Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Mint mondta, rengeteget fejlődött a műsornak hála.

    Vasárnap este Mészáros Lili győzelmével véget ért a Next Top Model Hungary.

    Csak egy hajszálnyival maradt el az első helytől, valamint az ezzel járó modellszerződéstől, címlapfotózástól és 10 millió forintos fődíjtól Czibolya Nikolett, aki a Blikknek mesélt arról, hogy élte meg a finálét.

    „Nem mondom, hogy egy kicsi csalódottság nem volt bennem, de így is boldog voltam, hogy végigcsináltam. Minden ott töltött perc hatalmas élmény volt számomra. Néhány lány azt mondta, őket megtörte a verseny, engem viszont egyáltalán nem. Szeretek kilépni a komfortzónámból, imádom a kihívásokat. Itt átléptem a határaimat, ami által rengeteget fejlődtem” – kezdte Czibolya, hozzátéve: elsősorban azt tanulta meg a műsorban, hogyan mondja ki a véleményét, korábban ugyanis talán túlzottan is visszafogta magát egy-egy szituációban. Emellett kedvesét, a ValóVilágból, valamint a Survivorből is ismert Filipánics Bálintot is hiányolta a forgatások alatt.

    „Talán a végére kicsit elfáradtam, jólesett volna a párom tanácsa, vagy hogy beszélhessek vele, és halljam a hangját, illetve hiányoztak a szeretteim, amit már egyre nehezebben viseltem.” 

    A lány a jövőben sem szeretne felhagyni a modellkedéssel, de mellette családi gazdaságukban, vállalkozásukban is tovább dolgozna.

    „Amiért jelentkeztem, azt megtanultam és megtapasztaltam. Úgy érzem, nagyon sokat fejlődtem, és büszke vagyok magamra, hogy idáig eljutottam.”

  • A srác szerint nem is ő volt a hibás.

    Ahogy az előző évadban, úgy a ValóVilág 12. szériájában sem kell teljesen hiányolniuk a modern technológiát a villalakóknak, hiszen mindenki saját névre szóló mobilt kapott a beköltözésekor. Persze ezzel sem kommunikálni, sem interentezni nem tudnak, de képek és videók azért gyakran készülnek a segítségükkel. Kivételt képez ez alól VV Dudu, aki nemrég szabályt szegett, és elhagyta a telefonját a luxusbörtön rengetegében, emiatt pedig büntetést is kapott.

    „A raktárban található táblát kell viselned és a rajta elhelyezett telefon lesz egészen visszavonásig a kommunikációs eszközöd. Senkivel nem beszélhetsz, senkihez nem szólhatsz, csak akkor, ha valaki felemeli a táblán lévő telefon és tárcsáz téged” – olvasta fel a szerkesztők levelét Csaszi, a híreket pedig bosszankodva fogadta társa.

    „Tudom, hogy nem én hagytam el, de mégis én szívtam meg igazából” – magyarázta Dudu, aki szerint nem az ő hibája, hogy három napja se híre, se hamva a mobiljának. Új beszélgetési technikáját gyorsan ki is próbálta Dorkával, aki viszont lecsapva a játéktelefont jól bele is folytotta a szót a srácba.

  • Mint elárulta, jelenleg szabad a szíve.

    Stana Alexandra nevét négy éve, a Dancing with the Stars első évadában ismerhette meg az egész ország, s míg ő a műsorban színpadi mozgásra tanított meg több hírességet, ő maga a hírnevet tanulta meg kezelni.

    „Szerintem mostanra már sokkal tudatosabban használom a médiát, a közösségi oldalamat. Eszem ágában sincs, mondjuk, a vasárnapi ebédről posztolni, amikor összeül a család. A magánéletemet szeretném megtartani magamnak, de ez persze nem jelenti azt, hogy titkolni fogom a szeretteimet, vagy akár a párkapcsolatomat, ha lesz. De egyelőre nincs is miről vagy kiről mesélnem. Nyaralni például az anyukámmal megyek” – mesélte a Story.hu-nak a táncosnő, akire rá is fért már az egyhetes pihenés.

    „Ilyen tizenkét éve nem volt, mindig csak pár nap fért bele, annyit dolgoztam. Most úgy vagyok vele, hogy igenis megérdemlem. Rengeteget melózom, noha szabadúszóként azt vállalom el, amit én szeretnék. Nem kérdés, a DWTS-nek nagyon is örülnék, ha felkérnének rá, és mivel őszre nincs is még meg a programom, időm is lenne rá. Aztán majd meglátjuk.”

  • Szoros volt a küzdelem, és visszatértek a kiesett versenyzők is.

    Vasárnap este véget ért a Tv2 képernyőjén futó Next Top Model Hungary. A modellműsor fináléja meglehetősen mozgalmasra és látványosra sikeredett, hiszen a legjobb négy versenyző a Dancing with the Stars férfitáncosai segítségével egy-egy rövid koreográfiát is előadott, emellett sztárvendégek, valamint a már kiesett szereplők is visszatértek egy közös catwalk erejéig.

    A kifutón a lányok Merő Péter zsűritag, divattervező ruháit viselték, míg az utolsó fotózáson a másik ítész, Tombor Zoltán fényképezte a lányokat.

    A dobogóról épp csak lecsúszott a 22 éves Kouyaté Hawa Krisztina, harmadik helyezettként pedig Vidéki Vivien zárta a versenyt. Az ország következő topmodelljének címe Czibolya Nikolett és Mészáros Lili között dőlt el, végül a zsűritagok az utóbbinak ítélték azt, valamint az ezzel járó kétéves modellszerződést, címlapfotózást és a 10 millió forintos fődíjat. A pityergő győztesnek álló tapssal gratulált az egész stúdió, de párja, családja, illetve a műsor másik két Lilije is azonnal a nyakába borult.

Rovatok