Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Komolyan elhatározta magát.

  G.w.M exfelesége, Nagy Melanie életmódváltásba kezdett, amiről közösségi oldalán rendszeresen szokott posztolni. A Bors felkeresésére most elárulta, hogyan kezdett neki, hogy a testi egészségére is több figyelmet fordítson. Mint kiderült, az édesanya régóta tervezti, hogy ne csak a mentális egészségére koncentráljon, hanem az életmódján is változtasson.

  A mindennapi mozgás, a tudatosabb étkezés eddig hiányosságom volt. Mondják, hogy mindenkinek arra van ideje, amire akarja. Most eljött az én időm, bezsúfolom az edzést is az egyébként is mozgalmas életembe

  – fogalmazott Nagy, aki kétgyermekes, egyedülálló anyukaként nem bővelkedik szabadidőben.

  Hozzátette, nem az a típus, aki folyton a mérlegen áll. Elsődleges célja az egészséges életmód, vagyis hogy jobb legyen az állóképessége, és összképet tekintve egészségesebb legyen. Ugyanakkor szeretne jó példát mutatni ezzel a gyermekeinek, az pedig külön örömnek tartja, ha közben formásodik.

  Nagyon kitartó nőnek tartom magam az élet minden területén, remélem, ez itt is megmutatkozik majd!

  – magyarázta a profi sminkes, aki edzőteremben, egy személyi edző segítségével fog dolgozni.

 • Kiley Langille kanadai modell egész életében szembesült a magassága miatti bántásokkal, különösen az általános iskolában, ugyanis már 12 évesen hihetetlenül magas volt, egészen pontosan két méter. Bár ezek tapasztalások nem tűntek el nyomtalanul, mégis sikerült továbblépnie. Most népszerű divatmárkáknak modellkedik, illetve tévésorozatokban is szerepelt, és olyan márkákkal dolgozik együtt, mint a Spotify, vagy a Buzzfeed.

  A fiatal nőnek emellett 190 ezres követőtábora van TikTok, amióta influenszernek is felcsapott. A színészi karrierje beindítása jó úton halad, és a kihívások ellenére küzd, hogy a magassága ellenére megtalálja a helyét a filmiparágban. Mint mondta, magánéletében is nehézségekbe ütközött, mivel a magas nőként nehéz még csak egy randit is összehoznia, tartós kapcsolata eddig nem is volt.

  „Vonzódom a nálam magasabb férfiakhoz, de ahol élek, nem sok akad. Próbáltam alacsonyabb srácokkal randizni, de fizikailag kínos volt, ahogy próbáltam kézen fogni és átölelni. Randiztam már olyan sráccal, aki 180 centiméter magas volt, ő azonban végül a magasságkülönbség miatt vetett véget a dolognak. Többnyire pozitív visszajelzéseket kapok a neten, az emberek imádják a magasságomat. Rengeteg bókot és házassági ajánlatot kaptam folyamatosan, most már csak törlöm őket, amint megjelennek.” – fogalmazott.

 • A családjával is beszélt előtte.

  Dr. Varga Eszter a Cápák között hatodik évadában csatlakozott befektetőként az RTL-es produkció már meglévő csapatához. A hazánkban 2019-ben bemutatott üzleti-show lényege, hogy a műsor „Cápái” olyan sikeres üzletemberek, akik saját pénzüket kockáztatva döntik el, hogy beszállnak-e egy üzletbe, vagy sem. Az üzletasszony a Karizma című podcastben elárulta, hogy sikerének záloga a családja.

  A férjem maximálisan támogató, az első évad után azt mondta, szerinte még egyet biztosan kellene csinálnom, ha már belefogtam ebbe. Ő végig követte folyamatot, ahogy hosszú időn keresztül töprengtem belevágjak-e ebbe vagy sem

  idézi a Story Vargát, aki nemcsak a párja, hanem négy gyermeke beleegyezését is kérte, mielőtt belevágott volna az egészbe.

  Mint kiderült, amikor még hírzárlat volt azzal kapcsolatban, hogy ő lesz az egyik új Cápa, komoly feladat volt a kislányát visszatartani, hogy ne szólja el magát.

  „Megkönnyebbültem, amikor kijött a sajtóközlemény, mert akkor már elmondhatta. Két kamaszgyerekem van, 14 és 12 évesek, valamint van két nevelt fiam, ők 26 és 24 évesek. Az első adás alkalmával ott voltak, beültek a székembe, de most már nem igazán foglalkoznak vele. Az, hogy anya cápa, az élet része, egyáltalán nem érdekes számukra” – mondta az üzletasszony, hozzátéve: semmiben nem változott gyerekei élete, mióta beült az üzleti műsorba.

 • Hetekig így aludt, mert ezt tanácsolta neki az orvosa.

  Rókusfalvy Lili a világon majdhogynem bármit képes lett volna megtenni azért, hogy ne kelljen abbahagynia a táncot. A Dal és a Csináljuk a fesztivált!  műsorvezetőnője eredetileg táncművésznek készült: ötéves korától táncolt, s a mesterei is tehetségesnek tartották, ráadásul 1999-ben az akkori táncospárjával megnyerték az Európa-bajnokságot is nyert latin-amerikai táncokból. A sok terhelés azonban nem tett jót a csípőjének.

  Rókusfalvy Pál lánya mindent megtett a gyógyulásért, orvosi utasításra még egy egészen bizarr gyógymódot is kipróbált.

  „Ehhez az eredményhez rengeteget kellett dolgoznom középiskolásként. Amíg a többiek tanultak az iskolában, én reggel 8-tól délután 3-ig a balettrúdnál álltam. Csípőficammal születtem, növésben voltam, ez a terhelés nem tett jót a csípőmnek, 18-19 éves koromra úgy tönkrement, olyan fájdalmaim voltak, hogy nem folytathattam a táncot.

  A szüleim a világon minden orvoshoz elvittek, emlékszem, Szegedre egy professzorhoz is, aki azt mondta, éjszakára tegyek szilvalekvárral megkent káposztalevelet a csípőmre, dunsztoljam be folpack fóliával, az majd segít. Heteken át így aludtam, mert hittem benne. Persze hogy nem segített. Felhagytam a tánccal, az életemnek nem volt túl sok mélypontja, hál' istennek, de ez az volt

  mesélte a Best Podcastban, melynek teljes epizódja ide kattintva érhető el.

Rovatok