Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Hat év jegyesség után kötötték össze életüket.

  Hat évnyi jegyben járás és két közös gyermek után a napokban fogadott örök hűséget szerelmének Eddie Murphy. A 63 éves színész és a 44 modell, Paige Butcher  esküvőjére kedden került sor Anguilla szigetén.

  A ceremóniára csupán a szűk család és a baráti kör volt hivatalos. Murphynek ez a második, Butchernek pedig az első házassága.

  Lányuk, Izzy Oona 8 éves, fiuk, Max Charles pedig 5.

   (via People)

 •  Nagy boldogság a balatoni nyaralás.

  Mókás felvételeket tett közé magáról és kisfiáról Szinetár Dóra. A színésznő olyan felvételeket osztott meg a Facebook-oldalán, amelyek a Balatonban való pancsolásakor készültek róla és Makranczi Zalánnal közös gyermekéről, Benjáminról, aki augusztusban lesz 7 éves.

  Az ember arcai, miközben pörgeti a gyerekét a Balatonban. Igazán valamilyen...

  – írta néhány nevetős emoji kíséretében a színésznő.

 • Semmi sem marad titok az egykori szépségkirálynő előtt.

  A Szerencsekerék csütörtök esti adásában vendégeskedett Dietz Gusztáv, akit arról kérdezett Kasza Tibor, jól tudja-e, hogy felesége válaszol-e a közösségi oldalain kapott leveleire.

  „A rajongó, az érted rajongó nőket a Zsuzsi kezeli? Át van így adva?” – fordult az egykori sportember felé a műsorvezető, Dietz pedig bólogatva erősítette meg értesüléseit.

  „Kapom ugye az üzeneteket, a képeket, ki hogyan próbálkozik, és akkor én odaadom neki, hogy akkor ezt így kezelje. Kitörli, van, akinek visszaír, van, akivel belemegy beszélgetésbe… Elszórakoztatja magát velük” – magyarázta a férfi, akihez ha nem is napi szinten, de azért gyakran érkeznek be ajánlatok.

   (24.hu)

 • Minden nap egy igazi kalanddal ér fel annak a hatfős családnak, akik úgy döntöttek, egy átalakított emeletes buszba költöznek. A szülők, Conrad Kirk és Nicole McCarthy, akik mindketten 31 évesek, eredetileg úgy tervezték, hogy csak nyaranta töltik idejüket az emeletes buszban négy gyermekükkel, ám végül azt jelölték ki állandó otthonuknak, annyira jól érezték magukat ott.

  Az emeletes buszhoz 2 ezer fontért (körülbelül 912 ezer forintért) jutottak hozzá 2021 szeptemberében, melyet aztán teljes egészében átalakítottak. Úgy vélték, jobban járnak így, ha inkább a buszban szállnak meg drága szálláshelyek helyett, amikor gyermekeikkel nyaralni mennek. Kirk és McCarthy a felújítás után végül a háromszobás albérletüket is felmondták az angliai Rotherhamben. Azt állítják: beköltözésük óta 20 ezer fontot (9,12 millió forintot) sikerült megspórolniuk. 

Rovatok