Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Megérkezett a Cherry hivatalos előzetese, amelyben a főszerepet Tom Holland és Ciara Bravo játssza. A Russo testvérek legújabb filmjét az Apple TV+ 40 millió dollárt fizetett, várhatóan március 12-én jelenik meg a az Apple TV+ kínálatában.

  Sokak szerint a filmben Tom Holland eddigi legnagyobb alakítását láthatjuk majd, vízválasztó szerep lehet a színész karrierjében.

 • Már hónapok óta folyik a találgatás, hogy végül ki lesz Daniel Craig utódja a 007-es ügynök megformálásában. Craignek már 2015-ben elege lett a titkosügynök szerepéből, de egy utolsó rész erejéig még sikerült elegendő gázsit adniuk neki, hogy igent mondjon a Nincs idő meghalni című filmre. 

  Most pedig épp Hollywood új brit szívtiprójáról röppent fel a hír, hogy ideális lehetne a szerepre. Az illető nem más, mint a hetek óta toplistás Netflix sorozat, a Bridgerton (kritikánkat itt olvashatja) egyik közkedvelt főszereplője, Regé-Jean Page, aki rövid időn belül hatalmas népszerűségre tett szert. Az említett sorozat most épp azért került ismét reflektorfénybe, mert egy felnőttfilmes streaming szolgáltató ellopta a szériában megjelent szexjeleneteket. 

  Page rajongói annyira eltökéltek, hogy ki is jelentették, őt szeretnék a következő James Bond szerepére.

  A színész a The Tonight Show-ban beszélt erről Jimmy Fallon műsorvezetővel:

  Az interjúból kiderül, hogy bár nagyon hízelgőnek tartja az emberek elképzelését, de ahogy ő fogalmaz:

  “Úgy gondolom az internet sok mindent gondol, ez pedig egy kellemesebb fajta közülük. Amíg ez megy, addig szívesen fogadom őket.”

  A fogadóirodák szerint az eddigi legesélyesebb jelölt Tom Hardy, őt pedig szorosan követi James Norton, majd Idris Elba, Regé-Jean Page pedig utánuk következik. Akárki is lesz végül a befutó, ő lesz a 7. színész, aki valaha eljátszotta a sármos ügynököt. 

   

 • Január 17-én ünnepelte 99. születésnapját Betty White, aki már több, mint 75 éve van jelen az amerikai showbizniszben. Ez idő alatt színészként és producerként is tevékenykedett, valamint ő lett a Saturday Night Live műsor valaha volt legidősebb műsorvezetője. Hazánkban főként az Emmy-díjas Öreglányok sorozat egyik szórakoztató szereplőjeként ismerhettük meg. Az előadott karakteréből korábban több mém is készült.

  Arra a kérdésre, hogy mi a hosszú élet titka, tavaly ezt tválaszolta:

  a háziállatok, a hot dog és a vodka.

  Idén a pandémia miatt ő sem tudta szokásos módon ünnepelni a születésnapját, (pedig minden reggel egy mérföldet fut) ezért tervei szerint az volt a program, hogy az őt minden nap meglátogató kacsákat etette.

 • Azt már eddig is tudtuk, hogy Joe Biden beiktatása hatalmas buli lesz, a ceremóniáért felelős elnöki beiktatási tanács pénteken jelentette be, hogy a program házigazdája Tom Hanks lesz, és többek között Justin Timberlake, Jon Bon Jovi és Demi Lovato is szerepelni fog rendezvényen.  Ami viszont újdonság, mondhatni a nap híre, hogy a TikTok-sztár „Doggface”-t is ott lesz a beiktatási ceremónián.

  Róla Joe Biden is elég jó véleménnyel van, mondván, a jókedvvel és jóérzéssel készült videója felvidította az embereket a társadalmi nyugtalanság és a járványos szorongás idején.

  Nathan (Doggface) Apodaca már bele is egyezett a fellépésbe.

  Doggface azon kevesek közé tartozik, akiknek csodálatos volt a 2020-as év, miután berobbant a TikTokon az a videója, amin a Fleetwood Mac dalra gördeszkázik és közben áfonyalevet kortyolgat.

Rovatok