Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Az énekes hónapok óta gőzerővel készül a műsorra.

    Az RTL szerda délelőtt közleményben tudatta, kik mérettetik meg magukat a Sztárboxidei évadának új, férfi könnyűsúly-súlycsoportjában. Varga Viktorhoz hasonlóan a Csillag születik másik felfedezettje, Horváth Tamás is ringbe lép, aki tavalyi Sztárbox-döntőn határozta el, hogy nem retten vissza a kihívástól. Az énekes, aki állítása szerint sosem volt „bunyós gyerek”, az RTL-nek elárulta: titokban a saját koncertjein is az ütéseit tökéletesíti a napi két edzés mellett.

    A Meggyfa című dal előadója már hónapok óta készül. Ennek eredménye már jól látható: az énekes több mint 15 kilótól szabadult meg, amelyet előtte-utána fotókkal szemléltetett a közösségi oldalán.

    Az elmúlt hónapok munkája... Boksz, diéta, akarat, kitartás. A baloldali képen 94 kiló felett voltam. A jobboldali képen már 79 alatt!

    Ez már önmagában győzelem számomra, s még messze a cél, de szívvel lélekkel fogok küzdeni az övért.  Erős lélek, mint az acél!  Köszönöm a családomnak, hogy mindenben támogatnak ezen az úton! Köszönöm az edzőmnek Dobrádi Zsoltnak, hogy megmutatta milyen csodálatos sport az ökölvívás, s hogy rátaláltam egy újabb szenvedélyemre!” – mondott köszönetet.

  • Mostanra persze megváltozott az énekes véleménye.

    Idén ősszel több újítással tér vissza az RTL képernyőire az X-Faktor. A szinte teljesen lecserélődött mentorgárda mellett a műsorvezetőknél is történt változás, Pápai Joci csatlakozott a tehetségkutatót eddig vezető Miller Dávidhoz.

    Ilyen új formáció mindig sok izgatottsággal jár, de azt hiszem, hogy amikor először találkoztunk mi, egyből megvolt az a csettintés, amikor minden működik, nagyon hamar egymásra tudtunk hangolódni

    – kezdte az RTL-nek énekes. Újdonsült kollégája alátámasztotta szavait, a két férfi, bár előtte személyesen nem ismerték egymást, látatlanban is szimpatizáltak már a másikkal. Az első találkozásig azonban Miller kissé rettegett a rá váró ismeretlentől.

    „Sokkot kaptam, pánikba estem, hogy most akkor ez hogy lesz, miként lesz. Biztos, hogy annyira jó lesz a Joci, hogy engem már nem is fognak nézni a nézők. Álmatlan éjszakáim voltak, hogy fogunk kijönni egymással” – magyarázta a regnáló házigazda, kétségei azonban hamar szertefoszlottak, miután találkozott Pápaival.

    „Én igazából minden pillanatért nagyon hálás vagyok, amit nem egyedül kell itt töltenem, hanem vele. Azt gondoltam, hogy kelleni fog majd idő, hogy összecsiszolódjunk, így is készültem erre – na, ez nem volt bejáratós. Szinte azonnal egymásra találtunk. Úgy voltam vele, hogy ez nagyon-nagyon jó lesz” – lelkendezett a műsorvezető.

  • Második közös gyermekét várja G.w.M-mel.

    Kulcsár Edina már a negyedik gyermekét hordja a szíve alatt, így gyakorlott édesanyaként sokszor osztja meg gondolatait a témában közösségi oldalán. Mostani bejegyzésében érzelmi hullámvasútként írja le a szülőséget, amit egyébként csodásnak is tart. Az egykori szépségkirálynő ezúttal is hangsúlyozta, hogy a várandósság az egyik legcsodálatosabb dolog a világon, ugyanakkor jól tudja, számtalan kihívás elé képes állítani bárkit.

    Talán egy szóval úgy lehet leírni, hogy érzelmi hullámvasútra ültet, ami nem csak 9 hónapig tart, hanem bőven azután is. És talán, amit a legnehezebben él át mindenki ezekben az egyébként csodás hónapokban, az a test folyamatos változása. Persze vannak kiváltságos genetikával rendelkező anyukák, de talán többen vagyunk, akik bizony megküzdünk ezekkel a nem túl kellemes érzésekkel

    vélekedett posztjában az édesanya, aki azt is elmondta, hogy a mostani várandósságát talán mindegyiknél jobban viseli.

    „Én ezt most a 4. babámmal a pocakomban szinte egyáltalán nem is érzékelem. Szerintem már hozzászoktam a látványhoz. Jó... azért van, amikor én is kiakadok, hogy nincs mit felvennem, meg jézusom, hogy nézek ki és társai, – de aztán gyorsan észhez térek. Alapvetően szeretem a testem. Nem azért mert szerintem hű de jól nézek ki, (van szemem és önkritikám, ezért is próbálok edzeni) hanem azért mert életet adott a gyermekeimnek, amiért nagyon-nagyon hálás vagyok!” – tette hozzá, majd a hasonló érzésekkel viaskodó anyáknak is adott egy tanácsot.

    Ha valaki esetleg elégedetlen lenne magával és nem szeretné a testét, akkor gondoljon arra, hogy a gyerekeinket sem csak akkor szeretjük, amikor nagyon jól viselkednek. Ezt egyszer valahol olvastam, és azóta ha éppen kezdenék kiakadni a testemre, akkor ez a gondolat mindig visszaránt a valóságba és az önsanyargatás helyett inkább a hálához folyamodok.

Rovatok