Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Benjámin az Egyesült Államokban él családjával.

    Király Viktor ikertestvére, Benjámin az Egyesült Államokból érkezett látogatóba az énekeshez, akivel a távolság ellenére rendkívül jó kapcsolatot ápolnak. Ugyan a Megasztár negyedik évadának győztese és nővére, Király Linda a reflektorfényben élik az életüket, de harmadik testvérük nyugalmasabb életre vágyott, ezért csak ritkán mutatkozik a nyilvánosságban.

    Bár Király Benjámin is sokáig énekesi karriert folytatott, ám amikor testvérei visszaköltöztek szüleikkel Magyarországra, ő inkább a tengerentúlon maradt. Számításait az üzleti világban találta meg, néhány éve feleségül vette szerelmét, Jessicát, és egy gyermekük is született. Most viszont Király Viktor Instagramján álltak össze egy közös fotóra, melyen jól látható, mennyire hasonlítanak egymásra.

  • A pár nem tagadja, nehéz néha ez a felállás számukra, de tudják, ez jelenleg a legjobb megoldás.

    Hamarosan egy éve lesz, hogy párként éli az életét Balogh Edina és Szabó Simon, akik a Farm VIP legutóbbi évadában ismerkedtek meg. A szerelmesek nemrég össze is költöztek, de nem túl szokványos módon: egyszerre két otthonuk van, egy a belvárosban, egy pedig egy Budapesthez közeli kertvárosban. 

    „Most is azt mondom, én nem vagyok az a kertvárosi forma, engem azért a belváros határoz meg, de szeretek itt is lenni. A házat is én találtam, amikor keresgéltünk Edinával. Egyből beleszerettünk, nem volt kérdés” – vezette körbe házukban a Story magazint Szabó Simon, aki nyaralásnak éli meg az ott töltött időt. A távolság azonban elég nagy gyermekei belvárosi iskolájától, ezért volt szükség a másik lakásra is, ahonnan könnyebb a színész számára hozni-vinni a kicsiket.

    „Plusz nagyon fontos neki is az az idő, amit csak hármasban töltenek együtt. Úgyhogy jelenleg két közös otthonunk van, két bázisunk. Ez azért nagyon melós, problémás. Sok a pakolás, a logisztika, mert nincs egy hely, amire rá tudjuk mondani, hogy na akkor ez a közös otthonunk.

    Zavar, hogy nem tudunk együtt élni teljes mértékben, és nehezen viselem, amikor Simon Pesten alszik.

    Ugyanakkor tudom, hogy jelenleg ez a legjobb megoldás, amit ki tudtunk találni” – vette át a szót kedvese, hozzátéve: ő is imádja kertesházuk kedves milliőjét.

    „Annyira jó, amikor együtt sütünk-főzünk, közben a gyerekek szaladgálnak körülöttünk. Mozgalmas, de mégis olyan nyugodt és szép itt az élet.”

    Az ingázás és a színésznő távolléte Szabó számára sem egyszerű, de tudja, ez csak átmeneti időszak, amíg ilyen kicsik gyermekei, aztán egy közös otthon vásárlását tervezik.

    „Nekem sem jó, hogy vannak napok, amikor Edina nincs mellettem. Vagy hogy van egy itthon meg egy otthon is. De közben jó dolog is, hogy mindig eldönthetjük, mihez van kedvünk. Amikor kéthetente eljön az a négy nap, amit csak kettesben tölthetünk, akkor legtöbbször a főváros mellett döntünk, és Edinán is látom, hogy imád ott mászkálni. Mozizunk, vacsorázunk. Olyankor nem gond, ha megiszunk egy pohár bort, mert nem kell hazavezetni.”

    Szerencsére már a pár gyermekei is összeismerkedtek, mint mondják, a kicsik hamar megtalálták a közös hangot egymással.

    „Hasonló vérmérsékletűek a gyerekek, úgyhogy nagyon jól kijöttek egymással, és számunkra ez a legeslegfontosabb.” 

    (via 24.hu)

  • Élő adásban búcsúzott el a kollégáitól és a tévénézőktől.

    Mint arról beszámoltunk, február közepén jelentette be Iszak Eszter és Gyurta Dániel, hogy érkezik az első közös gyermekük. A Mokka műsorvezetője már egy ideje nem is tűnt fel a reggeli műsorban, kollégái azonban elmondták, hogy azért nem szerepel, mert hamarosan érkezik baba. Ezért a legutóbbi adásban fel is hívták az anyai örömök elé néző tévést, hogy megtudják, hogyan érzi most magát.

    Jól vagyok, jól vagyunk, köszönjük minden rendben van. Azért a harmadik trimeszter vége egy picit más, mint amire számítottam. Mondták nekem, hogy fáradékonyabb leszek meg nehezebb lesz, de gondoltam, én az első trimesztert is fél lábon kibírtam, hajnali kelésekkel és mindennel együtt. De hát a harmadik trimeszter tényleg egy kicsit húzósabb, nem vicceltek

    – fogalmazott a műsorvezetőnő, majd érzelmes búcsút vett a Mokka nézőitől, hiszen elérkezett az ideje, hogy szülési szabadságra menjen. Külön hangsúlyozta, mennyire fognak neki hiányozni a kollégái, akik végig segítették őt az elmúlt időszakban.

    Iszak hozzátette, még mindig nem tudja felfogni, hogy hamarosan édesanya lesz.

    Szerintem ezt nem lehet felfogni. Nekem a barátaim is mondták, hogy így megérkezik, és még utána hónapokkal később sem fogja fel az ember, hogy »uramisten, én anyuka vagyok, ez a kis gyerkőc az én gyerekem«. Szóval szerintem ennek kell egy kis idő, de nyilván az ember készül rá, ahogy tud. Én is kismillió könyvet elolvastam, amire mondjuk mondták, hogy nem biztos, hogy a legjobb megoldás. De közben szerintem így nyugszik meg egy nő lelke, ha azt érzi, hogy sok információ birtokában van. Aztán megérkezik a kicsi és utána felrúg mindent valószínűleg, az információkkal együtt.

  • Mély benyomást gyakorolt rájuk a magyar főváros.

    A Trója Helénája és a The Walking Dead Daryl Dixonja Budapest egyik rooftop bárjában készült fotóval ünnepelte a kapcsolatuk nyolcadik évfordulóját – szúrta ki a Femina.

    A Trójában Helénát alakító színésznő, Diane Kruger és a The Walking Dead-sorozat  Daryje, azaz Norman Reedus 2016 nyarán kezdtek el randizni. A szerelmesek már nyolcadik éve alkotnak egy párt, de hivatalosan még nem kötötték össze az életüket. A jeles nap alkalmából a 47 éves színésznő közösségi oldalán osztott meg egy fotót kettejükről, ahogy a Ferenciek terénél található tetőtéri bárban romantikáznak.

    Szeretlek, muffin! Veled együtt megélni az álmokat nagyon menő

    – fűzte hozzá a színésznő, bár az nem derült ki, hogy egy régebbi fotóról van-e szó, vagy tényleg a napokban készült a sztárpárról.

Rovatok