Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Megható pillanatok.

  Széki Attila, azaz Curtis karrierjében idén kevesebb szerepet kapott a tévézés, helyette a rapper újra országszerte koncerteket ad, és közben új számokat jelentet meg. A tegnapi napon T. Danny a Budapest Parkban lépett fel, ahol a színpadra hívta Curtist is, akivel a Faszagyerek című közös dalukat adták elő. Az újpesti rapper közösségi oldalán azt a pillanatot is megosztotta, amikor kisfiát felvitte magával színpadra, mire a közönség éljenzésbe kezdett.

  Parkban a kisfiammal. Ennél nincs nagyobb érzés!!!

  – írta Instagram-bejegyzésében Curtis.

 • Így még aligha láthatták a követői.

  Tóth Andi mostanság rendkívül kiegyensúlyozott életet él, annak ellenére, hogy visszavonult az énekléstől, boldogabbnak látszik, mint valaha. Zenei karrierje mellett azóta a divatiparban is kipróbálta magát, és új ruhamárkájával már szép sikereket ért el.

  Bár régebben gyakran lehetett értesülni a médiából Tóth Andi kirohanásairól, mostanra ő is úgy érzi, annyira más ember lett, hogy alig ismer magára. Manapság nem csak a küzdősportok iránt mutat érdeklődést, de saját főzőcsatornát is indított a YouTube-oldalán. A visszatérő X-Faktor leendő mentora ezúttal egy gyönyörű ruhakölteményben osztott meg magáról fotókat a közösségi oldalán, amiért egyenesen odáig vannak a rajongói. Íme:

 • Kevesen tartják be a vízparti etikettet a stylist szerint.

  Holdampf Linda és Papp Gergő az RTL Reggeli műsorában Balatonfüredről jelentkeztek be élőben. A divatszakemberrel történő beszélgetésben a kikötői és strandolási öltözködési etikettről is szó esett. Mint fogalmazott, mostanság észrevette, hogy az emberek szeretnek finomabb, könnyebb anyagokat hordai magunkon, ami ebben a hőségben előnyős és divatos is.

  A lángososhoz, a hekkezőbe nem ülünk be egy szál rövidnadrágban. És amikor ott sorban állunk, nem nézzük az előttünk 10 centire álló embernek a csorgó izzadtságát a hátán. Szóval ezekre azért érdemes odafigyelni, hogy megadjuk ennek is a módját, és megtiszteljük egymást is azzal, hogy normálisan fel vagyunk öltözve

  – fogalmazott stylist.

 • Mindent meg tud oldani egymaga a hétköznapokban.

  Papadimitriu Athina legutóbb TV2 Farm VIP című műsorában feszegette a határait, ahol az életvidám színésznő sokáig helytállt a nála jóval fiatalabb versenyzők mezőnyében is. Elképesztő energikusságát kevesen bírják mellette, így már jó ideje egyedül éli a mindennapjait. A Jászai Mari-díjas színésznő idén tölti be a hetvenet, de lendülete továbbra is kitart. Ezúttal a Story magazin kérdésére elárulta, hogyan éli meg mindennapjait egyedülálló nőként.

  „Már egyáltalán nem foglalkoztat a pasizás. Legfeljebb a társalgás hiányzik olykor, hogy amikor este hazamegyek, egy pohár ital mellett megosszam valakivel a napomat, és kibeszéljem magamból, ami aktuálisan foglalkoztat. Ezt leszámítva, egyébként teljesen jól megvagyok egyedül is. Férfikézre egyáltalán nincs szükségem, minden meg tudok oldani egymagam. Fúrok, faragok, cipekedek, a szerelmet pedig bőven megéltem fiatalabb koromban. Tizennégy éves koromtól fogva egyik érzelemből estem a másikba, csodálatos kapcsolataim voltak, úgyhogy csak hálával tartozom a férfiaknak!” – jelentette ki.

Rovatok