Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Fővárosi Állatkert nőstény manulja, Borsó párt kapott maga mellé Bohus, a Németországból érkezett hím személyében.

  Egyszer már áradoztunk a manulról, mert a szerkesztőségben sok a manulrajongó: Barbara például egészen Szegedig utazott gyerekével, hogy megnézhesse a pusztai macskát, ami elmondása szerint a való életben nem ennyire cukin néz ki, hanem inkább olyan, mintha a pokol legmélyebb bugyraiból ugrott volna elő. Ezt a videót megnézve teljesen igaza lehet. (És ahogy a mai ügyeletes szerkesztő fogalmazott: ez után a poszt után olvassák a Ma is manultam valamit! rovatot)

  Otthonra egy manul

  • 140
   kéne
  • 94
   nem kéne
 • Nem tudom, mit akar hamarosan bejelenteni a Budakeszi Vadaspark Totalcaros kollegánk novemberi fotójával, de az én szívem máris felolvadt:

 • Jó, oké, valahol mindig is az volt (leghíresebb klipjük, a Buddy Holly elég jó példa erre, az Africa-feldolgozásukról nem is beszélve), de most a legújabb klipjükkel megint felültek a múltba révedő kisvasútra. A High As A Kite című számukhoz készült videó olyan, mint az Egyesült Államokban kultikusnak számító gyerekműsor, a Mr. Rogers' Neighborhood.

   A műsorról, pontosabban az azt vezető Fred Rogersről nemrég készült dokumentumfilm Won't You Be My Neighbor címmel, ami sajnos hozzánk sehogy sem jutott el.

 • A múlt hétvégén készült felvételen az látható, amint egy lavina maga alá temeti egy síelőt Utahban.

  Colby Stevenson, a síelő barátja nyilatkozott a Fox Newsnak, azt mondja, tehetetlenül nézte, amint a több tonna hó magával sodorja a barátját. Odaszaladtak és addig ástak, amíg ki nem szabadították a fejét, hogy lélegezni tudjon.

  A síelő, aki körülbelül 75 másodpercig volt a hó alatt, a gyors baráti segítségnek köszönhetően életben maradt. 

  Az utahi Lavina Központ weboldalán egyébként figyelmeztetést adtak ki, hogy a régióban lavinaveszély van az erős szélnek és a sok hónak köszönhetően.

  (FoxNews)

Rovatok