Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Eddig tartott a titkolózás.

  Ryan Reynolds és Blake Lively negyedik közös gyermeke 2023. február 12-én született meg, ám a házaspár a születési dátumán kívül semmit nem osztott meg a csöppséggel kapcsolatban – egészen eddig. ADeadpool & Rozsomák  New York-i premierje volt az apropója annak, hogy a 47 éves színész végül úgy döntött, nem titkolózik tovább: a People című magazin szerint a hétfői filmbemutató vendégeinek tartott beszédében rántotta le a leplet a kicsi nevéről.

  Mint említette, a rendezvényre az egész családja elkísérte.

  Először is szeretnék köszönetet mondani a feleségemnek, Blake-nek, aki itt van velünk. Szeretném megköszönni a gyermekeimnek, Jamesnek, Ineznek, Bettynek és Olinnak, akik szintén eljöttek. Ha szerencsém van, az lesz számukra egész csodálatos életükben a legtraumatikusabb dolog, amit ebben a filmben látnak. Imádom, hogy az egész családom itt van

  – ecsetelte Reynolds.

  A negyedik gyermek nemét egyelőre nem lehet tudni. Bár az Olin keresztnevet leggyakrabban fiúknak adják, ez Reynoldséknál azonban semmit nem jelent, hiszen legidősebb lányuknak a James nevet adták, amit általában fiúkhoz társítanak. James 9, Inez 7, Betty pedig 4 éves.

 • Hiába szerette munkatársait, ők is zavarták az énekest.

  ByeAlexről talán sokan nem tudják, de zenei karrierje fellendülése előtt, még Euróvíziós szereplésekor egy szaklap újságírójaként dolgozott. Az eredetileg bölcsész végzettségű énekes most Kadarkai Endrének arról beszélt, mennyire nem szerette az ezzel járó irodai munkát.

  Konkrétan dolgoztam két évet, és k*rvára rüheltem bejárni dolgozni, utáltam ott bent ülni. Be kellett mennem kilencre, állandóan osztozkodtam a főnökömmel

  – kezdte ByeAlex, aki nem értette, miért nem végezheti munkáját otthonról, hiszen anyagot írni, interjút szerkeszteni onnan is tudott volna.

  „Minek kell ide egyáltalán bejönnöm? Én nem tudok alkalmazkodni, rossz csapatjátékos vagyok, mufurc alaknak tartom magam. Tehát van, hogy nem lehet hozzám szólni egész nap” – folytatta, hozzátéve: néha a barátaival sem szeret beszélgetni, de ők ezt mára tudják helyén kezelni.

  „Nincsen kedvem szólni, beszélni, hallgatni szeretnék. Egyedül akarok lenni. És ez nem jó emberi társaságban. Munkatársaim is többnyire zavartak, persze szerettem őket meg nagyon aranyos emberek voltak, sokat nevettünk, de többnyire azt éreztem, hogy telik be a kvóta, amennyit bírok én egy emberi társaságban.”

  (nlc)

 • Takács Nikolast eddig zenei karrierje miatt ismerhette meg egy ország, de mint kiderült, nemrég elvégzett egy festménybecsüs kurzust, hamarosan pedig a nemzetközileg elismert oklevelét is kézbe veheti.

  Mindig is vonzódtam a régiségek és a műtárgyak iránt, és élt bennem egy nagy vágy, hogy komolyabban foglalkozzam ezzel a témával, de időm sosem volt arra, hogy elmélyedjek benne vagy komolyabban elkezdjek foglalkozni vele. Tavaly azonban jött egy ellenállhatatlan késztetés, hogy olyasmivel foglalkozhassak, ami feltölt és kikapcsol, ekkor jött az ötlet, hogy beiratkozom a festménybecsüs kurzusra

  – kezdte a Blikknek Nikolas, akit teljesen magával ragadt a festmények és alkotóik története.

  Mint mondta, teljesen beszippantotta a magyar festők élettörténete és megerősítette őt abban is, hogy bizony érdemes harcolni az álmainkért és a céljainkért. Hozzátette, már most érvényesülhetne frissen szerzett tudásával egy galériában vagy zálogházban, ez azonban egyelőre várat magára.

  A szakmabeliek azt mondják, úgy 2-3 ezer megvizsgált festmény után mondhatja el magáról valaki, hogy ért ahhoz, amit csinál. Én még nagyon az út elején járok, rengeteget kell szakmailag fejlődnöm, de nagy álmom egy galéria létrehozása valahol a világban, ahol olyan kortárs magyar művészek munkáit segíteném népszerűsíteni, akik jelenleg kevésbé elismertek.

  – mondta az énekes, aki egyelőre azt tervezi, hogy meglátogatja a budapesti piacokat, hátha rábukkan egy-két kincsre.

 • Spoiler: Nem így lett.

  A hónap közepén bejelentették a Sztárbox következő évadának női versenyzőit, akik ezúttal két súlycsoportban küzdenek majd meg egymással. Köztük lesz Dér Heni is, aki Hungaroringen adott villáminterjút a Femcafénak – mivel a Magyar Nagydíjon ő énekelhette el a himnuszt, ezért egy nap kimaradt felkészüléséből, de így is keményen edz, hogy a legjobb formában álhasson ringbe.

  „Mint édesanya, kevésbé tudom megélni a mindennapjaimat. Pontosan ezért nehéz a felkészülés a Sztárboxra, mert próbálok mindenhol maximálisan helytállni. Nyilván a család a legelső, a legfontosabb, de most a férjem és a családom is támogatnak abban, hogy minél sikeresebben fel tudjak készülni a versenyre, a megmérettetésre. Most a második otthonom az edzőterem lett” – kezdte a kétgyermekes anyuka, hozzátéve: ő is csak nemrég tudta meg, hogy Sápi Viviennel, Hódi Pamelával és Halastyák Fannival, azaz Nemzalánnyal kell majd összemérnie erejét.

  Én mindenkit csípek közülük. Vártam, hogy majd legyen olyan név esetleg, akit úgy tényleg jó kedvvel fogok megcsapkodni, de nincs olyan. Viszont nem is erről kell, hogy szóljon ez az egész. Ez egy sport, és azt tudom nagyon jól, hogy akármennyire szeretek valakit, vagy sem, ennek ellenére a ringbe teljesen más attitűddel kell belépni. Ott ellenfélként fogok nézni a másikra, félre kell tenni mindenféle személyeskedést szerintem, és abszolút a sportra koncentrálni, és arra, hogy győzzek, hogy győzni tudjak

  – idézte szavait a 24.hu.

Rovatok