Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A tévés nem sokszor mutatott még ilyen fotókat a közösségi oldalán.

  Jakupcsek Gabriella féltve őrzi magánéletét a nyilvánosság elől, a minap mégis kivételt tett. A műsorvezetőnő közös fotókat posztolt férjével, Kliegl Ádám operatőrrel és közös gyermekükkel, a 16 éves Emma Rózával annak apropójából, hogy néhány napra elutaztak nyaralni. Erről árulkodik legalábbis a Facebookon megosztott bejegyzés, amely ide kattintva érhető el.

  Cikik lennénk? Néhány napot rendszeresen lopunk együtt, mert a munkánk mindig másfelé visz…

  üzente követőinek Jakupcsek, utalva arra is, Emma miért ráncolja a szemöldökét a családi szelfiken.

  Mint ismert, Jakupcsek Gabriella és Kliegl Ádám hat év ismeretség után, 1999-ben kötötték össze életüket, frigyükből 2008-ban született meg egyetlen közös gyermekük, Emma.

 • Az énekesnőt a testvérei hozták megint össze az ismert zenei producerrel, akivel már 17 éves korában is egy párt alkottak. Kapcsolatuk akkor 8 évig tartott.

  Ritka az olyan szerelmi történet, mint amilyet Király Linda magáénak tudhat, erről árulkodik legalábbis az énekesnő legfrissebb nyilatkozata.

  A napokban ugyan Lesi Lászlóval, azaz L.L. Juniorral hozták hírbe, mégsem a rapperrel alkotnak egy párt: szerda délután néhány lesifotón is megörökítették, ahogy amerikai párja, Simon Budapestre érkezett. Úgy tudni, az énekesnő és az amerikai zenei producer románca régi időkbe nyúlik vissza, hiszen 15 évvel ezelőtt is együtt voltak. 

  Nyolc évig tartott a kapcsolatunk Simonnal. Ő volt az életem első szerelme, az a férfi, aki mellett felhőtlenül boldog voltam. Egy gyönyörű lelkű, elképesztően tehetséges embert ismertem meg benne, boldogok voltunk együtt, mégis valahogy elfogytunk. A szakításunk után is nagyon szoros kapcsolatban maradtunk, a mai napig minden egyes nap beszélünk egymással

  – osztotta meg a Borssal Király Linda, aki 17 évesen Amerikában élt és dolgozott, Simonnal az egyik felkapott stúdióban találkozott először. Mint kiderült, a zenei producer az előző szakítását is segített kiheverni az énekesnőnek. 

  Iker öccsei, Király Viktor és Benjamin már két évre ügyködtek azon, hogy összehozzák Simonnal.

  A két iker nagyon veszélyes! Mindig jöttek azzal a dumával, hogy beszélnünk kell, Linda, ne legyél már ilyen, 23 éve mindennap beszélsz egy pasival, és azt mondod, hogy nem ő az igazi az életedben?

  mesélte Király, aki utoljára februárban találkozott Simonnal, amikor újra fellobbant köztük a szikra.

  Egy pár hete jöttünk csak rá, hogy tényleg meg kellene próbálnunk újra együtt. Egy telefon volt, hogy jössz? És jött is, most itt van. Simont elkísérte az édesanyja is, ő csak pár napot marad. Simon pedig… nos, ő egyelőre csak egy útra szóló jegyet vett Budapestre…

 • Röviden és tömören fogalmazta meg.

  Marsi Anikó életébe akkor köszöntött be az új szerelem, amikor a legkevésbé sem számított rá. A Tények műsorvezetőnője nem sokkal azt követően ismerkedett meg Gyarmati Gáborral, hogy hivatalosan is elvált két gyermeke apjától, Palik Lászlótól, pedig akkor még nem állt készen egy új kapcsolatra. A tévés korábban úgy mesélte, volt egy pont, amikor elküldte Gyarmatit, hogy ne is keresse többet, aztán ráébredt, hogy megtalálta benne azt, amire szüksége volt. A férfi is kijelentette, hogy Marsi Anikó az a nő, akire mindig vágyott. Erről árulkodott az a bejegyzés is, amelyet Marsi második férje a napokban tett közzé az Instagramon. 

  A műsorvezetőnő az első szerelemről a Storynak azt mondta:

  „Nem volt sok szerelmem az életemben, de még azzal sem szeretnék megbántani senkit, hogy valakit elsőnek jelölök meg, mert közben valaki más meg úgy érzi, úgy tudja, azt mondtam neki egykor, hogy ő volt az első. Ha óvodás szerelmet említenék, azzal elvehetném a dolog élét és súlyát, de az meg talán pont ezért volna komolytalan” – adott kitérő választ Marsi, aki azt azonban pontosan tudja, milyen a számára tökéletes férfi. 

  A megfelelő férfi az, aki ismeri minden gyengeségedet, de sohasem fogja felhasználni ellened őket

  – jelentette ki.

 • Mintegy 80 kilométert tesz meg biciklivel az irodáig, ahol dolgozik.

  Egy fiatal férfi azzal büszkélkedett el egy TikTok-videóban, hogy 3 órát szokott biciklizni csak azért, hogy bejusson a munkahelyére. Nem kellett több, e merész kijelentés miatt a San Franciscóban élő Alex Heatzig felvétele futótűzként kezdett el terjedni.

  A TikTok-felhasználó azt mondja, jóformán el sem tudja képzelni, hogy minden nap másfél órát zötykölődjön busszal vagy autóval; szerinte sokkal jobban jár, ha biciklire pattan, nem számít, hogy az irodától, ahol projektmenedzserként dolgozik, mintegy 80 kilométerre lakik. Elmondása szerint ezzel akár 2200 kalóriát is el tud égetni.

  Ez a legjobb módja annak, hogy edzésre is időt tudjak szorítani. 5:45-kor indulok, hogy beérjek, mielőtt kezdődne a műszakom. A délutánjaim pedig nem stresszesek, ha esetleg túlóráznom kell, mert így az edzés sem marad el. Az, hogy biciklivel járok munkába, megadja a löketet a napomnak, nagyon produktívan kezdek!

  – magyarázta Heatzig, aki általában hetente kétszer teszi meg biciklivel az otthona és a munkahelye közti távot.

Rovatok