Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Egy 29 éves kanadai nő történetét ismerhetjük meg a Northfoto képriportjának köszönhetően, aki mintegy 6 ezer dollárt (2,18 millió forintot) költött arra, hogy átlagos kertjéből valami egészen különlegeset varázsoljon – vagy bizarrt, hiszen nem arra törekedett, hogy minél több színben pompázzon otthonának udvara, hanem inkább arra, hogy feketébe boruljon. 

    Chloe Hurst csak a matt fekete virágokért rajong. Leginkább az  Addams Familyből és az Éjsötét árnyékból merített inspirációt. 

  • Arról is beszélt, mennyi borravalót szokott adni.

    Gombos Edina hosszú évek óta Floridában él a családjával, ottani életükről pedig az Instagramra és a YouTube-ra is szokott tartalmat gyártani. Az egykori tévés legutóbb arról számolt be rajongóinak, mennyivel másabbak a fodrászatok az Egyesült Államokban, mint Magyarországon. 

    „Frizuraigazítás a szünidőre. Miri pillangóvágást kért a fodrászunktól, egy légiesebb, szépen rétegzett formát. Ez a hajvágási stílus most nagyon népszerű. Mati ragaszkodott ahhoz, hogy maradjon hosszú a haja, nem szereti a rövidre nyírt fazont. Neki is csak igazították a haját, levettek a sűrűségéből és formát adtak neki.

    Kértünk hajszárítást is, mert ez automatikusan nem jár a hajvágás mellé. A legtöbb fodrásznál ezért pluszban fizetni kell Floridában. Sokan távoznak vizes hajjal az üzletekből. Ha elégedettek vagyunk mindennel, akkor legalább húsz százalék borravalót hagyunk a fodrásznak. Nem egyszerű jó szakembert találni az USA-ban, mivel teljesen más a képzés, mint Európában (9 év keserű tapasztalata).

    Marával szerencsénk van, mert Brazíliában tanulta a mesterséget, profi a szakmájában, nagyon örülünk, hogy megtaláltuk!” – osztotta meg követőivel Gombos Edina.

  • Gerard Piquével való viharos szakítása után egyelőre nem áll készen egy új kapcsolatra Shakira. Bár saját bevallása szerint odáig van a férfiakért, a 47 éves énekesnő életében jelenleg nincs helye a szerelemnek; 12 éven át tartó kapcsolatát kell még feldolgoznia, jóllehet az utóbbi időben Tom Cruise-zal és Lewis Hamiltonnal is hírbe hozták.

    Nem is gondolok arra, hogy keresnem kellene a szerelmet. Nincs egy férfinak helye most az életemben. De mi tagadás, szeretem a férfiakat. Ez a probléma. Azok után, amik történtek velem, nem kellene kedvelnem őket, de még mindig odáig vagyok értük, nagyon is

    – árulta el a kétgyermekes énekesnő.

    Úgy gondolom, hogy a gyerekeimnek nagyon fel kell készülniük erre, most pedig az érzelmi és pszichológiai jólétük prioritást élvez. Ennek ellenére azonban nem ellenzem, hogy legyen egy párkapcsolatom, de most a gyerekek az elsők.

    (via Female First)

  • Sosem látott fotókon látható együtt az egykori szépségkirálynő és anyukája.

    Kulcsár Edina annak apropójából tette közzé legfrissebb bejegyzését az Instagram-oldalán, hogy édesanyja, Jakab Krisztina ma, azaz június 15-én ünnepli a születésnapját. 

    Ezen a napon született édesanyám, aki nélkül én sem lennék. Aki megmutatta, milyen az önzetlen szeretet és minden olyanra megtanított, amiknek köszönhetően az lehetek, aki ma vagyok. Életem végéig hálás leszek neki mindenért, amit értem tett! Boldogságos Születésnapot Anyuci!

    – írta a modell a fotókhoz, amelyek ide kattintva érhetők el.

    Jakab Krisztina mindössze 18 évesen adott életet Kulcsár Edinának, akivel nemrég a Palikék Világa by Manna műsorában is vendégeskedtek, melyben őszintén meséltek kapcsolatukról.

Rovatok