Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Erzsébet királynő meglátogatta a Sainsbury's élelmiszerboltot, a bolt 150. évfordulója alkalmából. A királynő megnézte a bolt kolbászait, a csomagolt sajtokat és pár narancsot is, valamint azt a táblát, amit a bolt állított látogatásának tiszteletére, írja az Evening Standard.

  A nézelődés végén a királynő találkozott az önkiszolgáló pénztárral is, habár nem igazán tudta, mi is az. Szerencsére a bolt egyik alkalmazottja elmagyarázta a gép működését, majd megnyugtatta a királynőt, aki amiatt aggódott, hogy nem lehet-e könnyen átverni az olyan pénztárakat, amikben nincsen pénztáros.

  Erzsébet királynő, miután ma is tanult valamit, kapott egy csokor virágot az alkalmazottaktól, majd hazaindult. 

 • Will Hunt az a dobos, akinek a nevét tuti nem sorolja fel még a legnaprakészebb metálos sem, amikor azt kérdezi valaki, hogy mégis kik a legjobb dobosok a földkerekségen, pedig simán benne van ez első húszban. Játszott az Evanesence-ben, a Black Label Society-ben, helyettesítette Tommy Lee-t a Mötley Crüe-ben, és a Static-X rajongói is ismerhetik. És olyan feszesen dobol, mint Phil Rudd az AC/DC-ben.

  Ne maradjon le semmiről!

 • Lincshangulat uralja az internet népét (oké: mikor nem uralja lincshangulat az internet népét?), mióta Ricky Gervais, a népszerű humorista megosztotta a hírt: egy amerikai nő, Anita Cullop-Thompson úgy végrendelkezett, hogy a kutyájával együtt temessék el, és miután meghalt, az állatorvos kénytelen-kelletlen megölte az ebet, hogy a végakaratnak megfeleljen. A kutya egyébként makkegészséges volt, és még csak nem is különösebben öreg. A menhely alkalmazottai, akik Emma, a si-cu gondját viselték a temetésig, minden követ megmozgattak, hogy valahogy megakadályozzák a dolgot, de a jog nem az ő oldalukon állt.

  (via NBC News)

  • 2848
   Ez undorító, nem lenne szabad, hogy ilyesmi megtörténjen
  • 351
   Ha ez volt a gazdi végső óhaja, azt tiszteletben kell tartani
 • Nyugodjon meg, teljesen normális, ha fogalma sincs arról, hogy ki az a Ríviai Geralt, hogy miért ül egy fürdőkádban, hogy miért kell erről szobrot csinálni, vagy hogy egyáltalán kit érdekel ez, úgyhogy röviden:

  • Ríviai Geralt a Witcher-széria főszereplője, aki a harmadik rész egyik első jelenetében egy nagy fadézsában fürdik,
  • ez pedig annyira röhejesen néz ki a perspektíva miatt, hogy a PC Gamer nevű videójátékos portál ezzel adta el a játékról írt kritikáját,
  • és aztán később is csomó cikknél felhasználták,
  • ez pedig olyan népszerű meme lett, hogy a játékot fejlesztő CD Projekt előbb küldött a lapnak egy ilyen szobrot,
  • aztán összeállt az egyebek mellett ilyen szobrokban is utazó Dark Horse-zal, hogy a nagyközönség számára is elérhető legyen a fürdőző Geralt.

  A végeredmény alább látható, és Amazonon már elő is lehet rendelni durván 21 ezer forintért:

  (via)

Rovatok