Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Orosz Barbara kendőzetlen őszinteséggel vallott az örökbefogadásról. A Mokka háziasszonya az Instagram-oldalán írt követőinek kis családja két tagjáról, Rose-ról és Grace-ről, akiket úgy szeret, mintha a gyerekei lennének. A két macsek különleges helyet foglal el a műsorvezetőnő szívében, aki inkább örökbefogadásra buzdít fajtiszta kedvencek vásárlása helyett.

    „Pont egy fotó erejéig bírom nem agyonpuszilgatni. A legjobb döntés volt az én kis zsivány porcelán hercegnőmet örökbe fogadni.

    Az eleje nem mondom, hogy zökkenőmentes volt, de most, amikor ránézek erre a boldog kis cukorborsóra, aki tele van szeretettel, úgy érzem, nagyon megérte. Ha hezitáltok, de érzitek, hogy lenne helye a szívetekben egy mindig csupa fény állatkának, akkor ne várjatok, ideje lépni!

    Sokan kérdezitek, melyik cica milyen fajta. Talán régebben ez nekem is számított. Kicsit úgy tűnik, olyan világot élünk, ahol az állatok külső megjelenése éppúgy divat szempontok alapján alakul, mint az emberek uniformizált megjelenése, ha csak az aktuális trendek bűvöletében élünk. Egy-egy reklám évekre meghatározza, melyik lesz a vágyott kutya- vagy macskafajta, amit mindenki akarni fog. Imádom az én Rose-mat is, aki gyönyörűséges Maine Coon, de Grace az én szememben ugyanolyan csodás, akinek kezdetben nem jutott túl jó sors” – írta bejegyzésében a tévés, aki úgy véli, hogy a macskák érzékenyebbé teszik az embert.

    „Talán a legjobb tanács mindenkinek, aki macsekos gazdivá szeretne válni, hogy fogadjuk el a macskákat olyannak amilyenek. A személyiségük teljesen különböző, megváltoztathatatlan. Őszintén..nem biztos,hogy még egyszer fajcica mellett döntenék. Más a szeretetnyelvük (persze ez is változik fajtánként és egyedekként). De ha tehetitek, ma már azt mondom, fogadjatok inkább örökbe Ti is, az otthontalan cicák valahogy máshogy árasztják a szeretetet – ebben biztos benne van, hogy ők tudják min mentek keresztül, míg az ölünkben dorombolhatnak” – írta Orosz.

  • Úgy gondolták, itt az ideje dobbantani.

    Marics Peti életében nem csak a műsorvezető karrier az újdonság, hanem az is, hogy már nem él együtt zenésztársával, Valkusz Milánnal. A ValMar duó ugyanis nemrég elérkezettnek látták az időt arra, hogy szétköltözzenek.

    Már nem lakunk együtt Milánnal. Elég volt két és fél év egymással, úgy gondoltuk, itt az ideje dobbantani. Mind a ketten eljöttünk az albérletből és új helyre költöztünk. Az évek alatt gondoltam rá, hogy legyen félretéve saját ingatlanra

    – mondta a Blikknek Marics nagyot kacsintva, sejtelmesen utalva arra, hogy megvette első saját otthonát.

    Az énekes azt mondja, az ételrendelésre megy el a legtöbb pénze, az új ingatlanban azonban többször fog főzni.

    Szeretek amúgy főzni, csak nem voltak eddig adottak hozzá a körülmények. Ahol Milánnal laktunk, az inkább egy »afterlak« volt, igazi kanbarlang. Amikor nem ott éltem, akkor nagyon szívesen csinálgattam mesteri reggeliket. A főzős műsorokat is szeretem nézni, szóval elméleti síkon annyira nem vagyok kuka, az új otthonomban majd biztos próbálkozom is, ha lesz rá időm

    – vetette fel Marics, akinek nagy álma vált valóra azzal, hogy a tévés szereplések és a zsűrizés után műsorvezetőként próbálhatta ki magát a szombaton kezdődő Zsákbamacska című műsorban.

    „Imádok mindent, amit csinálok! Amit a kicsi Peti annak idején megálmodott, bár akkor még nem tudta, hogyan érje el, azok sorra megtörténnek. Amikor megtorpanok, azért érzékelem, hogy milyen kemény menetelésben vagyok:

    2-3 éve még 2000 forinttal a zsebemben indultam el bulizni és úgy kellett beosztanom, hogy még hazafelé a gíroszra és az éjszakai buszra is maradjon. Most nincsenek ilyen problémáim.

    Ettől függetlenül nem sokat költök. Nem állok például neki ruhákat rendelgetni és plázákba sem szívesen megyek be, általában, amit a forgatásokon adnak rám a stylistok, azokat veszem meg utána.”

  • Úgy tűnik, Salma Hayek 15 év házasság után is fülig szerelmes férjébe, Francois-Henri Pinaultba. Erősen utal erre az a bejegyzés, amelyet a mexikói-amerikai színésznő kirakott az Instagram-oldalára.

    A lapozható poszt féltve őrzött esküvői képeknek állít emléket, az 57 éves színésznő és a 61 éves üzletember ugyanis a napokban ünnepelték házassági évfordulójukat.

    Nem lehet szavakkal kifejezni, mekkora áldás megtalálni a lelki társadat. Azoknak üzenném, akik már megtalálták, hogy ne vegyék készpénznek, akik pedig még nem, ne adják fel soha a keresést

    – írta Hayek, hozzátéve, az alábbi felvételek élete egyik legszebb napján készültek 2009 áprilisában. Rajongói úgy vélik, a színésznő mit sem változott az elmúlt 15 évben.

    (via PageSix)

Rovatok