Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Nyugdíjas korba lépett az énekesnő

    Falusi Mariann a napokban a Heti Libazsír című YouTube- műsor vendége volt, számolt be róla a 168 Óra. A Pa-Dö-Dő énekesnője többek között arról is beszélt, hogy nemrégiben nyugdíjas lett, de egyáltalán nincs kibékülve a nyugdíj összegével, amiről hosszasan kifejtette a véleményét.

    Nem számították bele a főiskolai időszakot valahogy. Nem tudom, hogy ezt hogy számolják ki. Az emberen nem látszik, hogy nyugdíjas, viszont az [meglátszhat], hogy mennyi nyugdíjat kap, és abból hogy fog tudni megélni, és itt nem magamról beszélek, mert hála a Jóistennek, ha az erőm engedi, akkor dolgozom, ameddig csak lehet. Ahogy elnézem a nyugdíjamat, élethosszig kell dolgoznom. De azért az a 86 ezer forint, amit én kapok nyugdíjnak, az nem hiszem, hogy olyan nagyon sok, amiből én nagyon meg tudnék jól élni

    – kezdte az énekesnő, aki értetlenül áll az előtt, hogy jöhetett ki számára ez az összeg nyugdíj gyanánt. Felháborodásának adott hangot azzal kapcsolatban, hogy egyes a színészek és művészek milyen helyzetben vannak ma Magyarországon a sportolókhoz képest.

    Nem igazán tudom, hogy ebbe mit számolnak bele, hogy ezt hogy csinálják. Én csak egy évet voltam egyébként külföldön, egy évet dolgoztam külföldön folyamatosan. Meg [számít] az eleje is, amikor jöttek be azok a kis jogdíjak, amikor itt-ott felléptünk. Azokat befizették. De vannak ismerősök, akik azt mondták, hogy annak idején lenyelte ezeket rendesen az ORI meg az Interkoncert meg ezek az intézmények, és lehet, hogy az sem számít bele. De ez az, amit szoktak mondani, tudod: hogy a sportoló, aki egyszer elindul az olimpián, az élethosszig kap pénzt. A színészek-művészek, akik végigdolgozzák az életüket, azoknak viszont azt mondják, hogy »hát félre kellett volna tenni annak idején, amikor nagyobb volt a gázsi«

    – magyarázta Falusi, majd arra is kitért, hogy pályájuk elején milyen összeget számoltak fel egy fellépésükért.

    „Hát a nagyobb gázsi annak idején, amikor a Györgyivel kezdtük, kettőezer forint volt fejenként, és utána sem emelkedett olyan túlzottan. A mostani idő az, amikor elképesztő lehetőségek vannak meg gázsik, és tulajdonképpen nekem ár-érték arányban túlemelt valamik. Ha annak alapján állapítanák meg, mint ahogy szokott lenni, amikor valaki nyugdíjba megy, akkor az utolsó hány évet számolják, akkor az azért egy kicsit jobb lenne. De így ez elég vicces.” – fogalmazott.

  • Most vasárnap elstartol a ValóVilág 12. évada, amely szezonnak a visszatérő Puskás-Dallos Peti mellett Megyeri Csilla lesz a műsorvezetőpárja. Már a luxusvilla megújult belsejébe is bepillanthattak a tévénézők, amit rendhagyó módon idén nyáron vehetnek birtokba a villalakók. A Fókusz műsorából azt is megtudhattuk, ki lesz az a három versenyző, akik az elsők között léphetik majd át a villa küszöbét.

    VV Gina 32 éves, foglalkozását tekintve tetoválóművész, aki feltűnő kinézete ellenére egyszerű embernek tartja magát.

