Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Stranger Things színésze szerint a nő kislánya előtt jelentette ki, hogy évek óta odavan érte.

  Egészen meredek történetet idézett fel az Inside of You podcast legutóbbi adásában Gaten Matarazzo, amikor arról kérdezték, került-e már kellemetlen interakcióba rajongójával.

  Épp nemrég történt, és ez nem kifejezetten vicces, de a reakciók ekörül azok voltak, hogy egy 40-valahány éves nő egyenesen azt mondta, „bejössz nekem 13 éves korod óta”. Ez felkavaró volt

  – mesélte a Stranger Things Dustinja, hozzátéve: először azt hitte, félreérti a dolgot, és a nő csak arra gondolt, milyen aranyos gyerek lehetett, de aztán újabb gondolattal sokkolta a fiatal színészt.

  „Azt mondta, tisztában vagyok a korkülönbséggel.”

  Matarazzo szerint az eset kínosságát csak tetézte, hogy a nővel volt 13 év körüli lánya is, aki hangos káromkodással fejezte ki döbbenetét anyja vallomásán, míg ő saját édesanyja mellett ült. Csak annyit mondott, oké, de még nevetni sem bírt a dolgon.

  „Kemény volt.”

  (24.hu)

 • Ezúttal sem lesz hiány a világsztárokból!

  Jó híreink vannak Benoit Blanc rajongói számára: hivatalosan is érkezik a Tőrbe ejtve harmadik része! A nagysikerű krimi folytatása, a Wake Up Dead Man (azaz ébredj fel, holt ember) alcímet viseli, és a Deadline információi szerint valamikor 2025-ben futhat be. 

  A portál már a stáblista egy részét is megszerezte, természetesen a francia detektív szerepét ismét Daniel Craig ölti magára, aki ezúttal is A-listás világsztárok között nyomoz majd. Egyelőre Andrew Scott, Cailee Spaeny, Josh O'Connor, valamint Kerry Washington és Glenn Close neve ismert a szereplők közül, de a lap szerint a napokban várhatóan még több hollywoodi csillag csatlakozik a köreikhez.

  A forgatás a napokban kezdődik majd, az azonban nem ismert, valóban ez lesz-e az utolsó Tőrbe ejtve, amit az eredeti, 2019-es első rész sikere után bővítettek ki trilógiává.

 • Ahogy arról az Index is beszámolt, titkos esküvőn kelt egybe az előző héten Millie Bobby Brown és Jake Bongiovi. A fiatalok nagy napjára természetesen a színésznő újdonsült apósa, Jon Bon Jovi is hivatalos volt, sőt, most egy, a One Show-nak adott interjúban szűkszavúan mesélt is a ceremóniáról, amelyet várhatóan még idén egy nagyobb lagzi is követ majd.

  Igen, igaz a hír. Ez egy nagyon kicsi, családi esküvő volt, és a menyasszony gyönyörű volt!

  – kezdte a rocksztár, akit saját feleségével való, szintén tiniszerelmként indult, ám immáron 35 éve tartó kapcsolatára emlékeztet fia és Brown románca.

  „Nagyszerűek együtt, abszolút fantasztikusak, Jake olyan boldog, amilyen csak lehet!” – mesélte lelkesen.

 • Videóüzenetet küldött új, zürichi otthonából.

  Külföldön kezd új életet Nagy Alekosz? Erre enged következtetni az egykori VV-győztes legújabb Facebook bejegyzése, amelyet egyenesen Zürichből tett közzé szerda este közösségi oldalán.

  Alekosz és kedvese, a Svájcban élő Noémi Zámbó Jimmy-t hallgatva, italozgatva jelentkeztek be egy videóüzenetben, feltehetően a nő otthonából:

  „Ünnep van, ünnepelünk, történetesen a harmadik hónapfordulót Noémivel. Február 29-én ismerkedtünk meg, rögtön egymásba szerettünk. Mondhatni a tavasz hozott el egymásnak. Zürichben vagyunk, Svájcban vagyunk, hát, én már egy ideje itt vagyok, nem is szándékozom visszamenni Magyarországra. Úgy egyébként pedig üdvözlöm a magyarokat, hajrá Magyarország, Magyarország mindenek előtt és felett. Egészségetekre!” – magyarázta a férfi, hozzátéve: nagyon boldogok együtt párjával, a Király munkásságát pedig már a környékbeliekkel is sikerült megismertetnie.

Rovatok