Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Badár Sándor Karinthy-gyűrűs humorista és színész volt a Szavakon túl című műsor vendége, ahol ezúttal a magánéletéről is beszélt, ami eddig nem igazán volt jellemző rá. Mint a beszélgetésből kiderült, elvált feleségétől a magyar színész.

  Azt tudni kell, hogy a gyermekem anyjától már elváltam, de ez nem téma, mert mindenkinek van egy magánélete, és a magánéletet nem szeretem szellőztetni. Van új párom, a régivel sem volt gond. Mindenkit azért szeretünk, ami a pozitívum benne, nem pedig a negatívumokért kezdünk egy másik emberrel. Úgyhogy azt szoktam mondani, hogy azokat a pillanatokat kell keresni a másikban, amiért szeretjük, nem pedig azokat, amiért nem

  idézi a Story Badárt, aki azt is belátta: vele sem könnyű az élet, de az embernek be kell látnia a hibáit, mert abból tud majd előre lépni.

  Hozzátette, nem történt semmi konkrét vagy drámai, ami miatt úgy döntöttek, külön utakon folytatják feleségével, egyszerűen csak így látták helyesnek.  Jelenlegi kapcsolatában kiegyensúlyozottnak tűnik a humorista

  Majdnem azt mondom, hogy jobbat tett az, hogy szétmentünk, mint az, ha benne maradtunk volna. Egyébként ezen kívül semmilyen indok nem volt. Nagyon jól érzem magamat a mostani kapcsolatomban, nagyon jó dolgokat csinálunk, meg úgy érzem, hogy több energiám marad, mint amennyi előtte volt. Ennyi. Nincs is értelme tovább fejtegetni

  – fogalmazott.

 • Árpa Attila a Klasszik című podcastműsor vendége volt, amit a Story szemlézett. Mint kiderült, az Árulók játékmestere úgy érzi, színész-műsorvezetőként kötelessége jól kinézni, többek közt ezért is festi a haját is.

  Ez egy nagyon jó demagóg magyarázat a részemről, hogy szakmailag muszáj, hogy így nézzek ki. Tehát nem azért festem a hajamat, mert nem vállalom fel az ősz hajszálaimat, hanem mert egy szerepre úgyis befestik. Ami egyébként igaz! Most is be van festve. Azt sem tudom már, hogy néznék ki, ha nem lenne befestve, mert szinte minden szerepre a produkció befesti. Nyilván az ember ápolja magát, észreveszi azt, ha nagyobbak a ráncok, nagyobbak a karikák, gondolkodik azon, mit csináljak, mivel kenjem magam, vagy hallgassak a többiekre, akik azt mondják, hogy a férfiaknak ez jól áll...

  – mondta Árpa, aki bevallottan foglalkozik az idősödéssel: már csak szakmailag is, hisz színészként mégiscsak hozzátartozik, hogy a tévé képernyőn látják az emberek.

  Hozzáteszi, összességében még sincs kétségbeesve a kora miatt, szerinte ezen már túltette magát. Mint mondta, talán 44-45 éves lehetett, amikor volt egy kis pánik benne, mert ilyenkor jelentek meg nála az első ősz borosták.

  Most azzal foglalkozom, hogy a szinten tartáshoz mi kell, hogy lelassítsam tulajdonképpen az öregedést, ami a külsőről szól, a belsőt úgysem lehet. Az időt nem lehet megállítani. Azt tudjuk csinálni, hogy a lehetőségekhez képest próbálunk jól kinézni. Olyan világban élünk, ahol a temetők tele lesznek gyönyörű szép emberekkel... Mert hiába szabatod szépre az arcodat, tünteted el a ráncokat, meghalni meg fogsz úgyis előbb-utóbb, csak lehet, rohadt jóképű leszel.

 • A Madame Tussauds Budapest első születésnapját ünnepli, aminek alkalmából hazánkba érkezett az esemény sztárvendége is, Dwayne Johnson. Bár a félig szamoai származású világsztár a Herkules forgatásakor korábban már járt a magyar fővárosban, ezúttal a róla készült viaszszobor lesz megtekinthető a belvárosi Palazzo Dorottyában.

  „Johnson egyszerre színész, profi pankrátor, testépítő ikon, amerikaifutball-liga-tulajdonos, üzletember és producer, akit tömegek követnek szerte a világon. A Madame Tussauds egyik legnépszerűbb egyéniségei közé tartozik, többek között Londonban, New Yorkban, Las Vegasban, Dubajban, Amszterdamban és Berlinben is találkozhatnak figurájával a rajongók. Érthető a vonzalom: mindenki szívesen szelfizik a Sziklával” – írják a lapunkhoz eljuttatott sajtóanyagban.

  A hazai Madame Tussauds 52 állandó figurával rendelkezik, köztük 17 magyar vonatkozású viaszmással, ám időről időre érkeznek a köreikbe exkluzív vendégek is. Legutóbb a Sherlock Holmesként, illetve a marveles Doctor Strange-ként ismert Benedict Cumberbatch viaszmása töltött itt néhány hónapot.

 • A legjobbat akarja nyújtani fizikálisan és mentálisan egyaránt.

  Ahogy arról az Indexen is írtunk, hamarosan az RTL képernyőjén követhetik nyomon a nézők a Fort Boyard – Az erőd című kalandjátékot. A produkció forgatása jövő héten indul Franciaországban, ahol a játékosok a Fort Boyard nevű erődben berendezett „vidámparkban” logikai, ügyességi, erőnléti és egyéb extrém játékokban küzdenek majd egymással. A benne részt vevő celebek listáján szerepel Kiszel Tünde lánya, Hunyadi Donatella is, aki a Dancing with the Stars után ismét egyedül vág neki a kalandnak. Most az RTL kamerájának elmondta, miért döntött úgy, hogy vállalja a szereplést.

  Nekem nagyon-nagyon tetszik az egész feelingje a játéknak. Régóta szeretném magamat megmutatni egy ügyességi műsorban is; hogy nemcsak szép tudok lenni, szép sminkben, szép hajjal, szép ruhában, vonulni vagy fotózásokon megjelenni, hanem igenis egy ügyességi, erőnléti feladatban is oda tudom tenni magamat

  – magyarázta Hunyadi, aki azt is elárulta, hogyan készül fel a műsor kihívásaira.

  Szeretném tényleg a maximumot nyújtani, úgyhogy heti négyszer-ötször járok súlyzós edzésre személyi edzővel. Készülök nagyon a műsorra, emellett mentálisan is próbálom magam stabilizálni, erősíteni, hogy semmi olyan ne legyen, ami hátráltatni tud engem fizikálisan vagy mentálisan.

  – tette hozzá.

Rovatok