Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Az influenszer a matekot találta egyedül hasznosnak az életben.

    Kőgazdag fiatalok című realityből megismert Herceg Csabi az érettségi időszak közepette nem tudta megállni, hogy ne ossza meg a véleményét az iskolai végzettségről. A tehetős fiatal a Ripostnak mesélte el erről a gondolatait.

    „Hát úgy gondolom, hogy az érettségi a mai világban már nagyon fontos, már alap dolognak számít, ugyanis utcaseprőnek sem mehet el az ember érettségi nélkül. Nem lehet csak az álmokra alapozni, így fontos, csak nem nekem.” – kezdte a lapnak Herceg, aki saját esetben szükségtelennek látta a végzettséget.

    Nekem nem volt szükségem az érettségire, viszont az érettséginek szüksége lett volna rám! Mert ha nekem lenne, akkor sokkal menőbb dolog lenne és többen akarnának. Nem érzem a hiányát, mivel nem láttam értelmét bejárni. Én tanítottam a tanárokat, nem ők engem! Teljesen elég az, ami nekem van, mert szerintem eléggé megcsináltam magamat érettségi nélkül is

    Hozzátette, a szünetekért jobban lelkesedett, mint a tantárgyakért, azonban a matematikát tényleg hasznosnak találta az életben. Az influenszer elmondása szerint utóbbi tartárgyból soha nem akadtak gondjai.

    Matekból egyébként nagyon ott vagyok. Ha van egy kis matekverseny, arra bármikor vagyok. Főleg ha pénzt kell számolni, Einstein se bír velem

    – mondta Kőgazdag Csabi, aki ugyan gyorsan a szünetekben megtanulta a tananyagot a felelésekhez, de egész fiatal kora óta azon járt az esze, hogyan tudna pénzt keresni.

    Több időt fektettem abba, hogyan keressek pénzt, mintsem hogyan tanuljak, bár úgy gondolom, ez a kettő egymáshoz dukál. Nagyon ritka, hogy valaki jó oktatás nélkül tudjon sok pénzt keresni, ezért is vagyok különleges

  • Bíró Ada elnyerte a mulatós zenész tetszését.

    Ahogy arról az Indexen is írtunk, április közepén egy, a mesterséges intelligencia (MI) segítségével megalkotott műsorvezető mutatkozott be a Duna tv tudományos-ismeretterjesztő műsorában, a Deltában. Az MI által generált tévést Bíró Adának hívják, megjelenését, arcát és hangját egyaránt számítógéppel hozták létre korábban már meglévő programokból. A minimális emberi segítséggel életre hívott képi és nyelvi modell Fejős Ádám állandó műsorvezetőtársa lett a köztévé műsorában.

    Bíró Adáról most a népszerű mulatós zenész, MC Hawer is véleményt formált a közösségi oldalán.  

    Egy nő van, akibe szerelmes tudnék lenni… Ő Ada, a Delta c. műsor digitális műsorvezetője. Bámulatosan gyönyörű

    – írja Instagram-bejegyzésében a rapper.

  • A táncosnőnél mindig a munka lesz az első.

    Stana Alexandra a hot! magazinnak adott interjút, amelyben arról is beszélt, hogy nemrég tudatosan kezdte el építeni a versenytánc utáni karrierjét. Mint mondta, amióta az eszét tudja, minden napját úgy akarta leélni, hogy érezze: mindent beletett abba, amivel éppen foglalkozik. Bár ő is tisztában van vele, hogy a céljai érdekében nagyon sok mindent feláldoz, de nem bánja, mert tudja, hogy megvan az eredménye.

    Ezt az életstílust nem lehet hosszú távon folytatni, mert nem szeretnék kiégni vagy lebetegedni, ezért úgy tervezem, hogy nyáron adok magamnak időt a pihenésre is

    idézi a Bors Stanát, akinek a rengeteg szakmai elfoglaltsága a szerelmi életére is rányomja a bélyegét.

    Most úgy érzem, nem férne bele az életembe egy társ. Ameddig nincs üresjárat a napjaimban, addig nem hiányzik, hogy állandóan mellettem legyen valaki. Nagyon fontos, hogy olyan ember legyen mellettem, aki elfogadja, hogy nekem mindig a munkám lesz az első. Ha olyan férfi érkezik az életembe, akkor nem tiltakozom a szerelem ellen. Csak éppen nincs időm arra, hogy elmenjek randizni. Mondjuk úgy: nem az az elsődleges, hogy ismerkedjek

    A táncosnő arról is elmondta a véleményét, hogyan működhet jól egy párkapcsolat kollégák között: „Szerintem ha az ember nem viszi haza a munkát, akkor nincs akadálya. Az a fontos, hogy megfelelő legyen mindkét fél érzelmi intelligenciája.”

  • Már a gyerek nevét is megtudhattuk.

    Hilary Duff otthonában hozta világra negyedik gyermekét. A 36 éves színésznő tavaly decemberben jelentette be, hogy ismét anyai örömök elé néz, és most végre karjaiban tarthatja a kislányát, aki a Townes Meadow Bair nevet kapta. A gyermekáldás hírét Duff közösségi oldalán osztotta meg néhány fekete-fehér fotó kíséretében, amelyeken ő és az újszülött kisbaba is látható.

    „Townes Meadow Bair, most már tudjuk, miért váratott minket olyan sokáig… Tökéletesítette azokat a pofikat! Hónapok óta arról álmodtam, hogy a karjaimban tarthatlak, és az elmúlt öt nap minden pillanata, amikor megismerhettelek, bámulhattalak és megszagolhattalak, egyszerűen varázslatos volt. Mindannyian úgy szeretünk téged, mintha egész idő alatt itt lettél volna, szépségem” – olvasható a színésznő Instagram-posztjában.

    Második férjével, Matthew Komával már van két lányuk, akik most öt- és háromévesek. Duffnak előző házasságából született egy fia, aki már 12 éves.

Rovatok