Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Előszeretettel jótékonykodik.

    Jákob Zoltán nem csupán olyan nőknek segít egy átalakítós műsor keretein belül, akik valamilyen okból esetleg nem érzik magukat szépnek, vagy nincs önbizalmuk, hanem a rászorulóknak segítő kezet nyújt. A körmös királynak is becézett multimilliárdos üzletember rendszeresen megajándékozza követőit: sokan telefont,  játékkonzolt, de laptopot is kaptak már csomagtartójából. A meglepetésekről, az örömszerzésről videók is készülnek, amelyek a TikTokon tekinthetők meg.

    Az egykori Nagy Ő nem véletlenül mondhatja el magáról azt, hogy ő a legtöbb követővel rendelkező magyar nyelvű tartalomgyártó a platformon.

    „Kétféleképpen szeretek örömet okozni: olyanoknak, akik rászorulnak, és olyanoknak, akiknek csak úgy, de örömet okozhatok ezzel. A rászorulóknak általában pénzt és élelmiszert adományozunk, illetve telefont szoktunk adni, hogy elérjék egymást a családtagok. (...)

    Az a család, aki vállalja, hogy kikerül a Jákob Alapítvány oldalára, nem csak azt kapja, amit én adok. Sokan írnak utána az alapítványnak, hogy szeretnének ők is segíteni nekik. Ez az értelme, ez nem öncélú

    – nyilatkozta Jákob a Blikknek.

    Mindennel együtt havi körülbelül 10 millió forintot költök adományozásra, ajándékozásra.

    A követőim ajándékozása nyilván más. Néhányan kommentelik, hogy az embereknek nem erre van szüksége, de amikor egy fiatalnak egy jó minőségű laptopot, vagy telefont tudok adni, az megváltoztatja az életminőségét is. Segíti a tanulását, és ő is megtapasztalja, milyen öröm adni. Remélhetőleg ezt viszi majd tovább” – osztotta meg Jákob.

  • Úgy hírlik, már egy éve próbálkoznak a babaprojekttel.

    Noha Angelina Jolie-val közös gyermekei sorban fordulnak el tőle, a jelek szerint a viharos családi viszály nem vette el Brad Pitt kedvét attól, hogy újra apai örömök elé nézzen. A híresztelések szerint legalábbis örülne, ha barátnőjétől, Ines de Ramóntól is születhetne gyermeke.

    Úgy tudni, a 60 éves színész egy éve próbálkozik a párjával, de nem adják fel. Erről először az In Touch Weekly című lap számolt be.

    Brad és Ines próbálkozik, de egyelőre nem jártak sikerrel. Nem adják fel. Brad a barátainak arról is beszélt, hogy nem csupán egy gyermeket szeretnének, nem érik be eggyel. És igen, a korábbi kapcsolatából született gyermekeivel való viszonya nagyon elszomorítja, de leszögezte: nem fájdalmában szeretne családot alapítani a barátnőjével

    – súgta meg egy közeli ismerős, aki szerint Pitt és Ines de Ramon az örökbe fogadástól és a béranya keresésétől sem zárkózik el.

    A béranya-program Brad szerint nagyszerű dolog, főleg, hogy így nagyobb az esély arra, hogy ikreik legyenek. 

    (via Marca )

Rovatok