Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Valahol számítani lehetett rá.

    Előző héten megtartották a ValóVilág 12 első kiválasztását, ahol a villalakók végül VV Dorkára adták le a legtöbb szavazatukat. A lány (aki nemrég még sírva akarta feladni a játékot) csalódottan, de nem túl meglepődött arccal fogadta a zöld kendőt, amit a hétvégi párbajig kötelezően viselnie kell.

    VV Dorka tegnap este megnevezte azt a villalakót, akivel szívesen feszülne össze majd a párbajon. VV Noémire esett a választása, így hamarosan egyikük végleg távozik a luxusbörtönből.

    Aljas vagy és gonosz

    – indokolta döntését a kihívó.

  • Nosztalgikus hangulatú bejegyzést osztott meg közösségi oldalán Majoros Péter, azaz Majka, melyben Sebestyén Balázzsal láthatók együtt egy jó néhány éves fotón.

    Egyszer szerepeltem a 3 kívánság tévéműsorban, ahol egy fiatal rajongómmal kellett találkoznom, aki tátott szájjal nézett rám... Ő akkoriban sapkát hordott és hozzá növesztett egy kis kunkor pajeszt.. Remek srác volt. Ki tudja, mi lett azóta vele?

    – írja Instagram-posztjában a rapper.

    Mint arról írtunk, decembereben érkezett a hír, hogy Majka 16 év után visszatér az RTL-hez. Nem a rapper volt az egyetlen távozó, ugyanis a TV2 nemsokra rá arról számolt be, hogy Pápai Joci is a konkurens csatornához igazolt. Majorosról egyébként már azt is tudni lehet, hogy az idén visszatérő X-Faktor-mentorcsapatának egyik új tagja lesz.

  • Így tud tiszta lelkiismerettel állni a követői előtt.

    Az Ázsia Expressz korábbi győztese, Horváth Gréta az egészsége érdekében 2021 októberében fogott teljes életmódváltásba. Amellett, hogy elkezdett odafigyelni arra, mit eszik, rendszeresen sportolt is, amelynek hamar meglátszott az eredménye: közel 30 kiló súlyfeleslegtől sikerült megszabadulnia.

    Horváth egyébként azt is felvállalta hogy a fogyás és a korábbi várandóssága miatt lóg a hasán a bőr, ezért esztétikai beavatkozáson vett részt. Ráadásul arra sarkall mindenkit, hogy ha ez hiányzik ahhoz, hogy elégedettebb és magabiztosabb legyen, akkor ne legyen rest meglépni, hogy kés alá fekszik. Most az influenszer a Ki vagy te valójában? című podcastban elmondta, hogy fogyása óta rengeteg megkeresést kap cégektől, hogy kétes csodakapszulákhoz, fogyasztószerekhez adja a nevét, de ezeket sorra visszautasította.

    „Nem hazudhatsz kétségbeesett, elkeseredett nőknek, hogy te ezzel fogytál le, miközben ez nem így van. Irdatlan pénzt ajánlottak, de az én lelkiismeretem így tiszta” – idézi a Story Horváth Grétát. Hozzátette, ugyan nem ezt várták tőle a lehetséges megrendelők, de ő szeret nyugodtan aludni. Mint kiderült, annak ellenére mondott nemet, hogy a második válása után nagy szüksége lett volna egy biztos bevételre. Ebben része volt az édesapjának, aki mindig a beosztásra tanította. Ezért aztán volt olyan is, hogy elment egy butikba dolgozni, hogy megéljen, és a kisfiát is el tudja tartani.

  • Gyerekkora óta az élete része, de most mégis kissé háttérbe szorult.

    „A 2023-es év tele volt kihívásokkal – jegyzi meg Törőcsik Dani elöljáróban, aki kedvesével, Bíró Beával adott interjút a Storynak. Az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője azt is tisztázta, hogy a megjelent hírekkel ellentétben nem él  távkapcsolatban a párjával. Nagyjából egy hetet szokott Németországban tölteni, de a bázisa továbbra is Budapest, ahol közösen élnek.

    Mint a beszélgetésből kiderült, Törőcsik két év után tetoválóművészként megkapta az amerikai munkavállalási engedélyt, amely nem mindennapi lehetőség átírhatja a jövőbeli közös terveiket is.

    Ez egy megvalósult álom, hiszen az Egyesült Államok a tetoválás fellegvára, az ottani művészek a legjobbak. Hatalmas elismerést jelent, hogy ők szeretnének velem dolgozni. Be kell vallanom, Budapesten kívül sehol nem éreztem magam annyira otthon, mint New Yorkban. Ugyanakkor az igazsághoz tartozik, hogy ez most mégis inkább távlati cél

    Bíró Bea ellenére sincs az amerikai álom hiszen már kétszer is jártak New Yorkban párjával, és bevallása szerint közel áll hozzá az amerikai mentalitás – sokkal közelebb is, mint a magyar.

    Azt is mondhatjuk, én mindenhol a komfort­zónámon belül vagyok, kivéve Magyarországon. Ezt nem azért mondom, mert ez egy szörnyű hely lenne, hanem egészen egyszerűen nem tudok azonosulni az itthoni energiákkal. De ebben a pillanatban még valóban nem opció a költözés.

    – magyarázta a modell, aki három éve jött haza Hongkongból, ahol tíz évig élt.

    Mostanra barátkoztam meg a gondolattal, hogy itthon maradunk. Dani elképesztő dolgokat ért el a szakmajában, és most jutottunk el arra a pontra, hogy a kapcsolatunkra tudunk koncentrálni. Érdekes időszak ez az életemben, hiszen egyfelől imádom a munkám, egy amerikai cég budapesti irodavezetőjeként dolgozom. Másfelől pedig nagyon hiányzik a megszokott pörgés, a forgatás, a csillogás. Gyerekkorom óta az életem része a szereplés, én ezt szívesen csinálom

    Bíró hozzátette, a jövőben feltűnik majd egy-egy tévés produkcióban, hiszen mindig vonzotta ez a világ. Járt műsorvezető-válogatásokon is, de eddig nem kapott olyan ajánlatot, ami miatt feladná a jelenlegi munkáját. De szívesen szerepelne például az Ázsia Expressz­ben vagy a Dancing with the Starsban.

Rovatok