Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ha Ryan Reynolds és Hugh Jackman együtt jelenik meg valamilyen eseményen, azt garantáltan emlékezetessé teszik, ugyanis képtelenek megkomolyodni. Ezt bizonyítják azok a fotók is, amelyek legújabb filmjük, a Deadpool és Rozsomákbemutatóján készültek Londonban. 

  Reynolds ugyanis ragaszkodott ahhoz, hogy azt az ebet is magával vigye a vörös szőnyegre, amelyet az Egyesült Királyság legcsúnyább kutyájának tartanak. Nem véletlenül: a Peggy névre hallgató keverék kutyus ugyanis szintén szerepel a filmben, Deadpool kis segédjeként tűnik fel a filmvásznon.

   Szerelem volt ez köztük első látásra!

  – nyilatkozta Peggyvel kapcsolatban Reynolds.

  A Deadpool és Rozsomák július 25-én érkezik meg a magyar mozikba.

  (via Daily Mail)

 • Személyi sérülés nem történt, de csúnya károkat okozott Beryl az egykori szépségkirálynő családjának.

  Ahogy arról az Index is beszámolt, hatalmas erővel söpört végig előbb a Karibi-térségen, majd az Egyesült Államok déli területein a Beryl hurrikán. A természeti katasztrófa emberéleteket is követelt, emellett hatalmas károkat okozott többek között a Texasban élő Polgár Krisztináék otthonán is. Szerencsére a család épp látogatóban volt a szülőknél Magyarországon, ám házuk így sem úszta meg sértetlenül.

  „Óriási pusztítást csinált, amilyen gyorsan jött és tarolt. Kegyetlen. Én ezt nem is tudom, hogy hogy fogja tudni megoldani az önkormányzat” – kezdte az RTL-nek az egykori szépségkirálynő, aki környékbeli barátoktól, szomszédoktól is értesült a kinti helyzetről, sőt párja, Szabolcs is visszautazott nemrég Houstonba, hogy felmérje a károkat. Elmondása szerint Beryl nem csak a fákat, de az összes kerítést is kidöntötte az utcájukban, egy nagy közös udvart hozva létre, ameddig csak a szem ellát.

  Egy óriás kert lett az egészből. (..) Ez ugye hétfőn történt, ezen a héten, és most már negyedik napja nincsen áram. Férjem visszament, próbálja rendbe tenni a dolgokat, megnézi, hogy mi történt a házzal. Sajnos nekünk is vannak vannak anyagi károk, viszont azzal vigasztaljuk magunkat, hogy rendben vagyunk, itthon voltunk, biztonságban voltunk, és végül is átvészeltük.

  – mesélte a háromgyermekes édesanya, aki ennek ellenére jelenleg nem tervezi, hogy visszaköltözne családjával Magyarországra.

  „Nálunk ez napi szinten téma, imádjuk Magyarországot, de imádjuk Amerikát is. Őszintén a mai napig nem tudjuk, hogy merre tovább, majd kiderül.”

 • Méghozzá az eredetinél is lengébb öltözetben.

  1992-ben, azaz idén már 32 éve, hogy bemutatták Sharon Stone és Michael Douglas legendás thrillerjét, az Elemi ösztönt. A film leghíresebb, rendőrségi kihallgatásos jelentét most egy fotóval alkotta újra a 66 éves színésznő, egy szál csipkés fehérneműben vette fel ismét Catherine Trammel ikonikussá vált, keresztbe tett lábas pózát.

  Elemien...a tiéd!

  – írta Instagram bejegyzéséhez Stone, követői pedig nem győzték bókokkal elhalmozni őt kirobbanó formája miatt.

 • Mindenkit megmosolyogtat Medox és Nina.

  Kulcsár Edina a minap a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében számolt be arról, hogy édesanyjával, Jakab Krisztinával és gyermekeivel a siófoki állatkertben jártak, ahol az anyaszerepből kilépve ő maga is gyereknek érezhette magát egy kis időre. Feltehetően itt készült az a videofelvétel is, amelyen az egykori szépségkirálynő előző házasságából született gyermekei, az ötéves Medox és a négyéves Nina láthatóak, amint egy kakassal találták szemben magukat.

  A gyerekek bátrak voltak, a kakas azonban nem feltétlen örült a közelségüknek.

  Nina, vigyázz, mert megtámad!

  – szólt rá lányára Kulcsár Edina, aki erre békén is hagyta a kakast, Medox azonban még közelebb ment, mire a tollas jószág nekiiramodott. A kisfiú felsikoltott, s gyorsan el is iszkolt, megnevettetve ezzel szeretteit.

  Az erről készült aranyos videó ide kattintva tekinthető meg.

Rovatok