Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Felső helyett macskákat pakolt magára.

  Halle Berry nem is olyan régen azt nyilatkozta, hogy a 2004-es A Macskanő című filmnek köszönhetően seperc alatt macskaimádóvá vált, pedig előtte mindig is a kutyákért volt oda. Ezt bizonyítja az 57 éves színésznő legfrissebb Instagram-bejegyzése is.

  A hollywoodi filmsztár ugyanis annak apropójából, hogy a szuperhősfilmet 2004. július 23-án, azaz pont húsz évvel ezelőtt mutatták be, egy csokor cicás fotót tett közzé, amelyeken első ránézésre úgy tűnik, hogy felsőt nem visel.

  És még most is… Miáú! Ma volt 20 éve annak, hogy az a megtiszteltetés ért, hogy életre kelthettem ezt az ikonikus karaktert. Mindig közel lesz a szívemhez, és örökké Patience Phillips, azaz MACSKANŐ leszek! Köszönöm, @missjee79! Amikor ezek a fekete szépségek megjelentek az udvaromban az anyjukat keresve, Jee segített nekünk a mentési folyamatban. Örökké hálásak leszünk

  – írta a merészre sikeredett felvételekhez Berry, akinek filmjéhez nagy reményeket fűztek, de az nagyot bukott.

  (via Female First)

 • Hatalmas az öröm.

  Michl Juli tavaly októberben a közösségi oldalán számolt be arról, hogy eljegyezték. Az Oltári csajok, az Apatigris és A tanár színésznője egy évet sem várt az esküvőjükkel, ugyanis június 22-én összeházasodtak szerelmével – szúrta ki a Femina.

  Hála! A férjemnek, aki megmutatta nekem, hogy van a világon tiszta, önzetlen és határtalan szeretet, szerelem. A családomnak, akik támogatnak minket. A barátainknak és rokonainknak, akik segítenek bennünket. És legfőképpen hála Istennek az életemért. 2024. 06. 22. Sütött a nap, fújt a szél, esett az eső. Megkaptunk mindent :)

  – írja Instagram-bejegyzésében Michl Juli.

  A színésznő tavaly a Joynak adott interjújában elárulta, hogy nagyon szeretne anya lenni. Michl akkor úgy fogalmazott: „Imádom a munkámat, de a boldogságnál nincs fontosabb. Büszke vagyok az elért sikereimre, és szeretnék is fejlődni az évekkel, ám az biztos, hogy az, ami most boldogságot ad, lehet, hogy holnap már messze nem lesz olyan lényeges számomra, mint ma.”

 • Csipak Péterrel már sosem lesznek egy pár.

  Galambos Boglárka csaknem két héttel ezelőtt erősítette meg a hírt, miszerint szakított 29 évvel idősebb párjával, Csipak Péterrel. Galambos Lajos divattervező lánya fél évig alkotott egy párt a milliárdos üzletemberrel, s bár úgy tűnt, nagyon boldogok együtt, kapcsolatuk hosszú távon mégsem tudott működni. 

  A híresztelések szerint hűtlenség miatt szakítottak, a 25 éves divattervező azonban cáfolta a pletykákat.

  A pletykákkal ellentétben, senki nem csalt meg senkit. Egyszerűen úgy érzem, ebben a kapcsolatban ennyi volt. De a szakításunk ellenére én ma is a legnagyobb tisztelettel tekintek Péterre, ami kölcsönös. Jóban maradtunk, nincs harag közöttünk, csak másfelé vitt minket az élet

  – szögezte le a Best magazinnak Galambos, aki úgy véli, Csipakkal már sosem fog egy párt alkotni, mert ha valami nem megy, azt nem szabad erőltetni.

  „Péternek sok volt az én pörgésem. Nekem viszont a munkám a szenvedélyem, és most kell megragadnom a lehetőségeket, amik megtalálnak. Ahol csak lehet, szeretném bemutatni a divatmárkámat, ez viszont állandó készenlétet, pakolást, egyeztetést, lényegében kész őrületet jelent. Ezt én imádom, de egy olyan férfi való mellém, aki ugyancsak bírja és szereti az állandó hajtást.

  Én sosem leszek az a nő, akinek a párja szponzorálja az életét. Nekem erre nincs szükségem. Én mindent meg tudok teremteni magamnak. Nekem egy társtól nem egzisztenciális támogatás kell, sokkal inkább lelki. És persze, szívesen fogadom, ha a tapasztalataival is segít és épít engem

  – tisztázta a helyzetet a fiatal divattervező, akinek szavait a Blikk idézte. Galambos Bogi aztán arról is említést tett, hogy számára a kölcsönös bizalom, az őszinteség és a tisztelet legfontosabb, ezek nélkül szerinte nem beszélhetünk szeretetteljes és működőképes kapcsolatról.

  A fiatal divattervezőnek nemrég a Csipak Péterhez köthető Fashion Streeten nyílt üzlete, ami egy hónap múlva titokzatosan eltűnt. Galambos ezzel kapcsolatban azt mondta:

  Kezdjük az elején... Én nem a Pétertől, hanem a Ritz Carltontól vettem ki az üzlethelyiséget egy hónapos időintervallumra, ami lejárt. Péter természetesen ott állt mögöttem, és támogatott a tudásával, de nem a pénzével.

 • Nem túlzás azt állítani, hogy Blake Lively és Gigi Hadid sikeresen ellopta a show-t a Deadpool & Rozsomák című film hétfői premierjén. A 37 éves színésznő és a 29 éves szupermodell, akik legjobb barátnők hírében állnak, a New York-i bemutatón az öltözékükkel hívták fel magukra a figyelmet, szettjeiket ugyanis a szuperhősfilm két címszereplője ihlette.

  Míg Lively egyértelműen a férje, Ryan Reynolds által alakított karakterre, Deadpoolra hajazott mélyvörös, selymes hatású és hímzett kezeslábasában, addig Hadid sárga outfitjét Hugh Jackman Rozsomákjának X-Men ruhája inspirálta. Az esemény azonban nem csupán e két szett miatt marad emlékezetes, hanem azért is, mert másfél évnyi titkolózás után itt derült fény arra, hogy Blake Lively és Ryan Reynolds milyen nevet választottak a negyedik közös gyermeküknek.

  (via PageSix)

Rovatok