Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Amikor Victoria Ellington és férje, Andrew úgy döntöttek, hogy elkezdik 2020-ban vásárolt tengerparti ingatlanuk felújítását, pontosabban kibővítését, meg sem fordult a fejükben, hogy valami olyan dologra bukkanhatnak, amitől a hideg is kirázza őket. A férfi építész létére maga fogott bele a renoválásba, ám amikor elkezdte kialakítani az alapot, arra lett figyelmes, hogy a föld hirtelen süllyedni kezd. Ekkor elképesztő felfedezést tett: a bejárati ajtó mellett egy több mint 8 méter mély gödörre bukkant, melyről ő és felesége legnagyobb megdöbbenésére csak később derült ki, hogy valamikor egy kívánságkút volt.

    Úgy vélték, kár lenne betemetni vagy örökre elrejteni a több mint 200 éves, kristálytiszta vizű kutat, ezért végül úgy alakították a redcari ingatlant, hogy a kút különleges részét képezze annak. Több hónapos kemény munkát követően a házaspárnak egy szivattyúval sikerült „életre keltenie” a kutat, amelyet végül egy biztonságos üveglappal zártak le, és amely most csak úgy vonzza a látogatókat. Az ingatlant heti 629 fontért (körülbelül 288 ezer forintért) ki is lehet bérelni.

    A koronavírus-járvány alatt vásároltuk ezt a házat, a férjem kezdte el felújítani azt. Egy családi házzá akartuk bővíteni, de az alappal valami nem stimmelt

    – magyarázta a nő, akinek fiai, Oscar és Henry nagyon izgatottak lettek a kívánságkút miatt, amelyet végül lámpákkal is feldobták, hogy le lehessen látni az aljára.
  • Felesége, Camila Alves, valamint három gyermeke is a vörös szőnyegre lépett Matthew McConaugheyvel a minap. A színész csak ritkán mutat fotókat szeretteiről, és még annál is ritkábban mutatkozik velük hivatalos eseményeken, ám a Mack, Jack & McConaughey nevű nonprofit szervezetének adománygyűjtő gálája miatt kivételt tettek.

    A 15 éves Levi, a 14 éves Vida és a 11 éves Livingston örömmel tartott a színésszel a texasi Austinban tartott gálára, amely egy kétnapos, szórakoztató esemény része volt.

    McConaughey és Alves utoljára 2021 decemberében vitték magukkal gyerekeiket vörös szőnyeges eseményre.

    (via People)

  • Nagymamák büszkesége.

    Katy Perry sosem riadt vissza attól, hogy extrémebb ruhadarabokat viseljen; még akkor sem, ha fennállt a villantás veszélye. A 39 éves énekesnő emiatt nemrégiben arcpirító helyzetbe is került, az American Idol élő adásában ugyanis a fémes, mellvértre hajazó felsője váratlanul megadta magát.

    A Firework című dal előadója azért időnként visszafogottra veszi a figurát. A minap az immár 35. alkalommal megrendezett Colleagues Spring Luncheon nevű gálára volt hivatalos, ahol gyerekeket támogató alapítványa miatt díjjal jutalmazták. Katy Perry szinte ragyogott a divatbemutatóval egybekötött Beverly Hills-i eseményen, amelyre egy olyan hófehér csipkeruhát választott, amely leginkább egy asztalterítőre hasonlít.

    Az énekesnőt ritkán látott szülei kísérték el a gálára.

    (via People)

  • Sőt, azt sem tartja kizártnak, hogy saját gyermeke mellé fogadna majd örökbe idővel.

    Az anyaságról mesélt a Mokka péntek reggeli műsorában Mohamed Fatima, amire, mint mondta, gyakorlatilag gyerekkora óta készül. A 42 éves énekesnőt saját tapasztalatai szerint különleges kapcsolat fűzi a legkisebbekhez, így nagyon örülne, ha hamarosan gólyahírrel szolgálhatna párjával.

    „Ismerkedünk a Gáborral még mindig, most már 99.9 százalék, hogy ő lesz az apuka, rajta is vagyunk, nagyon odafigyelünk” – kezdte Mohamed, hozzátéve: egyáltalán nem mondott le még a saját gyermekről, pláne, hogy nagyon spirituális, így hisz abban, hogy be tudja vonzani születendő babáját. Ha azonban ez nem sikerül, az örökbefogadás is szóba került már közöttük.

    „Én is nagyon-nagyon szeretném, ha sajátunk lenne, minden vágyam, de nem zárkózom el, hogy életet mentsünk. Én egy szerető családban nevelném őt föl. És hogyha lesz sajátunk, én akkor is gondolkodom, hogy fogok egy kicsi életet menteni” – folytatta az énekesnő, aki egyelőre nem tudja, ez esetben kisbabát, vagy idősebb gyermeket venne-e magához, de szerinte ha erre kerül majd sor, úgyis megtalálják egymást az ideális gyerkőccel.

Rovatok