Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Egyelőre még nem feküdt kés alá, mert nincs ideje hetekig otthon lábadozni.

    Sofia Vergara egyáltalán nincs a plasztikáztatás ellen, sőt: az Allure magazinnak most arról beszélt, egyelőre csak botoxoltatni volt, de nem zárja ki, hogy a közeljövőben komolyabb beavatkozásnak vesse alá magát. Mint mondta, ha szüksége lesz rá, minden plasztikai operációt elvégzetet, amit csak lehet.

    „Bár több szabadidőm lenne! Már rég megcsináltattam volna magamon ezt-azt. De mivel színész vagyok, a kamera előtt dolgozom, nem tehetem meg, hogy hetekig otthon üljek, lábadozva“ – árulta el a színésznő, hozzátéve: a különböző arcra és szájban használt töltőanyagok szerinte neki már nem, maxiumum a nagyon fiatal embereknél működnek.

    „Az hiszem, az én koromban ettől nem fogsz fiatalabbnak kinézni. De mindent meg kell tenni, ha zavar az öregedés. Azzal sincs gond, ha nem érdekel a dolog, nincs vége a világnak. Ám ha törődni akarsz magaddal ilyen értelemben, a világ nyitva áll” – idézte szavait a 24.hu.

  • Árulkodó fotók készültek róluk.

    Tavaly decemberben, nagyjából 10 hónapig tartó kapcsolatuk után szakított Kendall Jenner és Bad Bunny, de a jelek szerint könnyen lehet, hogy újra egymásra találtak a fiatalok.

    A 28 éves modell és 30 éves rapper exét a napokban többször is együtt látták: először vasárnap, egy steakhouse VIP részlegén vacsoráztak, majd tegnap egy Miami-i hotel éttereméből közösen távozva kapták lencsevégre őket. Állítólag Jenner még volt barátja múlt heti koncertjén is részt vett, bár egyelőre semmi jelét nem mutatták annak, hogy barátságnál több lenne közöttük.

    A Page Six egy közeli forrástól úgy értesült, egyelőre csak alakulóban van a dolog az egykori szerelmesek között, akik közel fél év után a május elején tartott Met Gálán találkoztak újra, akkor kezdődött románcuk felhevítése is.

  • A Stranger Things színésze szerint a nő kislánya előtt jelentette ki, hogy évek óta odavan érte.

    Egészen meredek történetet idézett fel az Inside of You podcast legutóbbi adásában Gaten Matarazzo, amikor arról kérdezték, került-e már kellemetlen interakcióba rajongójával.

    Épp nemrég történt, és ez nem kifejezetten vicces, de a reakciók ekörül azok voltak, hogy egy 40-valahány éves nő egyenesen azt mondta, „bejössz nekem 13 éves korod óta”. Ez felkavaró volt

    – mesélte a Stranger Things Dustinja, hozzátéve: először azt hitte, félreérti a dolgot, és a nő csak arra gondolt, milyen aranyos gyerek lehetett, de aztán újabb gondolattal sokkolta a fiatal színészt.

    „Azt mondta, tisztában vagyok a korkülönbséggel.”

    Matarazzo szerint az eset kínosságát csak tetézte, hogy a nővel volt 13 év körüli lánya is, aki hangos káromkodással fejezte ki döbbenetét anyja vallomásán, míg ő saját édesanyja mellett ült. Csak annyit mondott, oké, de még nevetni sem bírt a dolgon.

    „Kemény volt.”

    (24.hu)

  • Ezúttal sem lesz hiány a világsztárokból!

    Jó híreink vannak Benoit Blanc rajongói számára: hivatalosan is érkezik a Tőrbe ejtve harmadik része! A nagysikerű krimi folytatása, a Wake Up Dead Man (azaz ébredj fel, holt ember) alcímet viseli, és a Deadline információi szerint valamikor 2025-ben futhat be. 

    A portál már a stáblista egy részét is megszerezte, természetesen a francia detektív szerepét ismét Daniel Craig ölti magára, aki ezúttal is A-listás világsztárok között nyomoz majd. Egyelőre Andrew Scott, Cailee Spaeny, Josh O'Connor, valamint Kerry Washington és Glenn Close neve ismert a szereplők közül, de a lap szerint a napokban várhatóan még több hollywoodi csillag csatlakozik a köreikhez.

    A forgatás a napokban kezdődik majd, az azonban nem ismert, valóban ez lesz-e az utolsó Tőrbe ejtve, amit az eredeti, 2019-es első rész sikere után bővítettek ki trilógiává.

Rovatok