Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Majdnem 30 éve alkotnak egy párt férjével.

    Erős Antónia és férje közel 30 éve alkotnak egy párt. A műsorvezetőnő a Kapos­vár Televíziónál találkozott párjával még kollégaként, majd két évvel később összeházasodtak, és azóta két gyermekük is született. Az RTL híradósa tiszteletben tartja, hogy férje nem szeretne a nyilvánosságban szerepelni, ezért alig lehet kettőjüktől képet találni a médiában. Házasságuk viszont biztos alapokon nyugszik, hisz 1995 óta szeretik egymást, mégis keresi a szavakat, amikor arról kérdezik, mi a titkuk.

    Imádom, amikor megkérdezik tőlem, mi a jó házasság receptje, mert fogalmam sincs. Talán az, hogy a mélypontokon is ki kell tartani és hinni abban, hogy lesznek még együtt boldog napjaink. Eszemben sincs egy ideális házasságot vizualizálni, megteszik helyettem éppen elegen, aztán gyakran el is válnak.

    – mondta a  tévés, majd hozzátette: nem szeretné a tökéletesség látszatát kelteni.

    Nálunk is vannak gödrök és vacak időszakok, de valahogy mindig átvészeljük ezeket, mert a kapcsolatunk legfontosabb alapja, hogy szeretjük egymást. Éppen ezért ha kell, képesek vagyunk kompromisszumot kötni, elfogadni egymás igényeit, és olykor alárendelni azokat annak, amit a másik szeretne. Hosszú távú, harmonikus kapcsolatban szerintem el kell engedni az önzést, és még inkább így van ez, amikor megszületnek a közös gyerekek.

     (via Story)

Rovatok