Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Diplomás énekes lett Hunyadi Donatella.

  Különleges eseményen vett részt szombaton családjával Kiszel Tünde: lánya, Donatella elvégezte a Zeneakadémia énekesi képzését, amelynek lezárásaként diplomakoncertet adott. A nagyszabású eseményről egy fotókkal teletűzdelt Instagram-posztban számolt be a naptárdíva:

  Tegnap volt Donatella Diplomakoncertje a Zeneakadémián! Leírhatatlan amit most érzek! Köszönöm Istenem hogy ezt megérhettem! Meghatódva, könnyes szemmel hallgattam Donatellát… 

  – fogalmazott bejegyzésében Kiszel, ami alatt természetesen a gratulációk sem maradtak el.

 • Ha egy kis újdonságra vágyik, mutatunk egy trendi, de elég megosztó receptet.

  Az édes-sós íz kombinációjának mindig is megvolt a maga rajongótábora, elég csak például a sóskaramellára, vagy akár a közismert mekis fagyi-sültkrumpli duóra gondolnunk. Nos, úgy tűnik utóbbinak leáldozott, legalábbis mostanában egy új, elsőre legalább ennyire furának tűnő, szintén McDonald's-os fogás kezdett terjedni a neten – természetesen a bizarr ötletek melegágyának számító TikTokon.

  Egyre többen gyártanak ugyanis egy furcsa szendvicset maguknak a gyorsétterem kínálatából:

  két röszti közé McFlurry fagylaltot kennek.

  A posztok alapján egyébként aki kipróbálta, többnyire jóízűen fogyasztotta a nassolnivalót, de érthető módon azért a recept eléggé megosztja az embereket.

  Ön megkóstolná a McFlurry-t rösztivel?

  • 156
   Dehogy, már a gondolatától is felfordul a gyomrom!
  • 101
   Simán, szerintem passzolnának az ízek!
 • A hétvégén robbant a bulvárbomba, miszerint hűtlenség miatt válságba került Benjamin Millepied és Natalie Portman házassága. Állítólag a francia táncos-koreográfus egy 25 éves klímaaktivistával, Camille Étienne-nel folytatott viszonyt, most pedig, hogy kiderült az affér, minden követ igyekszik megmozgatni, hogy felesége megbocsásson neki.

  Bár a külföldi lapok különböző ismerősök beszámolóira hivatkozva arról írtak, Portmant nagyon megviselték a történtek, a színésznőről készült legfrissebb fotókon nem úgy tűnik, mintha épp egy válás szélén álló, magába forduló hölgyet látnánk. A Fekete hattyú sztárja egy párizsi focimeccsen járt vasárnap, ahol mosolyogva és nevetgélve volt látható – talán már meg is oldódott a kettejük közt lévő konfliktus?

 • Megvédte magát az egykori luxusfeleség.

  Kritika érte Polgár Tündét közösségi oldalán, miszerint valótlanul hivatkozik úrinőként magára, emiatt megosztott tartalmai is hiteltelenek. Mint ismert, a Feleségek luxuskivitelben egykori szereplője előszeretettel oszt meg etikett- vagy stílustanácsokat követőivel, legutóbb azonban a bírálatra is reagált.

  „Nem vagyok úrinő. Ezt a kommentet kaptam meg a minap, és teljes mértékben igaza van a hölgynek. Tényleg, a szó eredeti értelmében véve sem nemesi, sem arisztokrata származásom nincsen, szóval nem vagyok klasszikus úrinő, és nem is úgy élek” – kezdte Instagramra feltöltött videóját Polgár, szerinte viszont napjainkban nem is ettől lesz valaki az.

  „Illem, udvariasság, mások iránti tisztelet és jó modor. Számomra ezt jelenti úrinőnek lenni. Az a nő, aki már nem csak kizárólag a férfira támaszkodik, hanem képes önálló életet élni, önálló karriert építeni, de ha lehet, úgy, hogy ne menjen – mondjuk – a család rovására. Nem születtem úrinőnek, folyamatosan tanulok, képzem magam, hogy amennyire lehet, sikerüljön mindig illedelmesen, tisztelettudóan, megfelelően viselkednem” – fogalmazott az üzletasszony.

Rovatok