész úr, elmondanék egy viccet magának' – és közben mentünk. Mondom, nagyon szépen kérem, ne mondjon nekem viccet, mert nem szeretem. Erre ő, hogy 'művész úr, ezt hallgassa végig...' Mondom, nagyon szépen kérem, hagyjon, nem szeretem a vicceket, nem tudok reagálni a viccekre, meg ismerem. Folytatta, ‘Gálvölgyi úr, édes művész úr, művész úr, majd Gálvölgyi úr'. Mire kiértünk a Frankel Leó útra, zengett az utca, hogy 'te rohadt, büdös, nagyképű' – amit akarsz, minden. És mindez abból adódott, hogy ő azt várta, megállok és eldumcsizunk, meg én is mondok egy viccet. Erre én képtelen vagyok. Ilyen értelemben nem vagyok jó partner ezekre a dolgokra

    idézte Gálvölgyi szavait a Story.

  • Imádja a nagyszülőséget az énekesnő.

    Bódi Margónak öt unokája van, akik közül a a legfiatalabb négyéves, a legidősebb pedig huszonöt. Most az énekesnő a Meglepetés magazinnak adott interjújában mesélt a családjáról, valamint a roma hagyományokról. Mint kiderült, a külsőségekben is megmutatkozik náluk a tradíció: az sem mindegy, hogyan hordják a hajukat, hiszen minden frizurának más jelentése van.

    Aki még nem ment férjhez, vagy nincs párja, kiengedi a haját, ez mutatja, hogy még lány. Ha már asszonyka, akkor is leengedheti, viszont elöl össze kell fognia. Az ilyen korúaknak pedig mint én, nem illik leengedni a hajukat, ezért összekontyozva hordom

    – magyarázza az énekesnő, majd hozzáteszi, sokan már nem tartják ezeket a szokásokat, de neki fontosak a hagyományok. Éppen ezért nem visel térden felüli szoknyát, nadrágot és mély dekoltázsú felsőt sem.

    „Gusztival igyekszünk átadni a roma tradíciókat, gyakran beszélünk róla a kicsiknek. Ha nem is tartják majd, legalább tudjanak róla. De azért bízom benne, hogy a hagyományaink beléjük ivódnak. Az unokák nevelésébe próbálok nem beleszólni, olyan nagymama vagyok, aki szereti, öleli őket, elmegyek velük fagyizni, a játszótérre, és ha a kicsi Lilien azt mondja, csússzak le a csúszdán, örömmel megteszem” – mondta Bódi Margó.

Rovatok