    Mármint gondolok arra, hogy nem játszom meg magam, nem hisztizek feleslegesen, nincsenek ilyen izéjeim, hóbortjaim. Amit nem szeretek, ez a kéretlen nyávogás, ez a ki vagyok, mi vagyok, mert akkor eszembe jut azonnal, hogy ha úgy nőttél volna fel, ahogy én, akkor biztosan nem nyávognál…

    VV Kikidi 29 esztendősen költözik majd be a luxusbörtönbe, elsődleges munkájának most azt tekinti, hogy terjessze a pozitivitást villalakóként:

    Lehet nyugodtabban, kellemesebben, boldogabban, kedvesebben is élni az életet. Ezt szeretném megmutatni az embereknek. Vannak sz.r dolgok, meg is kell élni, át kell rajta esni, de ne ragadjunk bele! Dolgozzunk rajta, hogy abból legyen egy régi emlék, amiből tanultunk, és amit magunkévá tudunk fordítani. Ne szomorkodjunk azon, mi lesz a jövőben, mi lesz két hét múlva, mert egész életedben szorongani fogsz, hogy mi lesz. Ha meg azon gondolkozol, mit b.sztál el tegnap, mi volt akkor, mit kellett volna mondanom, akkor meg depressziós leszel egész életedben. Miért jó ez?

    VV Dorka 21 évesen lesz villalakó, aki szingliként költözik be a villába, mert hadilábon áll a pasikkal. A szoláriumos jószívűnek, viccesnek tartja magát, ugyanakkor kerüli a konfliktust, és ki nem állhatja, ha valakit bántanak.

    Tudok hisztis lenni egyébként, ez egy ilyen csajos dolog szerintem. És tudok ilyen nyűgös lenni, hogy fáj a fejem, nincs kedvem, ilyen lusta. Nem szeretem, ha valaki kétszínű, gonosz, ilyen alpári, aljas. Igazából nem szólok bele, de kerülöm az ilyet, ha valaki ilyen

    – jelentette ki.

  • Más jövőt szánt magának az énekesnő.

    Singh Viki lesz A Nő háromszor című műsor pénteki adásának vendége. Az ATV beszélgetős műsorában egyebek mellett arról is szó esett, hogy az énekesnő indiai származású édesapja mennyire akart beleszólni a lánya életébe. Singh elmondása szerint értékrendben és kulturális szokásokban is komoly elvárásokat támasztott vele szemben a családfő.

    „Ha őrajta múlott volna az életem, akkor most lenne egy jogi diplomám a fiókban, én pedig férjhez mentem volna egy indiai család fiához Amerikába” – kezdte az énekesnő, aki bevallotta, hogy évekig nem is beszéltek az apjával különböző elképzeléseik miatt.

    32 éves voltam, amikor először mertem vállalni magam apám előtt. 32, amikor a páromat hazavittem, apám egészen addig nem tudta, hogy van párkapcsolatom, holott együtt éltem a párommal. Nálunk még mindig megy ez a kiházasítás Indiában, emiatt erős elképzelései voltak arról, hogyan éljem az életemet. Nem akart rosszat, nem akarta, hogy szenvedjek. Azt szerette volna, hogy magas szintű életet éljek, jómódú feleségként. Csak én nem erre vágytam

    – mesélte az adásban, amit a 24.hu szemlézett.

  • Ki ne emlékezne Robin Williams egyik-, ha nem a leghíresebb családi vígjátékára, a Mrs. Doubtfire-re? Szinte hihetetlen, de a film premierje óta már 31 év eltelt, a főszereplő gyerekeket játszó színészek azonban még mindig tartják a kapcsolatot, olyannyira, hogy a napokban újból össze is futottak San Franciscoban, ahol anno a mozit forgatták, sőt, közös képet is készítettek.

    „Még mindig úgy érzem, mintha a testvéreim lennének” – magyarázta a most 44 éves  Matthew Lawrence, aki Lisa Jakub és Mara Wilsonhoz hasonlóan még pár filmben szerepelt a Mrs. Doubtfire után, de felnőttként már nem foglalkoztak aktívan a színészkedéssel.

     

Rovatok