Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ismét párbajjal zárult a ValóVilág 12. vasárnapi adása, ahol VV Ádi (immáron harmadik alkalommal), valamint a stúdióba másodjára visszatérő VV Dorka mérte össze népszerűségét.

  Az elmúlt hetektől eltérően ezúttal meglehetősen szoros végeredmény alakult ki, Dorka keményebb ellenfélnek bizonyult a szintén Ádi ellen távozó Dudunál és Valennél (akik ironikus módon korábban a lány partnerei voltak a villában), de még így sem tudott labdába rúgni: a százalékok 40,21 százalékát szerezte meg csak, így végül számára ért véget a játék.

  Az eredményhirdetést kézenfogva várták, majd a fantomképek felfedése után mosolyogva ölelkeztek, az egy ideje már hazavágyódó Dorkát nem igazán viselte meg kiesése.

  A ValóVilág 12 ezzel véghajrába fordult. Hétfőn a széria utolsó hete kezdődik, már csak 5 versenyző küzd a főnyereményért: Ádi, Giada, Kikidi, Geri valamint Reni, akiről vasárnap délután kiderült, gyermeket vár.

 • Ezúttal is lánnyal bővült a családja, akiről fotót is mutatott.

  Háromszoros édesapa lett Neymar Jr., méghozzá kevesebb, mint egy év leforgása alatt! A labdarúgó Instagram oldalán, pár kedves kép társaságában közölte követőivel a gólyahírt, miszerint július 3.-án megszületett barátnőjével, Amanda Kimberlly modellel közös gyermeke, egy kislány, aki a Helena nevet kapta. 

  A 32 éves brazil játékosnak van már egy idősebb fia Carolina Dantastól, a most 12 éves Davi Lucca, akiket a bejegyzés fotóin is láthatunk, valamint egy másik kislánya, Mavie, aki még egy éves sem múlt – Neymar előző kedvese, Bruna Biancardi tavaly októberben adott életet neki, kapcsolatuk pedig alig pár héttel azután hivatalosan is véget ért. Ekkor már Kimberlly várandós lehetett a legkisebb trónörökössel.

 • Együtt vakációzott két kisebbik gyermekével Tom Brady. A sportoló a Gisele Bündchentől született Benjamint és Viviant ezúttal nem egy klasszikus nyaralós helyre vitte, a család a tengerpart helyett a monatai erdőket választotta, itt kirándultak, pecáztak és kalandparkoztak önfeledten a 14 és 11 éves gyerekek. Brady Instagram oldalán több videót és képet, köztük egy közös szelfit is megosztott a ritkán látott gyerekekről, akik jó nagyot nőttek az elmúlt időben – főleg Vivian, aki lassan édesanyja kiköpött mása lesz.

   Igaz szeretet

  – fűzte hozzá hármójukat ábrázoló fotójukhoz az NFL-sztár, az azonban nem derült ki bejegyzéseiből, legidősebb fia, a Bridget Moynahantól született 16 éves Jack miért nem tartott velük az apás programra.

Rovatok