Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A négyéves Bella Szófiát igyekszik óvni a nyilvánosságtól.

    Radics Gigi élete egyik jó döntésének tartja, hogy kitartott amellett, hogy nem mutogatja állandóan a kislányát a közösségi médiában. A Megasztár korábbi győztese a négyéves Belláról csak elvétve tesz közzé fotókat, ám ezeken a csöppség arcát sosem lehet látni. Az énekesnő tudatosan posztol sejtelmes fotókat előző kapcsolatából született gyermekéről.

    Ez egy jó döntés volt, döntse el majd ő, hogy szeretne-e az enyémhez hasonló életet élni vagy inkább elzárkózna ettől. Nehéz megtalálni ebben az arany középutat, de úgy érzem jó úton haladok ennek kapcsán

    – mondta a DikhTV Zha Shej című műsorának szombati adásában az énekesnő, akiezt a döntést 2020 decemberében, pontosabban két hónappal azt követően hozta meg, hogy életet adott volna a csöppségnek.

    Azt is igyekszik minimalizálni, hogy a kis Bella mennyi időt tölt a képernyő előtt.

    „Bella lassan négy éves lesz, mindig azt hiszem, hogy még van időm kitalálni, hogy milyen mértékben legyen majd jelen a social médiában, de repül az idő. Mindenesetre bízom benne, hogy ha már annyi idős lesz és telefont adok a kezébe, akkor azt arra fogja használni, hogy beszélni tudjunk egymással, nem pedig arra, hogy csak azon keresztül kommunikál majd. A kezdetek óta arra nevelem, hogy közösségben legyen, legyenek barátai. Bölcsibe is többek között ezért járt” – idézte Radics szavait a Blikk.

  • Vasárnap este történelmet ír a ValóVilág.

    Vasárnap este történelmi beköltöző show-val rúgja be a villaajtót a ValóVilág12, a műsor történetében ugyanis először egy néző is csatlakozhat a valóságshow-szereplőkhöz.

    Péntek este a Fókusz riportjában mutatkozott be az a három szerencsés néző, akiket kisorsoltak a Villalakó+ nyereményjátékban. VV Ruben, VV Peti és VV Sanyi is készen áll arra, hogy felkavarja bent az állóvizet, közülük egyvalaki azonnal beköltözhet.

    Ruben például az érettségit is hajlandó elhalasztani a valóságshowért, de vele együtt a tesztoszteron is beköltözne a villába, a tanulónak ugyanis az a vágya, hogy Ádámmal mérje össze erejét. Petyának az a célja, hogy levadássza a 36 millió forintot, a nap 24 órájában megfigyelt streamnek köszönhetően pedig már minden játékost jól ismer. A 12 éves kora óta állami gondozásban élő egyetemista, Sanyi főállású villalakó szeretne lenni, Valen csapatát erősítené, őszinte játékra készül.

    A vasárnap este mozgalmas lesz az RTL+ előfizetői számára: a napi összefoglaló után újabb Kihívásra kerül sor, valaki csuklóján ott landol majd a zöld kendő. Ezt követően jön a beköltöző show, ahol eldől, hogy Sanyiból, Petiből vagy Rubenből lesz-e villalakó.

    (via RTL)

  • Szelba Christian George, azaz Cooky a minap egy olyan videót tett közzé a közösségi oldalán, amellyel az Instagram és a valóság közti különbséget próbálta szemléltetni. A francia származású rádiós a párját, a nála 27 évvel fiatalabb Szécsi Debórát vette videóra, amint a fürdőszobájukban takarít, ám előtte azt mutatta meg, hogyan nézett ki egy profi fotózáson a stúdióban. A táncosnő az előnyös pózban készült fotón mindössze egy fekete body-t visel, a haját is belőtték és a smink sem maradt el, a házimunka elvégzése közben azonban egészen máshogy néz ki. A porszívózáshoz kényelmes edzőruhát húzott, haját pedig egy laza kontyba fogta fel.

    A lemezlovas a videóhoz csupán nevetős emojikat tett, de a felvételen is jól hallható, milyen jól szórakozott két gyermeke édesanyján. Szécsit az Instagram-felhasználók nem győzték dicsérni, sokak szerint takarítás közbeni megjelenésére sem lehet panasz.

  • Csak két dolognak kell megfelelni, de annak nagyon.

    Nagy port kavart kijelentésével egy fiatal nő, aki arról beszélgetett egy podcast műsorban, milyen feltételekhez köti a családalapítást. Brooklyn, akinek vezetéknevére és életkorára nem derült fény, azt mondja, nem siet a szüléssel, nem is szülne akárkinek csak azért, hogy anya lehessen. Nagy igényei vannak leendő párjával szemben.

    Brooklyn a szigorú szabályairól így fogalmazott: annak a férfinak, akivel családalapításba fog, bizonyítania kell és sok mindent fel kell tudni mutatnia. De nem pénzre gondol.

    „Nem fogok csak úgy gyereket vállalni valakivel. Annak a férfinak, aki azt szeretné, hogy szüljek neki, két dolognak kell megfelelnie.

    A leendő páromnak magára kell tetováltatnia az arcomat... testet testért alapon. Mert a testem egy életre megváltozik a terhesség miatt, úgyhogy az övének is meg kell.

    Azért, hogy világra hozok egy gyermeket, vagy egy autót vagy egy házat kell kapnom... jobb esetben mindkettőt. De azt mindenképpen szeretném, ha magára varratná az arcom, vagy a gyerekem testét. Jobb esetben a hasára, mert az én hasam nagyon megváltozik majd szülés után, úgyhogy az övének is meg kell” – vázolta fel Brooklyn, akinek ötlete megosztja az internetezőket.

    (via LadBible)

Rovatok