Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Mély benyomást gyakorolt rájuk a magyar főváros.

    A Trója Helénája és a The Walking Dead Daryl Dixonja Budapest egyik rooftop bárjában készült fotóval ünnepelte a kapcsolatuk nyolcadik évfordulóját. – szúrta ki a Femina.

    A Trójában Helénát alakító színésznő, Diane Kruger és a The Walking Dead-sorozat  Daryje, azaz Norman Reedus 2016 nyarán kezdtek el randizni. A szerelmesek már nyolcadik éve alkotnak egy párt, de hivatalosan még nem kötötték össze az életüket. A jeles nap alkalmából a 47 éves színésznő közösségi oldalán osztott meg egy fotót kettejükről, ahogy a Ferenciek terénél található tetőtéri bárban romantikáznak.

    Szeretlek, muffin! Veled együtt megélni az álmokat nagyon menő

    – fűzte hozzá a színésznő, bár az nem derült ki, hogy egy régebbi fotóról van-e szó, vagy tényleg a napokban készült a sztárpárról.

  • Anya lett a 35 éves színésznő.

    A héten világra jött Vanessa Hudgens és férje, Cole Tucker első gyermeke, tudta meg a Page Six. Pontosabban a lesifotósok, akik szerdán, a kórházból távozva kapták lencsevégre a friss szülőket, valamint babájukat, akinek neve vagy neme nem ismert egyelőre.

    A High School Musical-filmek egykori sztárja meglehetősen grandiózus módon, a márciusi Oscar-gálán fedte fel várandósságát a nagyvilág előtt, egy szűk, gömbölyödő hasát jól láttatni engedő ruha segítségével. Élsportoló kedvesével ősszel lesz négy éve, hogy egy párt alkotnak.

     

  • Tovább hódít az őrület.

    Nem sokkal azt követően, hogy egy fiatal lány magára tetováltatta Budapest főpolgármesterét, Karácsony Gergelyt, a Tisza Párt alelnökéről, Magyar Péterről is készült tetoválás. Az őrület itt nem állt meg: egy, a TikTokon is aktív tetoválóművész, Vígh Kristóf hirtelen ötlettől vezérelve úgy döntött, hogy magárra varrja a volt főpolgármester-jelölt, Vitézy Dávid portréját.

    Érdekesség, hogy a tetkó azért került éppen Vígh bokájára, mert az nem talált vállalkozó szellemű alanyt, akinek gyorsan elkészíthette volna a kivételes mintát, de mindenképpen meg akarta ragadni az alkalmat, hiszen Vitézy pont a szalonja szomszédjában lévő Grandioban ült. 

    Az van, hogy ez fáj, basszus

     – vallotta be a tetoválóművész, aki meg is mutatta Vitézynek a 10 perc alatt készült tetkót, aki elmondása szerint örömmel fogadta a dolgot.

    Vígh munkája egyébként a Karácsony Gergely és Magyar Péter ihlette portré is.

    A tetoválást Vitézy is látta, aki Vígh szerint örömmel fogadta a dolgot.

  • 25 évvel ezelőtti lakodalmukon tetőtől talpig lilát viseltek.

    Mit nekik ezüstlakodalom; David és Victoria Beckham tetőtől talpig lilában ünnepli, hogy 25 évvel ezelőtt házasságot kötöttek. Az egykori világklasszis labdarúgó és a Spice Girls egykori énekesnője 1999 július 4-én mondták ki a boldogító igent, a különleges évfordulóról pedig a közösségi oldalaikon is megemlékeztek. Nem is akárhogyan: a négygyermekes házaspár újraalkotott pár fotót, amelyet annak idején az ikonikus lila szettjeikben készítettek róluk a nagy napjukon.

    Igen, még mindig megvan! El sem hiszem, hogy már 25 éve volt, de még mindig jó ránk! 

    – írta a képekhez az énekesnőből lett divattervező, aki szerelmével az esküvői ceremónián elefántcsontszínű ruhát viselt, az azt követő fogadásra azonban lilát választottak.

    David Beckham sem maradt le a posztolásról.

    Nézzétek, mit találtunk!

    A Twitteren a 25 évvel ezelőtt készült fotók is megtekinthetőek. Érdekesség, hogy Beckhamék az elsőszülött gyermeküket, Brooklyn-t is lilába öltöztették a nagy napon.

    (via PageSix

Rovatok