Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ezúttal is gyönyörűen nézett ki a modell.

  Kezdetét vette a párizsi divathét, így számtalan híresség érkezett a francia fővárosba. A meghívottak listájáról természetesen Palvin Barbi sem hiányozhatott, aki az Etam bemutatóján vett részt éjfekete miniszoknyában és átlátszó felsőben. A magyar topmodell izgalmas szettjével minden jelenlévőt levett a lábáról, ami alól a fotósok sem voltak kivételek.

  Palvin előzőleg a 80. alkalommal megrendezett Velencei filmfesztiválon mutatkozott először nyilvános eseményen a júliusi esküvője óta. Ezúttal férje, Dylan Sprouse nélkül érkezett a divateseményre, ahol ismételten osztatlan sikert aratott megjelenésével.

 • Parádés mozdulatok.

  Egy valóságos négylábú cselgép állt a középpontban az Alebrijes de Oaxaca és a Dorados de Sinaloa közötti mérkőzésen, aki megcsillogtatta futball tudását, miközben az összes játékos és biztonsági személyzet próbálta leszerelni őt, mindhiába. – írja a Marca.

  A meccsre szerda este került sor az Oaxaca Technological stadionban a mexikói másodosztályú bajnokság 2023-as szezonjának 11. játéknapján. A találkozó 90. percében a hazai Oaxaca 4–0-s eredménnyel magabiztosan játszotta le a pályáról ellenfelét, de a mérkőzés legemlékezetesebb pillanata így sem egy gól volt, hanem egy váratlan játékos színrelépése:

  egy kutya cserélte be magát az oldalvonalról, megelégelve a gyatra játékot.

  Mondani se kell, mind a közönség, mind a kommentátorok felüdülésként élték meg a gyönyörű mozdulatokat, és a négylábú minden kitérését hangos üdvrivalgás követte. Íme:

 • Most már hivatalos: a Netflix megújította az Alice in Borderland című japán sci-fi thriller drámát, érkezik a harmadik évad.

  A hírt Minyoung Kim, a Netflix ázsiai-csendes-óceáni régióért felelős alelnöke jelentette be az indonéziai Balin megrendezett APOS szórakoztató- és médiaipari konferencián. 

  A 2022 decemberében debütált második évadot követően az Alice in Borderland a Netflix eddigi legnézettebb japán címe lett, több mint 90 országban lőtt fel a Top 10-be, 17 országban pedig az első helyet is bezsebelte, világszerte 200 millió órán keresztül nézték a sorozatot.

  Kento Yamazaki és Tao Tsuchiya a 3. évadban ismét Arisu és Usagi szerepében térnek vissza, a rendezői székbe pedig ezúttal is Shinsuke Sato ül majd, ezzel biztosítva, hogy a sorozat megőrizze a korábban megszokott intenzitást és esztétikát.

 • Pityinger László a tőle megszokott stílusban fejtette ki véleményét.

  Kőgazdag fiatalok – #richkidshungary címmel indított sorozatot a TV2, s bár a hazánkban újnak számító formátum még csak alig kezdődött el, az már most kiakasztja a tévénézőket.

  A műsorral kapcsolatban Dopeman, azaz Pityinger László sem tudta magában tartani a véleményét, aki teljesen kiborult a pazarló fiatalokat látva.

  „Apámnak volt egy mondása: Ha fapadosnak születtél, fapadosként is halsz meg. A fapadról fölállni pénz által nem lehet, mert ahhoz stílus kell. Az pedig pénzen nem vehető. Erről is szól a Kőgazdag Fiatalok című sorozat. Úrnak születni kell, paraszt meg terem, mint a gomba” – fogalmazott egy interjú során.

Rovatok