Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Ritkán látni ilyen rafinált szabású és rizikós ruhát, az biztos.

    Anya Taylor-Joy korábban sem riadt vissza attól, hogy extrém ruhadarabokban mutatkozzon, azzal a szettel azonban, amelyet május 22-én viselt New Yorkban, minden eddiginél nagyobb port kavart. A 28 éves színésznő azért sem bízta a véletlenre, mit ölt magára aznap, mert a The Late Night Show című műsorba volt hivatalos, ahol Stephen Colberttel beszélgetett. 

    A Vezércsel című sorozat sztárja egy vörös Mugler-ruhában lépett utcára, amely már csak a szűk szabása miatt is megragadja a tekintetet, de nem ez benne a legérdekesebb. Taylor-Joy inkább azoknak kedvezett, akik mögötte sétáltak, a bőrruhát ugyanis hátul vékony övek tartották össze, ami így nem takarta el teljesen a színésznő hátát.

    (via Marie Claire)

  • Még hajat is ″növesztett″.

    Dwayne Johnson személyét továbbra is rengetegen rajongják, dacára annak, hogy mostanság csak kevésbé nézhető blockbusterekhez sikerült adnia a nevét. Ennek a sajnálatos pechszériának remélhetőleg a készülő The Smashing Machine című szerelemprojektje véget vethet.

    Az 52 éves színész főszereplésével készülő sportdráma az A24 égisze alatt valósul majd meg, és jövőre érkezhet a mozikba. A történet alapötletét egy 2022-es, azonos című HBO-s dokumentumfilm adta, amely Mark Kerr legendás MMA-bajnok kalandos életét dolgozza fel. Az amerikai harcművészt alakító Johnsonról megérkezett az első forgatási kép, amin jól látható, hogy szinte tökéletesen átlényegült a szerepéhez. Hosszú idő után újra hajjal láthatjuk a színészt, és az ikonikus tetoválásait is gondosan elfedték.

  • VV Giada a Blikknek adott interjút, mielőtt bevonult volna a ValóVilág 12 luxusbörtönébe. A félig olasz származású édesanya azért költözött be a valóságshow-ba, mert olyan lehetőséget látott meg benne, amellyel biztosíthatná kisfia jövőjét. Mint mondta, mindig is fiatalon akart anyukává válni, de nem tervezte, hogy ennyire korán lesz az.

    Öt napja töltöttem be a tizennyolcat, amikor megszületett a kisfiam. Tizenhét évesen úgy mentem érettségire, hogy már nagy hasam volt, az oktatók össze is súgtak mögöttem, hogy mennyire meghíztam. Csak egy tanár állt ki mellettem, aki tudta, hogy babát várok, mert nem vertem nagy dobra. Fiatal anyuka akartam lenni, de nem ennyire… Viszont most már örülök, hogy így alakult

    – árulta el a lapnak a valóságshow-szereplő, akinek azóta már véget ért a kapcsolata gyermeke édesapjával. Hozzátette, annyira megviselte a zátonyra futott párkapcsolata, hogy sokáig azt sem bírta elviselni, ha valaki hozzáér.

    Elnyomva éreztem magam a kapcsolatban, és nem voltam hozzászokva, hogy ölelgetnek és puszilgatnak. Még köszönni sem tudtam, csak integettem, azt pedig nem bírtam elviselni, ha hozzám érnek. Ez volt a fal körülöttem, így védtem magam. Egy év kellett, hogy eljussak odáig, hogy pacsit adjak egy másik embernek. Nem is vettem észre ezt magamon, csak amikor már egyedül voltam, és a barátaim meg akartak ölelni vigasztalásképpen… egyszerűen kirázott a hideg más érintésétől

    – mesélte VV Giada, aki bevallása szerint azóta sokat változott, és már az ölelés sem okoz neki gondot. Kisfiára jelenleg a szülei vigyáznak, amíg ő a luxusbörtönben próbált szerencsét.

    „Itt van velem a kisautója, amivel sokat játszottunk együtt, erről mindig eszembe jut, de egyébként is leginkább ő jár a fejemben. Ha esetleg megnyerem a ValóVilágot, remélem, nyugodt életet biztosíthatnék neki egy olyan házban, ahol mindenkinek van saját szobája, és nem kell mindenre azt mondanom, hogy nem lehet” – fogalmazott a versenyző, aki azt sem bánná, ha rátalálna majd a szerelem is.

  • Kedvére való a családos élet.

    Mint arról korábban írtunk, két év után lépett ki a Kalocsai Fegyház és Börtön kapuján Caversaccio Aurelio, a ValóVilág 6 győztese. Az eredeti börtönbüntetés másodfokon 3 év és 5 hónap volt, de jó magaviselete miatt engedményt kapott. Büntetése maradékát reintegrációs őrizetben tölti a bajai otthonában, ahol először találkozhatott személyesen nemrég született kislányával az egykori villalakó.

    Baráti társasága kezdetben attól félt, hogy az elítéltek között rossz irányba változik majd a 33 éves celeb viselkedése. Úgy tűnik, aggodalmuk alaptalan volt, hiszen a férfi február óta kerüli a bajt, nem keresi az éjszakai életet, csak és kizárólag a kislányával foglalkozik, illetve annak az édesanyjával, akivel kezdenek egyre jobban egymásba szeretni. Mivel gyermekük egy egyéjszakás kalandból született, ezért a fiatalok helyzete különleges, de olyan pletykák kaptak szárnyra, hogy Aurelio annyira szereti a családos életet, hogy fontolóra vette, hogy oltár elé vezetné párját.

    A baráti társaságban már többen beszélnek arról, hogy jövő nyáron akár jöhet az esküvő is. »Au« nagyon lelkesnek tűnik, és szemmel láthatóan lubickol a családfő szerepében. Szerintünk jól állna neki a családalapítás

    – árulta el a Borsnak VV Aurelio egyik névtelenséget kérő barátja.

Rovatok