Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Ez a kapcsolat most már Instagram-hivatalos.

    Jason Momoa egy csokor friss fotóval erősítette meg az Instagram-oldalán, hogy Lisa Bonet-tól való válása után újra foglalt a szíve. A színész nemrég Japánban járt, ahol a Csavargások című dokusorozatát forgatta. Ide kísérte el a barátnője, Adria Arjona énekes-színésznő-dalszerző is.

    Japán, egy valóra vált álom vagy, eldobom az agyam tőled. Annyira hálásak vagyunk mindenkinek, aki megosztotta velünk az otthonát, emlékeket szereztünk új és régi barátokkal, átéltünk egy újabb csodálatos kalandot a szerelmemmel. Csavargások, motorkerékpárok és zűrzavar. Minden alohám, J

    – írta a fotókhoz Jason Momoa, aki az egyik felvételen egy étteremben pózol barátnőjével, egy másikon pedig fülig érő mosollyal láthatók, amint fürtös hajukba kap a szél.

    Íme néhány fotó az Aquaman sztárjának kedveséről is.

    (via Yahoo News)

  • Ez nem Photoshop, és nem is filter.

    A hétvégén az Alcsúti Arborétum gyönyörű környezetében tartották a Vál-völgyi Zsúrt, ahová a jelek szerint Köllő Babett és T. Danny, azaz Telegdy Dániel is ellátogatott. A színésznő és a Zsákbamacskaműsorvezetője egy közös képet is készített a kétnapos fesztiválon, amin nagyon szembetűnő a köztük lévő magasságkülönbség. A színésznő berogyasztott lábakkal kicsit hozzá is segített ahhoz, hogy a 196 centi magas énekes igazi égimeszelőnek látszódjon mellette, de a képen egyáltalán nem szerkesztettek.

    Fesztiváloztunk #nofilter #nophotoshop

    – írta a fotóhoz a színésznő, aki egyik kommentelőjének meg is jegyezte:

    Szerintem a 166 cm nem alacsony nőben. Teljesen átlagos inkább.

  • Még jó, hogy résen volt, hiszen pont vette egy kamera. Végtelenül profin reagált.

    Messziről kitűnt a tömegből a 77. cannes-i filmfesztiválon Trokán Nóra, aki ruhája miatt kissé arcpirító helyzetben találta magát az ikonikus vörös lépcsőn sétálva. A színésznő éppen egy kamerának integetett, amikor pózolás közben feltűnt neki, hogy a ruhája a kelleténél többet mutat meg dekoltázsából, de nem zavartatta magát: profi módjára kezelte a helyzetet, s egy vicces grimasz kíséretében megigazította a ruhát, majd mosolyogva pózolt tovább.

    A The Voice korábbi coach-a az erről készült videót az Instagram-oldalán osztotta meg, ami nagy sikert aratott a követői körében. A poszt tanúsága szerint Trokánt Selena Gomez és Zoe Saldana közös filmje, azEmilia Pérez csalogatta a filmfesztiválra.

    A színésznő, aki minden évben tiszteletét teszi a cannes-i filmfesztiválon, a videóhoz csak annyit írt, hogy:

    oops...

  • A Yorkshire-i Osset lakói szerint napok óta rettegésben tartja őket egy páva, számolt be a BBC. A lap szerint egy közeli magánfarmról szabadult el a madár, amely háztetőről háztetőre vándorol, de ami a leginkább problémás vele kapcsolatban, hogy

    amilyen szép, olyan hangos is. Főleg éjszaka.

    Az állat a negyed lakók szerint egész éjjel, megállás nélkül rikácsol, elfogni pedig nem tudják, az állatvédő szervezetek nem foglalkoznak az egyébként egészséges, biztonságban lévő pávával, tulajdonosa szerint pedig visszamegy majd a farmre, ha akar. Többször volt már, hogy azt hitték a környékbeliek, végre véget ért az agónia, és hazatért madár, de kisvártatva újra felbukkant valakinek az ablaka felett.

    Már egyáltalán nem vicces. Minden szomszéd dühös már, mert senki sem tud aludni, mindenki dolgozik, de ez egész este rikácsol. Én is voltam ma dolgozni, nagyon fáradt vagyok az alvatlanság miatt

    – nyilatkozta egy nő a BBC-nek.

Rovatok