Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Elképesztő módon egy pár az esküvőjük napjáig várt, hogy életük első csókját megosszák egymással. 

  A 22 éves Sarah Patriquin annak idején egy keresztény táborban találkozott párjával, a 23 éves Waynenel, majd egy év barátság után randizni kezdtek. A szerelmespár úgy döntött, hogy vallási okokból várnak minden fizikai érintkezéssel a házasságig. Az ugyancsak hívő férfi ezt szintén támogatta, és a pár egészen addig távol tartotta a „kísértéseket”, amíg 2019 júliusában – két év együttélés után – össze nem kötötték az életüket. Az oltárnál csattant el az első csókjuk, amiért szerintük érdemes volt kitartani, még ha az elsőre kissé suta is volt.

 • Vacsorát is szokott főzni édesanyjának.

  Köllő Babett nagyon szoros kapcsolatot ápol kislányával, aki már nem is olyan kicsi. Milla nemrég lett 13 éves, igazi kamasz, édesanyja pedig nem is lehetne büszkébb rá.

  „Milla az elmúlt egy évben érett be. Egyedül tanul, motivációs szöveg van kitéve a szobája falára. Programokat talál ki, elkezdte feldíszíteni a házat karácsonyra...” – kezdte a színésznő, aki szerint gyermeke örökölte tőle céltudatosságát, pont olyan, mint anno ő volt tinédzserként. Ráadásul Milla már a házimunkában is sokat segít neki.

  „Ha hosszú napom van, előfordul, hogy vacsorával vár haza. Alap dolgokat már simán megfőz, nagyon cuki” – büszkélkedett Köllő.

  (via Blikk)

 • Annyira megható!

  Nagyot megy az interneten az a bejegyzés, amelyet a Volánbusz Zrt. hivatalos Facebook-oldalán osztottak meg kedden. A posztban egy szívhez szóló történet   olvasható: pontosabban arról van szó, hogyan talált szerető gazdára egy rémült kiscica.

  Mint írják, a miskolci telephely egyik buszvezetője, Gyula rémült nyávogásra lett figyelmes a minap – ekkor talált rá egy fekete kismacskára, amelyik  az egyik autóbusz padlója alá bújva 300 kilométert utazott. A férfi nem habozott: a mentés után örökbe is fogadta Lukréciát.

  300 kilométert utazott volánbusszal a csokornyakkendős cica, Lukrécia. A cirmi az autóbusz padlója alá bújt, majd egy idő után rájöhetett, hogy ez bizony nem a legjobb óvóhely, és rémülten nyávogni kezdett. Végül is ki ne félne ott? Autóbusz-vezetőnk, Gyula és a miskolci telephelyünk munkatársai mentették ki a cicát, aki azóta Gyulánál szerető otthonra talált

  – olvasható a Facebook-bejegyzésben.

Rovatok