Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Megtörte a csendet.

  Marics Peti az utóbbi időben hatalmas sikereket ért el zenei karrierjében, és néhány hónapja a TV2-s Zsákbamacska második évadában műsorvetőként is bemutatkozott. A megújuló Megasztárban pedig már a zsűriasztalnál foglal majd helyet. A ValMar duó énekesére azonban továbbra sem talált rá a szerelem, amióta szakított kedvesével, Tóth Andival.

  Bár a Redditen számos pletyka lát napvilágot, amelyek az énekest újabb és újabb hölgyekkel boronálják össze, ám ő ezeket kitalációknak találja. Ezekre a szóbeszédekre pedig a 24 óráig elérhető Insta-sztorijában reagált. „Nyilván megint a Reddit a forrás.” – kezdi történetét Marics Peti.

  Most meg egy szőke lánnyal nyalakodtam elvileg, akit lassan bemutathatnának nekem is. Meg így úgy elküldtem az embereket, amikor odajöttek (mellékesen ilyen még akkor sem történt soha, amikor éppen kajálás közben jöttek oda képet kérni, pedig azért valljuk be, az nagyon nem a megfelelő pillanat erre). Tehát EFOTT-on odaértünk, pacsi, köszönések, két frissítő, 40 fokban lenyomtuk a bulit, és alig álltunk a lábunkon a fáradtságtól, így utána egyből léptünk haza, mert még két fellépés jött a héten. Ennyi semmi több

  – írta posztjában Marics, hozzátéve: innentől kezdve már nem hagyja tovább a rágalmazást. Mostantól szeretne utánajárni, hogyan lehet a valótlan történeteket kitaláló személyeket feljelenteni, ugyanis úgy véli, csak úgy fognak ezek lecsillapodni.

  (via Bors)

 • Az énekesnő elárulta, mi a sikerének titka.

  Cserpes Laura nemrég a Storynak adott interjút, melyben arról beszélt, hogyan érte el az elképesztő a kirobbanó formáját, hiszen az utóbbi időben sok plusz kilótól szabadult meg. Nagy szerepet játszott mindebben az életmódváltása.

  Tíz éve állapítottak meg az énekesnőnél inzulinrezisztenciát, valamint alulműködik a pajzsmirigye, így muszáj volt életmódot váltania, és kitapasztalnia, mely ételeket eheti, és melyeket nem. Mint mondta, neki a mediterrán diéta vált be. Sok halat, húst fogyaszt, és még annál is több zöldséget, de szereti a tenger gyümölcseit is. A 36 éves előadó gyakran főz párjával, egyrészről így mindketten odafigyelnek a helyes étkezésre, másrészről kimondottan szeret a konyhában tüsténkedni, kísérletezgetni.

  A desszertekkel, süteményekkel azért még meggyűlik a bajom. (...) Valamelyik nap átjött hozzánk az édesapám, aki nagyon megörült, amikor látta, hogy épp banánkenyeret sütök. De hát ez cukor-, liszt- és tejmentes volt... És látom is magam előtt az arcát, ahogy harap egy nagyot a már elkészült sütiből, majd csalódottságában lebiggyeszti a száját. »Édes kislányom, mi ez?! Ne haragudj, de nagyon rossz, olyan, mintha a falat nyalogatnám!« – mondta. Ezen úgy nevettünk, hogy még a könnyünk is kicsordult.

  – mesélte Cserpes, aki tudja, ezen a téren van még hová fejlődnie, de azért az apukája is ragaszkodik a cukros, fehér lisztes süteményekhez.

  Megjegyezte, a családjában ő az egyedüli, aki ennyire tudatosan táplálkozik, és szerinte félő, hogy ez így is marad, ugyanis édesapja nem hajlandó lemondani a zsírosabb magyar ételekről.

  Ugyanakkor elismeri mindazt, amit végigcsináltam ezzel az életmódváltással, meg hát látja az eredményét. Legfőképpen a leleteimen, plusz a közérzetemen és nem utolsósorban a kilókban. Összesen hat-hét kiló ment le, és ez az én esetemben már látványos. Pedig szoktam ám csalni, még ha ritkán is. Abban hiszek, hogy ha nyolcvan százalékban jól eszem, akkor a maradék húszban belefér, mondjuk, egy nutellás palacsinta. Illetve egy szelet kovászos kenyeret is jóízűen megeszek az ebéd mellé, ha úgy alakul. Ennek bele kell férnie.

 • Elképesztő felvételek készültek Afrikában, amint egy bátor varacskos disznó megmenti fiatal malacát egy leopárd támadásától.

  A zambiai Lusakában rögzített képeken jól látható, hogy a találkozás akkor kezdődött, amikor a nőstény leopárd lesből támadt a családra, és elragadta az egyik malacot. A bátor varacskos disznó anya azonban hatalmas agyaraival a leopárd hasába csapott, és a levegőbe repítette azt, vele együtt a kis malacát. A ragadozó meglepettségében elejtette a kölyköt a szorításából, és gyorsan a sűrű növényzetbe menekült. A kis varacskos disznó így az anyja védőösztönének és erejének köszönhetően sértetlen maradt. Ezt a nem mindennapi jelenetet Amir Khatri vadvilági fotós örökítette meg.

  A leopárd mozgását követtem, de megdöbbentem, amikor ennek a jelenetnek voltam a szemtanúja. Néhány másodpercig azt hittem, hogy a kismalacnak befellegzett, de aztán az anya menekülésre késztette a leopárdot, ami lélegzetelállító volt. Ez az egész incidens egyértelműen bizonyította, hogy ezek az állatok valójában milyen bátrak.” – fogalmazott.

 • Egy fotóval tudatta a szerelmespár.

  Június végén jelentette be Weisz Fanni az Instagramján, hogy nem csak eljegyezték, de egyből anyai örömök elé is néz. A 31 éves modell akkor Olaszországból posztolt képeket, ahol feltehetően a lánykérésre is sor került. A születendő gyermek nemét eddig még nem lehetett tudni, de azóta megtartották gender reveal partit a szerelmesek, így egy aranyos fotó kíséretében megtudhattuk:

  Kisfiú lesz.

  olvasható a leendő édesanya bejegyzésében, aki azt ígérte, hogy hamarosan egy videóval is jelentkezni fognak. 

Rovatok