Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Bodnár Zsigmonddal összesen hat gyermeket nevelnek majd együtt.

    Vasvári Vivien vasárnap este egy igazi örömhírrel jelentkezett a közösségi oldalán. A modell-üzletasszony azt újságolta el követőinek az Instagramon, hogy ismét áldott állapotban van: a negyedik gyermekét hordja a szíve alatt, akit férjével, Bodnár Zsigmonddal már nagyon várnak. A csöppség a második közös babájuk.

    „Nagy bejelentés következik, ami tele van örömmel, izgalommal és egy kis káosszal is! Büszkén jelentjük, hogy úton van a második közös csodánk, aki... dobpergés... már a hatodik gyermek lesz, akit közösen fogunk nevelni! Szóval, a helyzet kábé így néz ki: otthon már úgyis mini focicsapat alakul, szóval jöhet egy újabb csapattag, hogy meglegyen a szurkolótábor is!

    Készülj, világ, egy újabb szupercsodás kis energiabomba érkezik hozzánk – mert nálunk egy kis csend vagy nyugalom ritkán van, de annál több a szeretet és a nevetés! Szóval, szurkoljatok nekünk, és küldjetek egy nagy adag kávét, mert hamarosan mind a hatan azt kérdezik majd: »Anya, Apa, itt vagyunk, ki kapja a vacsorát először?« Ölelés, egy (még nagyobb) boldog család!

    – újságolta el az örömhírt az Instagramján Vasvári Vivien.

    Mint ismert, Vasvári Viviennek két korábbi házasságából már van egy kislánya, Ariana és egy kisfia, Edward. Bodnár Zsigmondnak úgyszintén egy kislánya és egy kisfia van az előző házasságából. Első közös gyermekük, Colin tavaly szeptemberben született.

  • A színész legutóbb hét évre hagyta maga mögött Magyarországot, ám szerinte ennyi idő sem volt elég ahhoz, hogy a hazai média kitermeljen legalább három épkézláb celebet, aki jobban érdekelné a tévénézőket, mint ő. Meglátása szerint ezért is lett a Nyerő Párosból Hujber-show. 

    Hujber Ferenc és 18 évvel fiatalabb párja, Szőke Krisztina is szerepelnek a Nyerő Páros című sztárpárshow idei évadában, melynek mondhatni főszereplői lettek, ha akarták, ha nem. A színész viselkedése, szavai, reakciói rendre felkavarják az állóvizet az RTL műsorában, ám ez úgy tűnik, Hujbernek kezd sok lenni. Mint mondja, akkor nem vállalta volna el a műsort, ha előre tudja, kik szerepelnek benne.

    „Őszintén és mélyen sajnálom, mi több, kikérem magamnak, hogy itt van ez a műsor, és az első perctől rólunk szól! Én nem akartam Hujber show-t!

    Többször itt hagytam ezt az országot, legutóbb 7 évre, és ennyi idő sem volt elég, hogy kitermeljen legalább 3 épkézláb celebet, aki érdekes lehet! 8 pár van a műsorban, és az összes híradás rólam szól. 50 éves vagyok, én nem ezt akartam! Ha előre tudom a névsort, nem vállaltam volna a műsort.

    Ugyanis, én is ott szembesültem vele, hogy számomra is ismeretlen szinte mindenki, így nagy valószínűséggel mindenki másnak is azok lesznek” – fejtette ki a story.hu-nak Hujber, hozzátéve, ha most kellene eldöntenie, hogy szerepeljen-e a sztárpárshowban, csak akkor mondana igent, ha karakteresebb emberekkel játszhatna. A nézőktől elmondása szerint csak pozitív visszajelzéseket kap, nem úgy a többi pártól.

    Az a baj, hogy nincs utánpótlás. Az utánam lévő generációból Istenes Bencén kívül nemigen van más, aki miatt a nézők bekapcsolnák a tévét, vagy elolvasnának egy cikket. Velünk, 50 éves emberekkel van teli még mindig, minden. Tilla, Sebestyén Balázs... Könyörgöm, hát legyen már másnak is egyénisége, karizmája, súlya a sztárvilágban!

    A színésznek nem hiányzik ez a nagy felhajtás.

    Nem fogok többet szerepelni, vagy tényleg csak más, erős karakterekkel együtt, akiknek nem lesz azért rossz kedve, mert épp nekem is rossz kedvem van.

  • A színészt az egyik kolléganőjével hozták hírbe.

    Hugh Jackman válása a fél világot sokkolta, hiszen a színész a nála 13 évvel idősebb feleségével, Deborra-Lee Furnesszel 27 év házasság után döntöttek úgy tavaly szeptemberben, hogy külön utakon folytatják tovább életüket. A jelek szerint azonban A legnagyobb showman és a Deadpool & Rozsomák című filmek sztárja nem kesereg: úgy hírlik, ismét rátalált a szerelem.

    Az 56 éves ausztrál filmcsillag a PageSix információi szerint egy 49 éves amerikai színésznővel, Sutton Fosterrel alkot egy párt, bár románcukat igyekeztek titkolni a nyilvánosság elől.

    Minden szabadidejüket együtt töltik. Száz százalék, hogy együtt vannak, szerelmesek, és együtt szeretnék tölteni az életüket. Mindent megtesznek azért, hogy titokban tartsák, de ez már köztudott

     – súgta meg a lapnak egy bennfentes. A PageSix korábban is hírbe hozta már Fostert és Jackmant, akik 2021 decemberétől 2023 januárjáig együtt játszottak a The Music Man című Broadway-darabban.

    Mint írják, Foster 10 év házasság után úgy döntött, elválik Ted Griffintől, az Ocean's Eleven forgatókönyvírójától, akivel egy örökbefogadott gyermeket nevelnek közösen. Múlt héten beadta a válókeresetet.

  • Egy 24 éves skót nő büszkén vállalja, hogy korán őszülni kezdett, s másokat is arra biztat, hogy ne szégyelljék az öregedés jeleit.

    A Glasgowban élő Lauryn Caldwell 16 éves volt, amikor észrevette első ősz hajszálait, ám akkoriban szülei még nem engedték meg neki, hogy befesse a haját, hiába könyörgött. Az első hajfestésére 18 éves koráig kellett várnia, onnantól fogva pedig 3 hetente festette feketére, ami nagy önbizalmat adott neki. Húsz évesen megunta a dolgot, s eldöntötte, inkább lenöveszti a fekete tincseket, s megtanulja elfogadni, hogy teljesen megőszült. Instagram-oldalán másokat is arra buzdít, hogy ne költsenek hajfestékre, a pozitív gondolkodás és az önszeretet ennél szerinte sokkal fontosabb.

    Mindenkiben van valami szép, ami egyedivé teszi, ezeket nem szabad rejtegetni. Az őszülés miatt sok nőt beskatulyáznak, én magam is egy vagyont költöttem hajfestékre, arra pedig rengeteg időm ment el, hogy egyesével tépkedtem ki az ősz hajszálaimat.

Rovatok